Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Maminky, přeji krásný den. Bohužel jsem jedna z těch, které také naletěly podvodnici na internetovém portale sbazar. Nicméně podala jsem TO a dozvěděla jsem se, že paní už je za tuto trestnou činnost v podmínce. Zajímalo by mě jen, zda pokud se najdou další podvedené, které paní podvedla do data, než ji byla daná podmínka, zda paní pak půjde sedět nebo se nějak dává další podmínka apod. Od jiné podvedené vím, že tato paní je údajně samozívitelka s dvěma malými dětmi. Na to se nějak přihlíží? Zajímá mě právě spravedlnost v tomto státě. Krásný zbytek dne a méně nás, podvedených.
no nemam zkusenost, mozna by vas mohli odskodnit pokud muzes dolozit-coz asi ano kdyz jsi byla na policii a myslim ze by mohla dostat vezeni na trdo, pokud vas bude dost, urco to zkus sehnat dalsi at ji pekne potrestaji ![]()
@Lana222 No, s tím odškodněním to vidím bledě, ano on ji soud přikáže tu škodu zaplatit, ale tím to taky skončí, kor pokud je samoživitelka, tak si na ní člověk velmi pravděpodobně nic nevezme, protože bude vlastnit prd.
Ale souhlasím s tím, že pokud má podmínku, tak by to teď už mělo být natvrdo.
Udělala to před udělením trestu. takže by se to přešetřilo a určili by jiný trest. Třeba delší podmínku, pokutu…
Spíš mě napadlo, zda ji k podmínce nedají třeba domácí vězení, veřejně prospěšné práce apod.
Spíš mě napadlo, zda ji k podmínce nedají třeba domácí vězení, veřejně prospěšné práce apod.
@Anonymní píše:
Otce bratr dostal podmínku za neplacení alimentů, alimenty neplatil tak na něj podala další trestní oznámení a teď sedí na 2 roky myslím. Bylo mi řečeno, že po podmínce je vězení.
@offi jenze to by musela podvadet po tom, co ji dali podminku, zakladatelka pise, ze je podvedla driv, takze by se to jen prehodnotilo. A bebylo by to jako pokracovani v tr. cinnosti.
Maminky, přeji krásný den. Bohužel jsem jedna z těch, které také naletěly podvodnici na internetovém portale sbazar. Nicméně podala jsem TO a dozvěděla jsem se, že paní už je za tuto trestnou činnost v podmínce. Zajímalo by mě jen, zda pokud se najdou další podvedené, které paní podvedla do data, než ji byla daná podmínka, zda paní pak půjde sedět nebo se nějak dává další podmínka apod. Od jiné podvedené vím, že tato paní je údajně samozívitelka s dvěma malými dětmi. Na to se nějak přihlíží? Zajímá mě právě spravedlnost v tomto státě. Krásný zbytek dne a méně nás, podvedených.