Postinor-dvojitá dávka

Anonymní
6.1.19 21:27

Postinor-dvojitá dávka

Dobrý večer děvčata, mám dotaz (možná trochu blbý). S přítelem jsme měli „nehodu“, za cca 3,5 hod jsem si vzala Postinor2, obě 2 tablety naráz a šla jsem spát. Pak ráno jsem si vzpomněla, že mám ještě Postinor v šupleti, tak jsem si dala ještě jednu dávku - taky 2 tabletky naráz. Čili do 12ti hodin po styku dvojnásobná dávka Postinoru.
Udělala jste to někdy některá taky tak? A ještě klasická otázka: Byl ve vašem případě Postinor spolehlivý? Výrobce uvádí až 90 % spolehlivost…
Díky za reakce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1804
6.1.19 21:29

90% spolehlivost,ale musí se to vzit správně 😃 😃 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
6.1.19 21:31

Pokud ses po první dávce postinoru napr. nepozvracela, tak nechápu tu druhou davku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowDancer
6.1.19 21:33

No, tak víc než těhotenství bych se teda bála, co ti to udělá s hormonama. :zed:

• Citovat
  • Upravit
875

@skorotehotna tak já myslím, že když si narvala dvojitou dávku, tak těhotná nebude už asi nikdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625

To nejsou lentilky a ne, neudělala. Čtu návody. A ano, byl spolehlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowDancer

Jo a tohle je napsané v příbaláku. "Pokud přípravek Postinor-2 použijete častěji než jednou během menstruačního cyklu, je méně
spolehlivý a je více pravděpodobné, že naruší menstruační cyklus (periodu). " :roll:

• Citovat
  • Upravit
37131
6.1.19 21:35

Krásně to ti teď rozhází hormony… Proč si proboha bereš víc než je v návodu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
6.1.19 21:37

Takové svinstvo a ještě dvojitou dávku? No, je to tvoje zdraví, každopádně je to blbost, normální dávka obvykle stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.1.19 21:38

Nejak to nechapu, chtela ses asi pojistit.. ale cetla jsi alespon pribalovy letak? Ano, Postinor jsem uzila 1× v zivote a zafungoval, dokonce mi po nem ani nic nebylo, ale vzala jsem si to tak, jak mi rekl doktor. Ne zadny konsky davky. Myslim, ze tehotna nebudes, ale proboha, priste premyslej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
6.1.19 21:39

@AlenaSu asi tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.19 22:11

Ano, pro jistotu. A co se týká hormonů, tak cyklus se mi zase srovná. Rozházené hormony jsou pro mě opravdu menší strašák než nechtěné těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.19 22:11
@Azeretereza píše:
Nejak to nechapu, chtela ses asi pojistit.. ale cetla jsi alespon pribalovy letak? Ano, Postinor jsem uzila 1× v zivote a zafungoval, dokonce mi po nem ani nic nebylo, ale vzala jsem si to tak, jak mi rekl doktor. Ne zadny konsky davky. Myslim, ze tehotna nebudes, ale proboha, priste premyslej.

Ano, příbalový leták jsem si četla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.19 22:12
@Kriss Tina píše:
Krásně to ti teď rozhází hormony… Proč si proboha bereš víc než je v návodu??

Na tohle jsem se neptala. Hormony se srovnají, to mě zas tak nedrásá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.19 22:14
@AlenaSu píše:
@skorotehotna tak já myslím, že když si narvala dvojitou dávku, tak těhotná nebude už asi nikdy :mrgreen:

Aleno děkuji vám za reakci, ale na tyhle poznámky opravdu nejsem zvědavá. Otázka zněla jinak. Prosím vás odpovídejte na to, na co se ptám nebo neodpovídejte vůbec. Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky