Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, prosím vás o čerstvé zkušenosti s jednou nebo druhou porodnicí, nemůžu se rozhodnout… Jde mi hlavně o personál, budu rodit potřetí a vím, že dobrá PA, se kterou si padnete, je k nezaplacení. Stejně tak potom sestřičky na šestinedělí. Předem děkuji!
@Martoch Prerovskou porodnici muzu doporucit, rodila jsem tam dvakrat a velka spokojenost ![]()
Osobní zkušenost nemám, ale mám spoustu kamarádek, co rodily ve Vyškově. S porodním a porodem byly spokojené, ale všechny do jedné nadávaly jak špačci na šestinedělí. Oddělení prý otřes, sestry jakbysmet. Určitě bych si ve Vyškově vzala nadstandard, pokud máte rodinný pas, je tam i sleva 50%. No, přeji, ať se rozhodneš správně a ať jsi spokojená, já momentálně ležím s klukem ve Vyškově na dětském a na porodnici čučíme z okna.
![]()
@Martoch Rodila jsem v Přerově před 7mi měsíci. S doktory a sestřičkami z gyndy i šestinedělí jsem byla nadmíru spokojená, to samé bohužel nemůžu říct o novorozeneckých sestrách. Dvě byly super, zbytek průměr. Jedna byla tak nepříjemná a arogantní, že kdybych byla vyplašená prvorodička, minimálně z ní příjdu o mlíko
Tudíž za mě - až na tu jednu můru jsem byla spokojená
Mmch nadstandard též doporučuji ![]()
@Fima píše:
Osobní zkušenost nemám, ale mám spoustu kamarádek, co rodily ve Vyškově. S porodním a porodem byly spokojené, ale všechny do jedné nadávaly jak špačci na šestinedělí. Oddělení prý otřes, sestry jakbysmet. Určitě bych si ve Vyškově vzala nadstandard, pokud máte rodinný pas, je tam i sleva 50%. No, přeji, ať se rozhodneš správně a ať jsi spokojená, já momentálně ležím s klukem ve Vyškově na dětském a na porodnici čučíme z okna.![]()
Rodila jsem ve vyskove a plne souhlasim. Gynekologie, rizikove tehu a porodnice super (lezela jsem tam i v tehotenstvi), ale sestinedeli desny. A urcite doporucuji nadstandart. preji bezproblemovy porod ![]()
@Martoch píše:
Ahoj, prosím vás o čerstvé zkušenosti s jednou nebo druhou porodnicí, nemůžu se rozhodnout… Jde mi hlavně o personál, budu rodit potřetí a vím, že dobrá PA, se kterou si padnete, je k nezaplacení. Stejně tak potom sestřičky na šestinedělí. Předem děkuji!
mamka rodila ve vyškove patej porod a uz by se tam nikdy nevratila prej to byl nejhorsi porod co zazila PA bez zajmu a celkove pristup desnej
Rodila jsem loni ve Vyškově a vše bylo ok, i na šestinedělí
Měla jsem teda nadstandard..
Rodila jsem ve Vyškove 2011 a byla jsem spokojená. Taky jsem byla na nadstandartu na šestinedělí. Chystám se tam rodit zase, pokud vydržíme do 36tt, odkdy se tam může rodit. A jen jen doufám že bude nadstandard opět volný a budu moct tam. Doktoři jsou tam milý, PA jsem chytla tuk tuk super.
Tak hlasim, ze se nam vcera ve Vyskove narodila Elizabeth (3470 g a 50 cm), vse probehlo perfektne, chvalim PA i doktory, respektovali porodni plan, byli moc mili a prijemni
na sestinedeli mam nadstandart za 600 a parada, za me Vyskov doporucuji (narozdil od Zlina, ale to uz je 10 a 8 let, co jsem rodila tam, tak uz je to mozna taky jine)
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.