Porouchaná pračka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9166
3.9.17 09:47

Jak kdo má štěstí…já první pračku měla 15 let whirlpool, jednoho dne neždímala, pak mám tuto AEG Lavamat a běží pátý rok…ťuk ťuk, ale neperu teda denně, chápu že máte plno dětí, ale i tak…jednou týdně o víkendu, a vždy tak 3 pračky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
3.9.17 09:49

@Tunrida :think: no myčku máme 2 roky a pračku ca o rok déle takže jsem nepočítala že odejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
3.9.17 09:53

@pannda no právě 3 děti toho prádla je pořád plno, Vali peru vše zvlášt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
3.9.17 10:28

To vypadá na utržené ložisko v bubnu. Našim se takhle jedou urval celej buben.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
3.9.17 10:56

Já mám pračku starou 25 let, chtěla jsem vyměnit, ale po přečtení této diskuse ji nechám žít dál. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
3.9.17 11:25

Mám AEG lavamat, ale úplně novou. Tyhle příznaky, akorát bez těch kousků kovu, jsme měli při zapadení předmětu někam dovnitř pračky za buben… nevím kudy se to stalo, ale opravář prostě vytáhnul dvacetikorunu. Pak to zase jelo normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.9.17 11:27
@Markéta80 píše:
@pannda no v záruce právě není :?, manžel říká že jak je tam vidět rez a i pidi kousky kovu a buben se prostě neprotáčí jak má :jazyk: Je fakt že poslední roky ty pračky nic nevydrží i když zase denní používání :mrgreen: Prve po záruce odešla whirlpoolka něco v panelu a výměna panelu se nevyplatila :?. A ted tahle, si říkám že pak nemá cenu kupovat nějakou lepší a klidně obyčejnou když stejně po záruce odejde :?

Kupte si priste prodlouzenou zaruku. My mame dokoupeny 3 roky, ke standartnim dvema, a super, stalo to asi 1200 nebo kolik, no a na zarucni opravu v klasicky zaruce jsme pred 2 lety cekali mesic( fagor, technik vecne neco nemel, a musel cekat na dily, byl tu 3 krat celkem :roll: ) no a ted na jare jsme uplatnovali tu pozarucni, to se resi pres tu pojistovnu, tam jsem prvni den zavolala, a druhy den prijeli a opravili, to byla parada. Jinak by ta oprava stala 1800 asi, takze staci 1 porucha, a je to zpatky. Dneska jsou ty pracky silene poruchovy. Whirpoolka predtim se nam v zaruce 3 krat rozbila, a 2 mesice po zaruce poctvrty, tak letela, a koupili jsme novou, a hlavne s tou delsi zarukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116193
3.9.17 11:45
@Markéta80 píše:
@Tunrida :think: no myčku máme 2 roky a pračku ca o rok déle takže jsem nepočítala že odejde :?

teda holka ty máš poslední dobou smůlu na ty spotřebiče. Já mám Philco už 18 let, ťuk ťuk, abych to nezakřikla. Co opravář?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
3.9.17 11:50

@slavuska1 na ostatní spotřebiče už jí máme, myčka +2 roky, na velký mrazák to byl dárek takže 3 roky navíc a ted nový sporák taky +2 roky. Ted jsme prala a toho bordelu na víku je víc a víc a i blbě šel otevřít buben :jazyk:. Dřív to vydrželo 20 let a ted, jo vím je to úmysl :? Manžel prý do vánoc mě přijde že s každým praním se to zhoršuje :jazyk: ale prádlo je teda čisté. Bordel je na víku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
3.9.17 11:52

@aiwwa já to přivolala když jsem prohlásila že ted hned tak nový spotřebič nebude třeba :jazyk: To si hned tak přístroj na cvičení nekoupím, navíc eliptical už nechci a to co chci je cenově ještě jinde :mrgreen: ale bez pračky být nemůžeme :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
3.9.17 11:54

@NInaL. :mrgreen: ale ty kousky železa to nevypadá moc dobře, jde to i blbě otevřít jako kdyby se buben zvětšil :mrgreen: @lalaláček a kolik stála oprava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116193
3.9.17 11:56
@Markéta80 píše:
@aiwwa já to přivolala když jsem prohlásila že ted hned tak nový spotřebič nebude třeba :jazyk: To si hned tak přístroj na cvičení nekoupím, navíc eliptical už nechci a to co chci je cenově ještě jinde :mrgreen: ale bez pračky být nemůžeme :?

nebojíš se v tom prát? já bych zkusila zavolat opraváře, třeba to jde ještě zachránit. To je hrozný, jak ty nové spotřebiče nic nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
3.9.17 12:01

@aiwwa :lol: ne, jen je zavřená koupelna. Domluvím se s manžele jenže u minulé vždy v určitém čase z ní tekla voda a opravář že ta závada není a pak odešel panel tak jsme koupili tuhle :mrgreen: Je to úmysl nikdo nechce aby spotřebič vydržel alespoň 10 let, pěkně po záruce, oprava se nevyplatí šup kup si nový spotřebič :? Jenže ted se mě to nehodí když se kupoval mrazák a a sporák ale dobře to nevidím, do Vánoc určitě ne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116193
3.9.17 12:06

@Markéta80
Tak manžel říkal, že to vypadá na porouchané ložisko, tím pádem ten buben není v ose. A že používáním se to zničí úplně. Zkusit opraváře, ale asi to bude hodně drahý no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
3.9.17 12:33

@aiwwa :? já to vidím na novou. Tvůj manžel se vyzná v pračkách? Ted tam peru jen psí deky a rány to ani nedělá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí