Poštačka - zpoždění

1
14.3.13 16:09

Poštačka problém

Ahojky holky, myslíte že je normální aby poštačka přišla až ve čtvrt na 5 místo v jednu jako vždy a ke všemu jsme teď došla a ona šla k jedné paní asi na kafíčko, jelikož už tam je něco přes 20minut a to za sebou nemá ani pulku ulice :cert: :roll: YChápu že tak pozdě, ale jako jít k nekomu a byt tam 20min to mi přijde fakt děs :pocitac: :think: :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3065
14.3.13 16:15

A proč?? ona si svoje odchodí a je jedno v kolik, je placené od rajónu a víc hodin jí stejně neproplatí, lítat v každým počasí za 9 tis. měsíčně a nemoct si zajít na svačinu, je to její věc, poštu donese?? Donese!! Tak ať chodí jak chce. Když má jinak všechno v pořádku tak nevím proč se projednou budu rozčilovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
14.3.13 16:16

Švagrová dělá na poště a podle toho co říkala tak to teď normální je. proběhlo tam nějaké přeorganizování či co. Není z toho nadšená, že roznáší místo do 1 tak do 4,ale nemůže s tím nic dělat. mmch to kafíčko taky může být pauza na jídlo na kterou ná nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
14.3.13 16:20

V čem je problém? Nesleduj, nepátrej 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
14.3.13 16:24
@Bella147 píše:
Ahojky holky, myslíte že je normální aby poštačka přišla až ve čtvrt na 5 místo v jednu jako vždy a ke všemu jsme teď došla a ona šla k jedné paní asi na kafíčko, jelikož už tam je něco přes 20minut a to za sebou nemá ani pulku ulice :cert: :roll: YChápu že tak pozdě, ale jako jít k nekomu a byt tam 20min to mi přijde fakt děs :pocitac: :think: :think: :)

Ty jo, jako to jsou fakt starosti. Třeba si potřebovala skočit na záchod, ona to taková legrace není a i kdyby si to kafe dala tak jako co? Jestli poštu dostaneš v jednu nebo v pět, jakej je to rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
14.3.13 16:25

Nechapu, proc te to tak trapi. Postacky ted maji u sebe GPS, kde jim sledujou kazdou prodlevu a honej je jak vzduty kozy, protoze kopec lidi vyhodili a praci presunuli na ty co zustali… Takze asi proto postacka chodi pozdejc. Ma toho jak nasranyho. A jestli te trapi, ze se v tomhle psim pocasi nekde zdrzela na kafe nebo na jidlo… Tak si zkus bejt celej den venku.
Moje segra to dlouhy leta delala. Placena za polovicni uvazek, ale prace tolik, ze chodila domu az pod deviti hodinach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
14.3.13 16:26

Hele a ty si dáš tu práci a rozneseš za ní poštu, aby byla dříve hotová? Asi ne viď? Tak si seď v klidu doma v teple a buď ráda, že tu práci dělat nemusíš ;) Pošťáci třídí poštu dost často od pěti od rána, od osmi jsou v terénu a tahají desetikilové batohy a už je vidím jak dobrovolně chodí pomalu, aby tě naštvali ;) I kdyby nakrásně na tom kafi seděla tak bych jí to za zlé neměla. Po 6ti hodinách soustavné práce máš právo na 30ti minutovou přestávku a věř mi, že pošťák si teda opravdu na oběd sednout nejde - i kdyby si po celém dni venku to kafe vypila tak nemáš právo říct a ani slovo.. Ach jo.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
14.3.13 16:28
@Almira-Alm píše:
Hele a ty si dáš tu práci a rozneseš za ní poštu, aby byla dříve hotová? Asi ne viď? Tak si seď v klidu doma v teple a buď ráda, že tu práci dělat nemusíš ;) Pošťáci třídí poštu dost často od pěti od rána, od osmi jsou v terénu a tahají desetikilové batohy a už je vidím jak dobrovolně chodí pomalu, aby tě naštvali ;) I kdyby nakrásně na tom kafi seděla tak bych jí to za zlé neměla. Po 6ti hodinách soustavné práce máš právo na 30ti minutovou přestávku a věř mi, že pošťák si teda opravdu na oběd sednout nejde - i kdyby si po celém dni venku to kafe vypila tak nemáš právo říct a ani slovo.. Ach jo.. :roll:

Kdyby se tak každej staral o sebe jako o druhýho, to by bylo na světě krásně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.3.13 16:30

Jo at zije organizace ala ceska posta. Rajony jim natahly se jim zdalo ze maji malo prace asi.Ted zensky chodi dom klidne v 6. Puvodni postacku co tady chodila chodila okolo 11 az 12 nova chodi az okolo 15 otazka treba tady konci.
No a jinak kdo utece vyhraje. :lol: :lol:
@S.Ivanka : oprava za 11tisic 2 tisice ti muzou strhnout…

@Bella147 píše:
Ahojky holky, myslíte že je normální aby poštačka přišla až ve čtvrt na 5 místo v jednu jako vždy a ke všemu jsme teď došla a ona šla k jedné paní asi na kafíčko, jelikož už tam je něco přes 20minut a to za sebou nemá ani pulku ulice :cert: :roll: YChápu že tak pozdě, ale jako jít k nekomu a byt tam 20min to mi přijde fakt děs :pocitac: :think: :think: :)

Ma narok na prestavku. Tak ji nech.Jako co to je eji problem. Navic pokud je nova tak tem to buhezel trva dyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
14.3.13 16:30

Beztak je to jen provokace.. Nebo je normální zakládat si profil na webu emimina, abych si postěžovala, že pošťačka pije u sousedů kafe? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
14.3.13 16:32

@Bella147 Chtěla bych mít tvoje PROBLÉMY…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.3.13 16:33

@Bella147 : nejsi z mestske casti Bohunice tam by me neprekvapilo ze jeste poletuje o pul 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
14.3.13 16:35

Chtěla bych mít starosti s tím, že mi pošťačka donese poštu později… poslední dobou nemůžu přijít pošťákům na jméno, protože vytrvale ignorují pokusit se opravdu doručit zásilky, prostě to ani nezkusí, nezazvoní a automaticky háže do schránky lístek, že jsem nebyla zastižena… dvakrát to udělala balíková, dvakrát pošťačka při běžné obchůzce… pokaždé jsem na poště u okénka sepsala s paní nějaký papír, který údajně předá jejímu vedoucímu a zdá se, že to bylo na dvě věci… dva dny a mám v ruce další tři lístky… kdyby se to vše nestalo během deseti dnů, tak bych nad tím mávla rukou… ale sedm zásilek během devíti pracovních dnů je už trochu moc… zvlášť, když vím, že mi to vezou a schválně čekám doma… zvonek zvoní, doma jsem byla nejen já… takže co bych dala za opožděnou poštu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
14.3.13 16:37
@Almira-Alm píše:
Beztak je to jen provokace.. Nebo je normální zakládat si profil na webu emimina, abych si postěžovala, že pošťačka pije u sousedů kafe? :lol:

Provokace nevím, ale paní evidentně nemá co dělat. Takovýhle lidi mám nejradši. I když možná můžeš mít i pravdu,1.příspěvek, jak už to tak u provokací bývá a člověk se tu akorát rozčiluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
14.3.13 16:42

Hihi, s pošťačkama je sranda. Za naši občas nese poštu manžel třeba v 10 večer. A ještě mi asi krade poštu, jelikož vím o hromadě věcí, co mi kamarádky posílaly a nikdy mi nic nedošlo. Jak je naditější obálka, tak nemáš šanci. Jenže co jí dokážeš že. A posílat všechno doporučeně vyjde pěkně draho. Když si třeba objednám něčeho vzorek, tak mi napíšou, že ho poslali a nikdy nic nedošlo. A taky nám hází poštu cizích lidí do schránky. To jsme rodinný dům. Na poště se nikoho nedovoláš, takže co s nima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová