Posezení na předzahrádce před barákem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
334
11.4.21 18:53

@Leviatan dlažba je tam od původních majitelů, příteli spis šlo o to, ze je pěkná a nechtěla se mu ničit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443

Zelená zahrada se dá dát i na stěnu zavěsit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443

@Natali1996 Tak kvetniky zkrátka nebojte se to využít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
11.4.21 18:54

A nešla by tam v rohu jak je krb udělat nějaké zastřešení typu pergola a nechat obrust psím vínem nebo brectanem a posezení dát tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
11.4.21 18:55

Vůbec bych neváhala. Spousta lidí k tomuhle využívá terasy a nebo balkony u bytů, proč ne předzahrádku :nevim: Existuje spousta možností, jak to částečně zakrýt, když tam budete sedět, aby vás lidé neočumovali. Určitě by se dalo vymyslet i něco, co by třeba sundavalo, aby to nemuselo zůstat uzavřené pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
11.4.21 18:59

Hned bych se do toho pustila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.4.21 19:02

Proč jste si koupili barák, kde není žádná zahrada? Pochopila bych, že se to zdědí. Ale dát za takový dům vlastní peníze? Teď už nezbývá, než to prostě nějak upravit. Ale aby to nebylo nevkusně nebo amatérský zaplacené, omotané tím břečťanem, tak bych šla přes někoho, kdo tomu rozumí a umí takový specifický prostor upravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.21 19:05
@Kelsey píše:
Proč jste si koupili barák, kde není žádná zahrada? Pochopila bych, že se to zdědí. Ale dát za takový dům vlastní peníze? Teď už nezbývá, než to prostě nějak upravit. Ale aby to nebylo nevkusně nebo amatérský zaplacené, omotané tím břečťanem, tak bych šla přes někoho, kdo tomu rozumí a umí takový specifický prostor upravit.

Třeba proto, že se jim líbil nebo v dané lokalitě jiný nebyl k mání? My taky koupili dům s miniaturní zahradou, protože jsme se nechtěli stěhovat za město a 15+ mega na barák se zahradou ve městě nemáme.

• Citovat
  • Upravit
4129
11.4.21 19:06
@Kelsey píše:

Tak někdy prostě není na výběr. Jiný dům v dané lokalitě není nebo v dané cenové relaci atd. Někdo prostě má jiné priority než zahradu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8514
11.4.21 19:09
@Natali1996 píše:
@Nicole 1234 já si to říkám taky, spis jde o ty lidi, aby si neřekli, že sme trhly :D

U nás mají lidi sezení i na balkoně. My máme na balkoně pískoviště. Ale já bych si dala něco na plot, aby na mě nebylo vidět tolik.

Příspěvek upraven 11.04.21 v 19:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
11.4.21 19:09

Mám stejně velky balkon. Mam tam posezeni, deti plastové piskoviste, nejaky regal na kytky… uplne v poho. At si lidi cuci jak chteji. Dala bych tam ker do rohu a uvidi prd. Sedim v druhem patre a kolem mame cestu na mhd a do obchodu, taky na me koukaj, ale nevadi mi to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
11.4.21 19:12
@Limi123 píše:
U nás mají lidi sezení i na balkoně. My máme na balkoně pískoviště. Ale já bych si dala něco na plot, aby na mě nebylo vidět tolik.Příspěvek upraven 11.04.21 v 19:10

Myslíte něčím ten plot navýšit, nebo jen podél toho plotu dat třeba Rákos?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
11.4.21 19:39

Ten rákos tam nedávej. To vypadá šíleně. Tak to nejdřív vyzkoušejte, dej si tam židli a uvidíš, jak se cítíš, jestli jsi vidět. Jestli tam moc nepere sluníčko. Osobně bych se to snažila co nejvic zazelenit. Konstrukci na popínavky. Je to nudle, tak to opticky zkratit. Pozemek před plotem už není váš? Vypadá to jako balkon nebo lodžie, tak zkus pohledat fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
11.4.21 19:43
@Natali1996 píše:
Myslíte něčím ten plot navýšit, nebo jen podél toho plotu dat třeba Rákos?:)

Já bych rozhodně nic nenavyšovala. Ani tam nedávala nic souvislého, jednolitého. Prostor to ještě ztmaví a zůží. Pokud jsi typ, co ti echt vadí, když na tebe někdo čučí ( mě je to fuk, ať se kouknou), tak bych nějak více odklonila od čumilů přímo místo posezení, zbytek naopak prosvětlila. Dala bych průhledný plot, na to nějaké kvetoucí pěkné popínavky. V místě posezení třeba tu paletu s truhlíky ( jak tu je výše fotka) nebo cokoli jiného- veselého, světlého- prostřídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
11.4.21 19:58
@Zuzaja píše:
Ten rákos tam nedávej. To vypadá šíleně. Tak to nejdřív vyzkoušejte, dej si tam židli a uvidíš, jak se cítíš, jestli jsi vidět. Jestli tam moc nepere sluníčko. Osobně bych se to snažila co nejvic zazelenit. Konstrukci na popínavky. Je to nudle, tak to opticky zkratit. Pozemek před plotem už není váš? Vypadá to jako balkon nebo lodžie, tak zkus pohledat fotky.

Vidím to stejně.
Samo záleží na finančních možnostech. Já bych rozkopala tu dlažbu, dala tam třeba mlat. Do země dala nějaké nenáročné traviny, sukulenty, netřesky. Na nějaký vzdušnější plot bych nechala popínat něco květoucího - klematis, hrachor, růže…Zakryla to nějak více jen v místě, kde bude to posezení nebo písek (to pískoviště bych třeba ani neohraničovala - pokud by byl v okolí ten plat, nijak by nebylo na škodu, když se písek dostane mimo. Prostě tam dát hromadu písku, hračky, prostě takový poloostrůvek)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí