Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, posilala jsem kocar. Byl v poradku co nebylo jsem upozornila. Rozvyklanej nebyl. Ale pani me psala, ze dosel a je rozvyklanej. Ja ho poradne zabalila do folie…Bud jim spadnul nebo nevim ale rozviklany opravdu nebyl. Jako pani mi sice vyhrozuje ze dojede manzel apod a ze si to semnou vyridi(jsem ji napsala at mi nevyhrozuje ze pujdu na policajty).Jako zpet ho neberu vim co jsem poslala. Ale muzem nejak provest reklamaci?? A jak?? A jak dlouho to trva? ![]()
Uz sjem prodala spoustu kocarku a všechno bez problemu i postou všechno doslo v poradku. Ted ne…
Tý jo, to je těžký. Je fakt, že kočárek bych si nikdy nenechala poslat poštou, jedině osobní odběr. Nevím, nevím, jak bys dokázala ČP, že jim spadnul, to ti nikdo nepotvrdí.
@kattkka Přijde mi divné, že by se kočár rozviklal přepravou poštou, když byl zabalený
jo, kdyby měl něco ohnutého či prasklého, to jo. A jinak reklamaci nevím, určitě ji podat jde, ale s ohledem na výše uvedené nějak nevěřím v úspěch.
Tohle 100% nevyreklamuješ. Tady je to na dohodě, jako paní se nemůžeš divit, kkdo by chtěl rozviklanej křáp, že jo. Ale přepravou se to stát může, prodala jsem známé konstrukci concorda, pevná, mám servisáka, který by mi rozviklanej kočárek nenechal
a ji došla houpačka, tak ale věděla, že jsem ho tak neposílala, tak jsem si pro něj poslala kurýra a nechala přenýtovat. Prostě stát se to může, ale je to „tvoje“ vina, nedostatečné balení, protože napodruhé, poprvé byl také jen ve folii, jel v pořádném obleku a došel v pořádku. Takže být tebou, tak vyjdu paní vstříc no ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@kattkka Přijde mi divné, že by se kočár rozviklal přepravou poštou, když byl zabalenýjo, kdyby měl něco ohnutého či prasklého, to jo. A jinak reklamaci nevím, určitě ji podat jde, ale s ohledem na výše uvedené nějak nevěřím v úspěch.
právě to si myslím taky, já osobně bych spíše vrátila kupující peníze.
@araw : jasne. Ale ja vim co jsem posilala ze. Jako ja jsem to hodne obmotala i na poste mi rikali jak jsem touzasne zabalila fakt tak aby se neposkodil…Jako pani jsem psala ze to ale posilam jenom přes folii ale ze hodne obmotavam. Vzdycky jsem takhle poslala ani kdy zadny problém az ted…Jako me to stve…A věc další jestliže by tedy byl nedostatecne zabalen proc to posta prebira?? Jako jsem nastvana…
![]()
@carola píše:
právě to si myslím taky, já osobně bych spíše vrátila kupující peníze.
Mam i svedka ze kocar byl v poradku a nebyl rozviklanej!!! Ja si nechavam i fotky když něco prodam atak. Takze v tomhle mam svedomi ciste…
@kattkka píše:
@araw : jasne. Ale ja vim co jsem posilala ze. Jako ja jsem to hodne obmotala i na poste mi rikali jak jsem touzasne zabalila fakt tak aby se neposkodil…Jako pani jsem psala ze to ale posilam jenom přes folii ale ze hodne obmotavam. Vzdycky jsem takhle poslala ani kdy zadny problém az ted…Jako me to stve…A věc další jestliže by tedy byl nedostatecne zabalen proc to posta prebira?? Jako jsem nastvana…![]()
Jako jasný, poslala jsem moře kočárků a z toho množství se poškodily asi 4… prostě se stane, je pěkné, že víš co jsi poslala, ale jak k tomu přijde ta kupující
jako nelze se ji divit, ale tak může ti ho vrátit, protože neodpovídá popisu, s tím moc nenaděláš
@kattkka píše:
Mam i svedka ze kocar byl v poradku a nebyl rozviklanej!!! Ja si nechavam i fotky když něco prodam atak. Takze v tomhle mam svedomi ciste…
Kattko,
to chápu, ale k čemu ti ten svědek upřímně je. Je to fakt blbá situace, kdyby mi domů přišel kočár v jiném stavu, než jaký jsem očekávala, trvala bych na vrácení peněz.
@araw píše:
Jako jasný, poslala jsem moře kočárků a z toho množství se poškodily asi 4… prostě se stane, je pěkné, že víš co jsi poslala, ale jak k tomu přijde ta kupujícíjako nelze se ji divit, ale tak může ti ho vrátit, protože neodpovídá popisu, s tím moc nenaděláš
A ja se dohadovat s postou? No taky dobry.
Nicmene uz je to vyresene. Když jsem napsala pani ze jsem ochotn ajit na postu tak napsala ze to jeji muz opravi…Takze nevim co si myslet…
@carola píše:
Kattko,
to chápu, ale k čemu ti ten svědek upřímně je. Je to fakt blbá situace, kdyby mi domů přišel kočár v jiném stavu, než jaký jsem očekávala, trvala bych na vrácení peněz.
Ja bych napsala pani a zkusili by jsme tu p ostu kdyby trvala n tom ze byl v poradku…Jsem asi jina v tomhle.
Ale priste neposilam pouze osobní odber.
Pokud nebyl poškozený obal a vy jste si jistá, že je vše v pořádku, je to zcela na vaší domluvě. Kočárek taky třeba může být v pořádku a kupující chce jen slevu.
@kattkka píše:
A ja se dohadovat s postou? No taky dobry.
Nicmene uz je to vyresene. Když jsem napsala pani ze jsem ochotn ajit na postu tak napsala ze to jeji muz opravi…Takze nevim co si myslet…
Tak tohle by pošta 100% zamítla. Není poškozen a že jsi ho neposlala rozviklaný nikdo neví
@araw píše:
Tak tohle by pošta 100% zamítla. Není poškozen a že jsi ho neposlala rozviklaný nikdo neví
jako ja bych tam udelala toco jako svina…
.jsem fakt nastvana. Posta levna není a oni stim zachazi jako s kusem hadru. ![]()
@kattkka píše:
jako ja bych tam udelala toco jako svina…![]()
.jsem fakt nastvana. Posta levna není a oni stim zachazi jako s kusem hadru.
A k čemu by ti to „toco“ bylo?