Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ještě jsem chtěla napsat, že jsme původně taktéž obhlíželi ty harmonikové dveře v OBI. Ne že by se nám líbily, ale hlavně kvůli ceně a zavrhli jsme je hned, co jsme si je důkladněji prohlídli. Je to celé vachrlaté a budí to dojem, že se zbortí sotva se o ně někdo opře ![]()
madi píše:
Ještě jsem chtěla napsat, že jsme původně taktéž obhlíželi ty harmonikové dveře v OBI. Ne že by se nám líbily, ale hlavně kvůli ceně a zavrhli jsme je hned, co jsme si je důkladněji prohlídli. Je to celé vachrlaté a budí to dojem, že se zbortí sotva se o ně někdo opře
jj,to je přesně ono
a i při zavírání co to vydává za zvuky atd atd a myslím,že nemají ani takovou životnost,hlavně když se mi pak o ně malá výhledově opře tak nejen,že jima prolítne do vedlejší místnosti,ale i bych se bála aby je nevyrvala a nespadly na ní
to u těchhle nehro
rohlice píše:madi píše:jj,to je přesně ono
Ještě jsem chtěla napsat, že jsme původně taktéž obhlíželi ty harmonikové dveře v OBI. Ne že by se nám líbily, ale hlavně kvůli ceně a zavrhli jsme je hned, co jsme si je důkladněji prohlídli. Je to celé vachrlaté a budí to dojem, že se zbortí sotva se o ně někdo opřea i při zavírání co to vydává za zvuky atd atd a myslím,že nemají ani takovou životnost,hlavně když se mi pak o ně malá výhledově opře tak nejen,že jima prolítne do vedlejší místnosti,ale i bych se bála aby je nevyrvala a nespadly na ní
to u těchhle nehro
no přesně tak, zavrhli jsme je kvůli dítěti. ale jak říkám, ty zasouvací do pouzdra jsou fajn ![]()
Harmoniky má doma mami z kuchyně do špajzu a je to ksindl největší - hrozný rachot už od začátku. Třikrát je už měnila a pokaždý se po určitém čase rozbily - prostě se různě sekají, špatně se s nimi manipuluje.. No světe div se, když je to upevněné jenom v horní liště, dole to jezdí trochu nad zemí. Vzhledem k tomu, jak jsou „kvalitní“, tak do bytu/baráku s malými dětmi bych si je nedala ani náhodou.
Co teď rekonstruuji byt, tak budu mít šoupačky do všech pokojů, ovšem klasické posuvné. Existují dva typy - buď zajíždí doprostřed stěny, nebo jezdí před stěnou. Oboje má kolejnice jak nahoře, tak dole a dá se zamykat. My budeme díky rozvodům alektriky mít ty předstěnové a to do WC, koupelny a šatny zrcadlové, do obýváku a ložnice skleněné - ty se dělají tak, že se mezi 2 skla přilepí folie, díky které, kdyby do toho někdo bouchnul kladivem, tak se sklo nevysype, ale jen popraská do pavouka, a po stranách se to rozleští, aby sklo vypadalo jako jeden kus. To samé se zrcadlovkami. Netuším, jak to vychází finančně, ani, kdo dělá kvalitní a kdo aušusové, přítel je truhlář, takže to řešil z hlediska bezpečnosti se sklenáři a teď vyrábí…
Ahoj zajímal by mě váš názor zda byste si dali posuvné dveře (kolejnice na stěně), když je doma malé dítě. Zda je to víc nebezpečné na přivření prstů než klasické dveře? Už mě kvůli tomu pár lidí strašilo, nevím kolik je na tom pravdy a pro které dveře se tedy rozhodnout. Díky ![]()
@meduzza píše:
Ahoj zajímal by mě váš názor zda byste si dali posuvné dveře (kolejnice na stěně), když je doma malé dítě. Zda je to víc nebezpečné na přivření prstů než klasické dveře? Už mě kvůli tomu pár lidí strašilo, nevím kolik je na tom pravdy a pro které dveře se tedy rozhodnout. Díky
Ahojky mi máme doma dvoje posuváky jedny skládací a jedny masivní v celku a za celou dobu tří let co je malá na světě ani jedna nehoda s nima spíš s klasickejma dveřma se nám už párkrát stala nehoda ale se zatahovacíma vůbec ato tam lezepravidelně máme je na spížce a na chodbu. Takže za mě spíš pozor na klasický dveře ![]()
Ahoj, též máme dveře normální i šoupací a jednoznačné moje + jsou šoupačky.
Když jsme se báli o prstíky toho našeho draka, namontoval manžel dolů na lištu takový gumový špuntík, takže i kdyby je někdo rozjel, tak skřípnutí prstů nehrozilo. Navíc se je prcek dlouho nenaučil otvírat a to teprve bylo bezva, klasické dveře uměl otvírat hned, následně všude vlezl a škodil. ![]()
Ahojte holky, my mame tento typ http://www.arami.cz/…_7Set-05.jpg su super, len nevieme co dat aby,,neprepustali " hluk… myslite že sa daju kupit nejake,,pasky" okolo dveri?
Ja len možem povedat, že pokial mate male dieta, tak tieto dvere niesu vobec dobre riesenie…
Hodně podobné jsme koupili mojí mamince k narozeninám. Neměla dveře mezi kuchyní a obývákém. Zatím je s něma velmi spokojená, hlavně nejde do pokoje ten zápach při vaření… A i mně se moc líbí.