Poskakující pupík

1595
7.7.13 18:09

‘poskakujici‘ pupik

Holky, kdyz v klidu lezim, lehce mi tepe kolem pupiku. poskakuje u brisko… je to v rytmu meho srdicka nebo v rytmu miminka? nebo co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
7.7.13 18:10
@katuska_m píše:
Holky, kdyz v klidu lezim, lehce mi tepe kolem pupiku. poskakuje u brisko… je to v rytmu meho srdicka nebo v rytmu miminka? nebo co to je?

záleží v které TT jsi. předpokládám, že to bude tvoje břišní aorta, ale může to být i škytavka (od cca 25tt). srdce dítěte to určitě není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
7.7.13 18:12

Já četla poskakující pupínek bože musím se už probudit :mrgreen: :lol:Je to škytání miminka jak se napilo vody ne? Je to stejný tepmo a pořád dokolečka až to přestane

• Citovat
  • Upravit
3234
7.7.13 18:17

Škytavka mimča :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
7.7.13 18:23

Holky fakt skytavka?!?neee, ja se picnu :lol: ja cekala, ze mi odpovite, ze to jen proudi krev briskema proto ten drobny pohyb… jsem v 16tt teprve, a vidim to tepani furt, kdykoli se podivam na brisko, tak bych rekla, ze je to spis v rytmu meho srdce, ale hrud se mi nezveda tak jak brisko… tak jsem z toho jelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
7.7.13 18:27

No jelikoz je mimi jeste male a necitim ani pohyby jeste, tak to bude asita aorta a ne nic spojene s mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
7.7.13 18:29

V 16tt to skytka nebude.. to ti tepe aorta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.7.13 18:30
@katuska_m píše:
Holky fakt skytavka?!?neee, ja se picnu :lol: ja cekala, ze mi odpovite, ze to jen proudi krev briskema proto ten drobny pohyb… jsem v 16tt teprve, a vidim to tepani furt, kdykoli se podivam na brisko, tak bych rekla, ze je to spis v rytmu meho srdce, ale hrud se mi nezveda tak jak brisko… tak jsem z toho jelen.

tak to škytavka není. to je určitě tvoje břišní aorta ta je v těhotenství blízko pod kůží proto to je vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
7.7.13 18:38

Tak skytat v rytmu tepani srdce bych nechtela :mrgreen:. To se snad ani neda stihnout, ne?
Rekla bych taky, ze to jsou tvoje cevy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
7.7.13 19:45

Neboj škytavku potom poznas :lol: mala ji mela snad 5× denne… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
7.7.13 20:07

To bude škytavka ;) Naše Barča ji měla i 3× denně a vydržela škytat i 20 minut :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.7.13 23:45
@katuska_m píše:
Holky fakt skytavka?!?neee, ja se picnu :lol: ja cekala, ze mi odpovite, ze to jen proudi krev briskema proto ten drobny pohyb… jsem v 16tt teprve, a vidim to tepani furt, kdykoli se podivam na brisko, tak bych rekla, ze je to spis v rytmu meho srdce, ale hrud se mi nezveda tak jak brisko… tak jsem z toho jelen.

je to tvůj tep, resp břišní aorta. v tomhle tt to škytavkla nebude na 100%, to až dýl. V tomhle týdnu pohyby už cítit můžeš(ale nemusíš, je brzy), ale vidět budou až dýl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí