Poslíčci 35. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
597
13.2.14 19:05

@synacek07 Já jsem 33+4 a dneska mě při každém zvednutí ze židle nebo ohnutí píchne úplně skoro až v pipce. Ms bolesti mám skoro každý den a břicho několikrát denně mi tvrdne od 29.tt. Dle dr. jsem zcela zavřená, čípek nezkrácen, malá má dole ještě spoustu místa, tak to neřeším. I když bych byla ráda, kdyby to ještě tak tři týdny vydrželo, ale až to přijde, tak to přijde… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
13.2.14 19:11

@alcar. Doktor mi rikal to stejne. Ze je mimi jeste dost nahore a vse je v poradku. Ale me neprijde normalni ze me to tolik boli pri pohybu. :-( doufam ze vydrzime co nejdyl. Jen by me zejmalo jaka je pravdepodobnost ze budu rodit zase driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
13.2.14 19:37

@synacek07 ja jsem z toho taky vzdycky na nervy, ale rikam si, ze ted je proste nejvetsi napor na delohu, jednak mimco pribira nejakych 200g tydne a pak uz deloha trenuje na porod, tak proste logicky, kdyz se neco roztahuje, tak to boli. Nemyslim si, ze by byla souvislost mezi prvnim predcasnym porodem a druhym. Kazde tehu je jine, tak neni receno, ze bys musela nutne rodit driv. A kdyz, tak by to bobisci v tuto dobu uz meli v pohode zvladnout. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
13.2.14 19:40

Jeste mam nekdy takovy pocit, ze mi exploduje bricho, proste takovy sileny tlak zevnitr, ale neni to tvrdnuti, tak to taky pripisuju tomu roztahovani. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
13.2.14 19:57

@alcar asi mas pravdu. Kazdopadne jsi me uklidnila. A to ze kazde tehu je jine mas pravdu. Ja se u prvniho vubec jako tehule necitila. Tak abych ted nakonec jeste neprenasela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
13.2.14 20:03

@synacek07 no ja jsem prvorodicka a teda vyjukana jsem ze vseho, takze se tady taky trochu uklidnuju. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
13.2.14 20:16

@synacek07 §tak spodek mě bolel poslední měsíc pořád :nevim: Poslíčci jsou to když tě molí bříško a máš „jakoby“ mírné křeče a bolesti jakoby MS. Může se stát taki na několik hodit. Pokud si dáš sprchu vanu plnou vody tak by měli přestat. Pokud nepřestanou je to porod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
13.2.14 20:57

Spodek tě bolí proto, že mimčo už je velké a prostě tlačí na dno. Já nemohla ke konci ani pořádně chodit. Poslíčky jsme neměla vůbec žádné, ale je to údajně bolest jako zhruba jako při menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.20 08:57

Ahojte, chtěla jsem se zeptat jsem 37+1tt a od 35+1tt mám poslíčky ale 36+1 je mám celkem dost silné. Je možné že už se mi blíží porod i když mám termín 4.3.?diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
24.10.23 19:56

Ahoj holky, dnes jsem 35+5tt a celý den mě bolí v kříži plus jsem dneska měla asi hodinu několikrát takovou bolest břicha jako když jsou střevní potíže. Prostě křeč jako při průjmu. Trvalo to vždycky chvilku, u toho mi ztvrdlo břicho a pak to zase přestalo. Můžou i takhle vypadat poslíčci? Všude slyším / čtu že kontrakce popřípadě poslíčci jsou spíš jako menstruační bolesti, ne jako křeče střev a teď si říkám jestli teda sakra poznám až začnou ty pravé kontrakce k porodu :roll: :mrgreen: :mrgreen: měla jste to některá taky tak a bylo to ono? Moc děkuji za vaše rady a zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
24.10.23 20:02

@sandra001 kazda moje kontrakce mi sla do zadku :lol: bylo to sileny!!!

Kazdopadne je u tebe jeste brzo, ale nekdo ma poslicky klidne mesic dopredu no. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
24.10.23 20:12
@sandra001 píše:
Ahoj holky, dnes jsem 35+5tt a celý den mě bolí v kříži plus jsem dneska měla asi hodinu několikrát takovou bolest břicha jako když jsou střevní potíže. Prostě křeč jako při průjmu. Trvalo to vždycky chvilku, u toho mi ztvrdlo břicho a pak to zase přestalo. Můžou i takhle vypadat poslíčci? Všude slyším / čtu že kontrakce popřípadě poslíčci jsou spíš jako menstruační bolesti, ne jako křeče střev a teď si říkám jestli teda sakra poznám až začnou ty pravé kontrakce k porodu :roll: :mrgreen: :mrgreen: měla jste to některá taky tak a bylo to ono? Moc děkuji za vaše rady a zkušenosti :kytka:

Možná neuklidnim, ale já nepoznala ani jeden porod. Rodila jsem 2×, a 2× jsem byla překvapená, že rodim. První porod - bolesti jako kdybych měla zácpu, já kráva si dala ještě cipek, abych se vyprazdnila. :mrgreen: druhý porod - bolesti jako MS, častější stolice, v ten den jsem šla do poradny, zcela náhodou, a byla jsem už na 7 cm otevřená. :mrgreen:
No, takže pokud budeš mít pocit, že by to už mohlo projít, raději se jdi vyšetřit. Mně pak ty kontrakce šly taky spíš do zad, směr konečníku a bylo to spíš jako potřeba na velkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
24.10.23 23:06
@sandra001 píše:
Ahoj holky, dnes jsem 35+5tt a celý den mě bolí v kříži plus jsem dneska měla asi hodinu několikrát takovou bolest břicha jako když jsou střevní potíže. Prostě křeč jako při průjmu. Trvalo to vždycky chvilku, u toho mi ztvrdlo břicho a pak to zase přestalo. Můžou i takhle vypadat poslíčci? Všude slyším / čtu že kontrakce popřípadě poslíčci jsou spíš jako menstruační bolesti, ne jako křeče střev a teď si říkám jestli teda sakra poznám až začnou ty pravé kontrakce k porodu :roll: :mrgreen: :mrgreen: měla jste to některá taky tak a bylo to ono? Moc děkuji za vaše rady a zkušenosti :kytka:

Muzou to byt poslicci. A klidne takto brzo. U 4. tehotenstvi jsem je mela nekdy od 30. tt kazdy den nekolikrat 2 - 3 hodiny v kuse po 2 - 3 minutach. A rodila jsem 39 + 4. U 1. tehotenstvi jsem je nemela vubec, u 2. a 3. zacaly tak mesic pred porodem a nebyly kazdy den, i kdyz taky vzdycky trvaly par hodin v kuse.

Jinak pokud si nejsi jista, muzes pri dalsim vyskytu pro jistotu zajet do porodnice. Maximalne te uklidni a poslou domu, lepsi nez neco zanedbat. Ja teda pri posliccich nikdy do porodnice nejela, od porodu uz jsem vedela, ze ac to, co zazivam, jsou docela silne bolesti, tak porod to neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí