Poštačka - zpoždění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9989
29.3.13 09:25

@banánice já jsem slušná - vzala bych to a normálně bych mu to do schránky hodila - nebo vrátila na poštu a NEBO s lístečkem, že to bylo doručeno na špatnou adresu hodila do poštovní schránky (oranžové..)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.3.13 09:27

No jenže je to úplně jiná ulice a a úplně někde jinde kdyby to bylo někte tady tak to udělám taky ale nevím kde je zavolal jsem na poštu že maj bordel v ulicích a tak snad mu to někdy doručí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
29.3.13 09:34

@banánice kdyžtak to hoď do poštovní schránky kam se hází dopisy k odeslání ať si to zopáknou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.3.13 09:44

Úplně mě ale děsí možnost že se někkte takle válí třeba můj dopis je to děs a člověk si může stěžovat jak chce a nic s tím neudělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
29.3.13 10:34
@banánice píše:
Včera jsem našla u nás zastrčený lístek o doporučeném psaní jenže správně bylo číspo baráku ale úplně jiná ulice chudák člověk komu to patří

Tak zajděte na poštu a řekněte jim to, ne? Ten člověk taky může přijít o střechu nad hlavou. Je taky možné, že jste to vy a pošťačka si spletla název ulice, v každém případě bych to řešil.

Já jsem taky řešil na poště, když mi do mé schránky chodily cizí faktury od Vodafonu (neshodovalo se jméno a příjmení adresáta, ani číslo popisné).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
29.3.13 10:37
@Almira-Alm píše:
@banánice kdyžtak to hoď do poštovní schránky kam se hází dopisy k odeslání ať si to zopáknou ;)

To bych nedělal. Pošta by nevěděla, kdo a proč to tam hodil a mohli by si myslet, že to tam hodil adresát toho psaní a vyvodili by z toho: Jeho problém.

Mimoto, adresátem toho psaní může být taky @banánice. Jak může vědět, že si pošťačka nespletla název ulice na avizu. Takže komunikoval bych, třeba se šéfem doručovatelů. Hodit avizo do schránky není srozumitelná komunikace.

Takže bych šel ten dopis vyzvednout, při vyzvedávání by se zjistilo, že nepatří mně, zjistil bych, komu patří, zpéroval bych je, dal bych avizo tomu, komu patří s tím, že on by je zpéroval podruhé a navrhl bych mu, že budu jeho svědkem ohledně (ne)doručování, pokud by měl potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
29.3.13 11:30

@eumedon No jasně já bch to udělala stejně ale pokud by se s ním nechtěla paní trápit (a je hodně takových co si řeknou:,, není to moje práce" a neřeší to) tak mi přijde lepší hodit to do schránky s lístečkem vysvětlení než do popelnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.3.13 20:44

@eumedon
už jse taky ale psala že jsem volala no poštu a řekla jim to že to dali k nám do vchodu a nahlásila číslo co je na lístku tak nevím proč bych tam měla chodit?
nahlášené to mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.3.13 07:44
@banánice píše:
@eumedon
už jse taky ale psala že jsem volala no poštu a řekla jim to že to dali k nám do vchodu a nahlásila číslo co je na lístku tak nevím proč bych tam měla chodit?
nahlášené to mají

Protoze je mozne ze je to pro tebe. ;).Dopisy kdyz se zapisuji tak se mize stat ze postacka prehodi odesilatele s adresatem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
30.3.13 08:51

Dokud ti poštu donese, tak to neřeš. Kamarádka běhala s poštou kolikrát do noci - přes den rekomanda a odpoledne a večer obyč. Měla v rajónu přes 3000 domácností. Jen obejít to bez zastávek to bylo na hodinu a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
30.3.13 09:58

Já bych to shrnul takto:

• v kterou hodinu chodí doručovatel(ka), neřeším.
  • pokud by mi doručovatel(ka) házela do schránky jen aviza, místo aby se (bez nebezpečí pro sebe - nemáte psa, který by ji mohl pokousat, kdyby došla ke zvonku a zazvonila, @AngelLilly?), tak mne to obtěžuje a byl bych asi trošku naštvaný. Kdo má na poštu 11 km, toho to asi bude obtěžovat víc (vím o takové dědině, která má sice nejbližší poštu 1 km daleko, jenže ta pošta je asi v nájmu od obce, od které se ta dědina trhla, takže doručovací poštu mají určenou jinde, 11 km daleko). Je na mém rozhodnutí, jestli to řešit nebo ne.
  • pokud dopisy anebo aviza nekončí ve schránce, ale poletují před barákem, končí v cizích schránkách anebo nedejbože dokonce někdo falšuje mé podpisy na potvrzení o doručení, tak mne to ohrožuje, řeším to velmi důrazně a dělám vše, co je v mé moci, pro to, aby se to nedělo. Tady už nemám volbu, jestli to řešit, nebo ne, taková věc se prostě řešit musí a v tom smyslu jsem poučil i svou manželku (která je příliš měkká a chce být s každým za dobře) - to není věc její volby, jestli si to nechat líbit, to je věc odpovědnosti k sobě a dítěti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová