Poslední dny těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10657
21.2.12 21:45

Taky mám termín v pátek. Všechno mě bolí, kopce na monitoru mám vždycky, poslíčky taky. To už trvá tři týdny a stejně se držíme. Holt se u nás ty prťata mají dobře a nikam se jim nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
21.2.12 22:17

Ahoj, já naopak měla citlivou dělohu od 36tt, říkali, že každou hodinu porodím a nakonec mě vyvolávali ve 40+5. Hlavu bych si s tím nelámala. Jo a i porod se rozjížděl pomalu a nakonec byl CS :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evánek_K
22.2.12 13:57

Neboj, dočkáš se, jednou porodit musíš :D Já přenášela 10 dní, dělali mi 2× Hamiltona (už bych do toho nešla) a nakonec vypsali žádanku na vyvolání s nástupem v neděli no a v sobotu v noci praskla voda a šlo to samo. Věř, že mimčo ví kdy má přijít na svět.Držím palce ať je vše v pohodě :mavam:

• Citovat
  • Upravit
39
22.2.14 14:01

Ahoj maminky mám 6dní do termínu…ufffff myslím že prasknu :( včéra 5h na monitoru malej či malá se vůbec nechtěla hejbat :roll: nakonec se povedlo. Valím se jak tučnák :lol: :lol:. Paní dr oznámila, že je ještě hodně vysoko :,(. Nu zda neporodím do čtvrtka v pátek se bude vyvolání malá/malej má už ted 3,8kg au. Strašně ráda bych chtěla aby to do čtvrtka přišlo samo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
14.6.18 13:46

Pozitri mam termin. Jestli se budu kulit s brichem jeste i pristi tyden. Jako u predchozich tehotenstvi. Mam se na co tesit. Funim jako lokomotiva a to jsem dnes zdolala 3 km prochazku s nasim maxipsem Fikem. Prosim miminko, at uz se pripravuje ven. Zatim ma full servis. Nemusim kojit, prebalovat a v noci me necha vyspat. Jsem napnuta, zda to bude 3.kluk jak si podvedome myslim. Tehotenske telo mam tak na 99.9% naposledy v zivote. Tyhle posledni dny stoji za to. Nastesti se ochladilo, ale stejne jsem chcipla :lol: :lol: :lol: Uz se moc nevyburcuji k zadne vetsi akci. Z prvnich dvou porodu mam krasne zazitky, bylo to hodne podobne jako kdybych rodila doma. Uvidime, co mi prinese 3. :D Mrnousku maximalne te tam necham do 26.6. a i tak me to bude stat hodne ukecavani v porodnici. Nejstarsi 10 dni po terminu, mladsi asi 8 dni. Nechces nahodou prijit na ten svet o chlup driv? :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí