Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@lucynka25 Určitě povyprávím
v noci jsem už měla takový poslíčky, že jsem málem lezla po zdi.. no já nechci vědět, jak bude bolet porod
![]()
@Maja.trefilova tak mi taky pak poreferujes
já az 24.cervna ![]()
Holky nebojte…já tam rodila (2011) a doktoři i PA fantastický. Držím palce ![]()
Holčiny, prosím vás, kdo už má za sebou KO v porodnici. V papírech od dr mám napsáno, že další kontrola je 7.1.2014, ale nemám tam napsanej čas.. jak to tam teda chodí, to si můžu přijít kdykoliv??? Děkuju ![]()
Holky,
rodila jsem tam 2011 a porod super, šestinedělí horší, nekojila jsem (nerozkojila se ani doma),malý řval celý den, celou noc - hlady a oni prostě, že UM nedají. Dali - až na ně vletěl muž a já byla na pokraji zhroucení
Pro příště si pro jistotu zbalím sunar do tašky ![]()
@Pisjutynka píše:
Holčiny, prosím vás, kdo už má za sebou KO v porodnici. V papírech od dr mám napsáno, že další kontrola je 7.1.2014, ale nemám tam napsanej čas.. jak to tam teda chodí, to si můžu přijít kdykoliv??? Děkuju
Mívala jsem i čas, zavolej si tam.
Dnes jsem potkala zákazníci z me prace a kecaly jsme, ptala se kde budu rodit..rikam, ze vinohrady, tak jsem se bala co řekne a říkala, ze tam před rokem rodila její kamoska a ze super
uffff
Holky, je tu někdo, kdo bude ve Vinohradech rodit teď v lednu???
@Pisjutynka píše:
Holčiny, prosím vás, kdo už má za sebou KO v porodnici. V papírech od dr mám napsáno, že další kontrola je 7.1.2014, ale nemám tam napsanej čas.. jak to tam teda chodí, to si můžu přijít kdykoliv??? Děkuju
Ahoj já mám čas hned vedle data (9.1) nepřekoukla jsi se
?
@Pisjutynka Tak to jo
. To teda nechápu že ti tam ten čas nenapsali
.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.