Potahované dorty - volná diskuse

• Otevřená skupina

Recepty, triky, tipy, inspirace - vždyť dobrý dort potěší nejen dítě :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5093
12.2.10 11:35

noni, sumec je fakt super! :palec:

jizvíková, koukám, že dvojčatům je dnes měsíc! Gratulace! :huban: :kytka: A obdivuju, že jsi schopná v šestinedělí a s dvojčatama k tomu ještě patlat dort! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
12.2.10 12:51

Jizvíková … Baru, pošlu ti sem odkaz, ale je to na dortomanii a nevím, jeslti to nebude chtít přihlášení - není tam vše úplně volně k mání … ale rozhodně přihlášení trvá jenom pár minutek … jo a taky jsem chtěla říct, že Tě obdivuju, že s dvojčátky máš myšlenky na dortík (já v Míšině měsíci bojovala s kojením a s prdíčky a rozhodně to nebylo o dortech 8-o :roll: )
 http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?…

ale opravdu nevím, jestli ti ten odkaz bude fungovat bez registrace :wink:

jinak jsou to stránky www.dortomanie.cz

A holky, děkuju za pochvalu sumečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
12.2.10 13:18

Noni, Sumecek paradni :potlesk: :palec: To se tchan bude kochat panecku!!! A jak jsi ho patlala na hrbete? To je neco spesl nebo rozpatlana cokolada? Ten stroj budu predavat za 14 dnu a vcera vecer jsem si uvedomila, ze ja blbec budu delat ve stejny termin jeste jeden dort, tak me z toho asi hrabne. Jo a jake mnozstvi marcose ten sumec spotreboval? Jedno suseny mleko tedy 400g?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
12.2.10 18:01

ja bych se na to… ale manza ma 30tiny v nedeli, tak si rikam, ze ke kulatinam dort dostane :lol: kdyby mi nepomahal , tak bych nemela sanci to zvladnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
12.2.10 19:13

ale priznam se , korpus jsem koupila, abych usetrila cas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
12.2.10 21:13

jsem jelito ac jsem se zaregistrovala na dortomanii, postup jsem nenasla, asi jsem mooc unavena,, no asi urcite, dneska byl jekot porad :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
13.2.10 06:37

Alenko … marcos jsem si namichala z celeho baleni mleka a 800g cukru - je to ten druhý receptík v diskuzi o potahovkách … a spotřebovala jsem tak tři pětiny - dost mi zbylo … a na těch zádech je napatlaná barva - nejprve tmavě zelená a nakonec je na tom malinko hnědé - jako maskování (jo a patlala jsem to houbičkou na nádobí :oops: )

Báro … tak pokud jsi registrovaná, tak zkus kliknout na ten odkaz, co jsem sem vložila (na dortomanii si nastav, aby Tě to automaticky přihlásilo, jak tam nakoukneš) jinak je to v sekci - postupy a návody na 3D dorty - a jmenuje se to Bochník sýra s rozvernými myškami …

Příspěvek upraven 13.02.10 v 16:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
13.2.10 13:19

dekuju mmoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
15.2.10 11:57

Ahojky po víkendu. Dělala jsem dort pro mámu, a i když jsem se s ním tady vůbec nechtěla ukazovat :oops:, tak jsem se nakonec přemluvila. Tak tady je.

Ta modrá měla být o dost světlejší :(. Trochu mi ujela ruka :zed:. A ta dráha se mi vůbec nepovedla. Jsem se u toho rozčilovala jak něco :pocitac:. Jenže jsem ho dělala na poslední chvíli v pátek před odjezdem (oslava byla až v neděli, tak aby vydržel krém, atd.) a už nebylo dost času. Tak to, prosím, berte s rezervou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
15.2.10 13:05

Helu … ale ten dortík nevypadá špatně :palec: …vážně , jo malinko se ti rozmázla ta poleva, že? - ale to všechno vychytáš… a ta modrá je náhodou DOBRÁ :pankac: … pěkný, povedený dortík!!! :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
15.2.10 13:26

Ahojte vsechny,pribyly krasne vytvory,jste holky sikovne.Taky jsem jeden tvorila minuly tyden dceri k svatku.Byla to rychlovka,takova mala kabelecka pro radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
15.2.10 13:30

Kamaradce k svatku pro dcerku jsem udelala konvicku.Byly to oba rychlovky,ale udelaly radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
15.2.10 13:44

Noni, jj ta poleva prostě nespolupracovala tak, jak jsem si představovala :roll:. Rozmazávalo se mi to, tak jsem to pak srovnávala nožem, ale byla pořád dost patlavá, tak se mi chytala na ten nůž a rozmazávala se dál. No měla jsem chuť s tím praštit, ale už nebyl čas, musela jsem to dodělat, naložit a odjet :nevim:. Příště koupím ten čokoládový fix a bude :lol:. Ale máma byla potěšená a všem to chutnalo (nejvíc se prali o kuželky, i když nechápu proč :nevim:), takže jako v podstatě spokojenost :D.

Mysko, rychlovky moc pěkný! :palec: Však v jednoduchosti je krása! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
18.2.10 15:13

Helus, Mysko, super!!!! :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka: Taky bych jednou chtela rict, delala jsem rychlovku…

Otazecka, jak obarvit hmotu na cerno? Existuje barva? Dneska jsem v drogerce vybrala vsechny mozny odstiny, ale cernou tam nemeli. A ja ji celkem nutne potrebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
18.2.10 15:40

Ahoj holky.
Lacenko, děkuji ti moc za inspiraci na dinouše, právě jsem ho dopatlala, práce hrozná, ale jsem docela spokojená. Poprvé jsem dělala s mléčným marcipánem, ten teda tvrdne pod rukama, holky pracujete s ním asi tak po dvou hodinách od přípravy nebo klidně až druhý den. Judycum kytice je skvělá, taky se na ní chystám, na růže. Nonino ten sumec je naprosto dokonalý a patlat houbičkou je super nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny