Poslíčci vs kontrakce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.5.21 09:06

Ahoj, včera mi doktor udělal Hamiltonův hmat (jsem 39+1 tt). Už včera večer jsem měla velké bolesti v podbrisku jako při ms. Dneska mám už tak tři hodiny stejné ale už pravidelné bolesti cca po osmi minutách a trvají zhruba půl minuty (někdy i více). Jako prvorodicka bych se chtěla zeptat jestli je to následek HH nebo uz kontrakce. Moc dekuju

• Citovat
  • Upravit
35864
19.5.21 09:51
@Anonymní píše:
Ahoj, včera mi doktor udělal Hamiltonův hmat (jsem 39+1 tt). Už včera večer jsem měla velké bolesti v podbrisku jako při ms. Dneska mám už tak tři hodiny stejné ale už pravidelné bolesti cca po osmi minutách a trvají zhruba půl minuty (někdy i více). Jako prvorodicka bych se chtěla zeptat jestli je to následek HH nebo uz kontrakce. Moc dekuju

Dej si horkou vanu nebo sprchu. Buď to přestane a nebo se to rozjede. Pokud to nepřestane a budou se intervaly zkracovat a bolest bude větší a větší tak je to porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
19.5.21 23:07

Holky nakonec jsem po té kontrole v noci jela, ve 4 jsem přijela a ve 14 hod byl malý na světě 🙏🏻 Zaplať banbuh za ty dary 😃 přeji všem spoustu zdraví a pevné nervy, děkuji za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
20.5.21 05:44
@Vlastula.P píše:
Holky nakonec jsem po té kontrole v noci jela, ve 4 jsem přijela a ve 14 hod byl malý na světě 🙏🏻 Zaplať banbuh za ty dary 😃 přeji všem spoustu zdraví a pevné nervy, děkuji za rady :mavam:

Gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
1.6.21 12:27

@Jaaanča co je to prosím za aplikaci? (Přesný název prosím) :mrgreen: přijde mi fajn že vyhodnotí a napíše zda se balit nebo jet… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
1.6.21 12:38
@Andys77 píše:
@Jaaanča co je to prosím za aplikaci? (Přesný název prosím) :mrgreen: přijde mi fajn že vyhodnotí a napíše zda se balit nebo jet… :lol:

Sledovač kontrakcí. Ale úplně bych na to nespoléhala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
8.6.21 21:17

Ahoj holky jdu si k vám pro radu.
Dnes jsem 40+4,byla jsem na kontrole dnes v poradně, otevřená na 2 prsty, Hamiltona jsem tentokrát odmítla (dělali při minulé kontrole), dr mi nabídl, že mi zkontroluje plodovku vodu, zda není zakalena (zavedl mi železnou trubicku a přes plodové obaly se podíval)
Jde mi o to, že co jsem přišla z poradny hrozně mi tvrdne břicho, mám mírné MS bolesti, ale hrozný tlak do podbřišku. Dala jsem. Si vanu, na chvili to ustalo a teď už to amm zase… Není to vubec pravidelný. Ale jakmile mi zruhne břicho, mám neuvěřitelné bolestivé pohyby.
Měla jste některá takové poslicky? Nebo už se mi to tam chystá k porodu?
Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.21 17:25

Ahojte holky, dnes jsem 34 a 7 dni, nějak před hodinou mě začaly bolet zadá a k tomu se přidalo tvrdnuti břicha, zkusila jsem to počítat a tohle mi to nějak dalo, co myslíte muže z toho něco vyjít nebo spis ne?

• Citovat
  • Upravit
35864
11.6.21 18:26
@Anonymní píše:
Ahojte holky, dnes jsem 34 a 7 dni, nějak před hodinou mě začaly bolet zadá a k tomu se přidalo tvrdnuti břicha, zkusila jsem to počítat a tohle mi to nějak dalo, co myslíte muže z toho něco vyjít nebo spis ne?

Jako, že chceš porodit ve 34tt? Jestli ne, tak si zajed na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí