Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
..jen abyste věděli co některé z vás- nás může potkat..
http://zpravy.ihned.cz/…kova-manzela
Tak to je mazec jako chápu, že dluhy se maj platit ale někdy to prostě nejde a průser je na světě
nehledě nato že české soudy jsou fakt rychlíci a pak tu budou další a další průsery neb přeba rozvody se tu táhnou šíleně dlouho a nezitím si jeden nadělá dluhy a bude je splácet i ten druhý, přesto že jsou v rozvod řízení
Víte, co je na tom nejhorší? Že pro vychcanost jedněch zaplatí všichni
Chápu, proč to udělali a popravdě taky netuším, jak to ošetřit, Není to jednoduché rozsoudit. Jestli to správně chápu, tak pokud byl jeden z manželů v exekuci, tak doteď mohl vyčůraně poslat peníze na účet manželky a nic tak neplatit? Ale to snad taky není správné, ne? Teď už před exekucí neuteče (pokud nedělá načerno). Ale je mi líto těch, co fakt nemají a do průšvihu se nedostali vlastní vinou ![]()
@Amabilis77 No ono to tak není, v práci mu může exekutor nechat zabavit díl nad to, co mu musí zůstávat. já teda nevím, proč by měli exekutovat výplatu manžela když při půjčkách nevyžadují podpis druhého z mnaželů. Je to dost divné. ![]()
Tak to je super
Před nedávnem nadělal manžel vysoké dluhy bez mého vědomí, přišla jsem na to náhodou a těď by mi kvůli tomu měli i zablokovat účet? Sice to manžel řeší insolvencí, ale bůhví, kdy mu to vůbec schválí. Tohle je nehorázná drzost ![]()
K nám došli a to tu bývalí nebydlí, jen sem chodí za dcerou kdy chce. oblepili nám barák i ledničku kterou nemají brát. a jak to dopadlo, aby nám nic neodnesli, tak si musel můj otec půjčit bezuročnou půjčku od šéfa, je totiž nezajímalo že tu nebydlí. jen teda když došli tak tu by za malou, ani věci tu neměl nic je to nezajímá. tak to zatím splácí a doufám že to splatí aspon dluh tatkovi. za malou už nechodí, nepřeji si to. když chce malou vidět, klidně jí někam dovezu nebo si jí může vzít na procházku
MS
@monika32 píše:
@Amabilis77 No ono to tak není, v práci mu může exekutor nechat zabavit díl nad to, co mu musí zůstávat. já teda nevím, proč by měli exekutovat výplatu manžela když při půjčkách nevyžadují podpis druhého z mnaželů. Je to dost divné.
No je to opravdu smutné, ach jo. Popravdě moc tomu teda nerozumím, jak to je. Ale je to tím, že mě se nikdy exekuce netýkala, takže jsem se o to tolik nezajímala, takže vím jen útržky. Ono to bude možná o tom, že kdo v tom umí chodit, tak to umí i obejít. Takže velké ryby stejně nenachytají a malé se povezou, ani nebudou vědět, jak. Jako vidím to hlavně na prevenci obyvatel. Tuhle jsem četla, že v exekucích jsou nejvíc důchodci díky těm pitomým (jinak to snad nejde ani napsat) prodejcům, co využívají jejich důvěřivosti a toho, že neumí říct ne ![]()
Je to nehorázný" Hlavně teda to moc nechápu, protože pokud je nařízená exekuce, tak může být nařízena na plat a tudíž část výplaty jde rovnou na dluhy ne???
Bývalý taky nadělal nějaké průšvihy a nevím jestli během rozvodu. Mám pořád obavy, že jednou mi tu zazvoní exekutor. Už tu ale několik let nemá trvalé bydliště!
V totmo státě se pro lidi prostě nic neudělá, vše proti lidem!
Hlavn ěreklamy na lichvu atd. Sakra at je pořádná osvěta, at místo nemorálních reklam běží antireklamy!!! Na nepůjčování si peněz na Vánoce a kraviny vůbec!.
@byron píše:
Je to nehorázný" Hlavně teda to moc nechápu, protože pokud je nařízená exekuce, tak může být nařízena na plat a tudíž část výplaty jde rovnou na dluhy ne???
Bývalý taky nadělal nějaké průšvihy a nevím jestli během rozvodu. Mám pořád obavy, že jednou mi tu zazvoní exekutor. Už tu ale několik let nemá trvalé bydliště!V totmo státě se pro lidi prostě nic neudělá, vše proti lidem!
Hlavn ěreklamy na lichvu atd. Sakra at je pořádná osvěta, at místo nemorálních reklam běží antireklamy!!! Na nepůjčování si peněz na Vánoce a kraviny vůbec!.
to nikoho nezajímá že už tam trvalé bydliště nemá, stačí když ho tam výdají…tak to bylo u nás
MS
@Anonymní píše:
to nikoho nezajímá že už tam trvalé bydliště nemá, stačí když ho tam výdají…tak to bylo u násMS
tady už nebyl tři roky minimálně!
@byron píše:
tak to bych byla vklidu. MS
@Anonymní píše:
tak to bych byla vklidu. MS
Já nevím ale jsou to ku.vy, volali jste policii? Já bych udělala takovej cirkus
@byron Hele, my nemáme televizi, ale když jsme u babičky, která ji používá jako kulisu, tak tam pořád jede reklama na Provident
Tohle fakt nechápu.
@byron píše:
volali, ale do telefonu řekli že je tam bohužel viděn a že s tím nic nenadělají
MS