Postel, rošt a matrace Ikea

1416
18.1.15 13:15

Postel, rošt a matrace Ikea

Ahoj lidi, připadám si už jak blbec..koupili jsme si postel, rošty i matraci z ikey. V místě, kde je středový nosník je ale ta matrace prohnutá. když ležím na svý půlce, tak je to dobrý, ale jakmile se víc posunu ke středu, cítím, že jsem z kopce.. co je špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19609
18.1.15 13:22

Nejsou to nevhodné rošty k typu matrace? Jsou to ty prohnuté(rošty)? Někdy nemůže být některý typ matrace k tomuto roštu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
18.1.15 13:23

@my_nickname a dela ti to symetricky z obou stran nebo jen z jedne? Na rost bez matraci bych polozila vodovahu, pokud je to rovne, bude asi problem s matraci. Pak bych dala matraci na zem a zkusila, co udela, kdyz lehnu na kraj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.15 13:26

@my_nickname který rošt jste kupovali? Co zkusit matraci otočit (hlavu místo nohou) tím by se dala vyřadit nebo potvrdit vada matrace, pak zkontrolovat upevnění roštu no a nakonec ten nosník. My jako nouzovku kupovali ty nejlevnější pružinové za 1000,– a matrace se u okrajů ani nehnula :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
18.1.15 13:34

Matrace je pěnová a rošty takový ty prohnutý. Ale v obchodě nám říkala prodavačka, že když na to položíme matraci, tak to prohnutí roštu ani nepoznám. Až přijde přítel, zkusíme ji teda dát na zem.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
18.1.15 13:35

Otočit matraci (nohy/hlava) nepomohlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.1.15 13:46

@my_nickname asi máte špatně ten středový nosník, nemáte ho ve špatné poloze? my máme na posteli 3 polohy pro střed, na začátku jsme to taky namontovali blbě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
18.1.15 14:17

Jak dlouho to máte? My jsme teď kupovali matraci a chvíli byla prohnutá. Po první noci se srovnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
18.1.15 14:24

Tak se pak zkusíme ještě mrknout na ten nosník.. matrace je rozložena už dlouho.tim to asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
1.12.19 15:46

Chtěla bych obnovit diskuzi pokud možno.

Zvažuji koupi postele Espevar ikea.

K posteli by se určitě měla pořídit prostřední noha Sultán.

Zajímala by mě také kvalita matrace. Protoze na internetu je vyfocena krásná hladká matrace, ale na internetu na fotografiích jednoho bazaru jsem videla fotografie matrace a vypadala jako kdyby ji někdo žvýkal :)) nechci si kupovat postel z bazaru, pouze jsme hledala reálné fotografie, a jelikož tento model postele je nejspíš nový, maximálně par let starý, tak mi přišlo hned zvláštní, že po par letech vypadá matrace takto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný