Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud ses po první dávce postinoru napr. nepozvracela, tak nechápu tu druhou davku…
No, tak víc než těhotenství bych se teda bála, co ti to udělá s hormonama. ![]()
@skorotehotna tak já myslím, že když si narvala dvojitou dávku, tak těhotná nebude už asi nikdy ![]()
To nejsou lentilky a ne, neudělala. Čtu návody. A ano, byl spolehlivý.
Jo a tohle je napsané v příbaláku. "Pokud přípravek Postinor-2 použijete častěji než jednou během menstruačního cyklu, je méně
spolehlivý a je více pravděpodobné, že naruší menstruační cyklus (periodu). " ![]()
Krásně to ti teď rozhází hormony… Proč si proboha bereš víc než je v návodu??
Takové svinstvo a ještě dvojitou dávku? No, je to tvoje zdraví, každopádně je to blbost, normální dávka obvykle stačí
Nejak to nechapu, chtela ses asi pojistit.. ale cetla jsi alespon pribalovy letak? Ano, Postinor jsem uzila 1× v zivote a zafungoval, dokonce mi po nem ani nic nebylo, ale vzala jsem si to tak, jak mi rekl doktor. Ne zadny konsky davky. Myslim, ze tehotna nebudes, ale proboha, priste premyslej.
Ano, pro jistotu. A co se týká hormonů, tak cyklus se mi zase srovná. Rozházené hormony jsou pro mě opravdu menší strašák než nechtěné těhotenství.
@Azeretereza píše:
Nejak to nechapu, chtela ses asi pojistit.. ale cetla jsi alespon pribalovy letak? Ano, Postinor jsem uzila 1× v zivote a zafungoval, dokonce mi po nem ani nic nebylo, ale vzala jsem si to tak, jak mi rekl doktor. Ne zadny konsky davky. Myslim, ze tehotna nebudes, ale proboha, priste premyslej.
Ano, příbalový leták jsem si četla.
@Kriss Tina píše:
Krásně to ti teď rozhází hormony… Proč si proboha bereš víc než je v návodu??
Na tohle jsem se neptala. Hormony se srovnají, to mě zas tak nedrásá.
@AlenaSu píše:
@skorotehotna tak já myslím, že když si narvala dvojitou dávku, tak těhotná nebude už asi nikdy
Aleno děkuji vám za reakci, ale na tyhle poznámky opravdu nejsem zvědavá. Otázka zněla jinak. Prosím vás odpovídejte na to, na co se ptám nebo neodpovídejte vůbec. Děkuji
Dobrý večer děvčata, mám dotaz (možná trochu blbý). S přítelem jsme měli „nehodu“, za cca 3,5 hod jsem si vzala Postinor2, obě 2 tablety naráz a šla jsem spát. Pak ráno jsem si vzpomněla, že mám ještě Postinor v šupleti, tak jsem si dala ještě jednu dávku - taky 2 tabletky naráz. Čili do 12ti hodin po styku dvojnásobná dávka Postinoru.
Udělala jste to někdy některá taky tak? A ještě klasická otázka: Byl ve vašem případě Postinor spolehlivý? Výrobce uvádí až 90 % spolehlivost…
Díky za reakce