Potahované dorty - volná diskuse

• Otevřená skupina

Recepty, triky, tipy, inspirace - vždyť dobrý dort potěší nejen dítě :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4257
8.1.10 22:37

Ahoj,

poškrábaná pekárna - Ariel píše v návodu na potahovku,že se to může poškrábat - taky jeden z důvodu proč jsem se dřela ručně…mám ji teprve od Ježíška…Zkusila bych to reklamovat,za to nic nedáš…taky by mě to mrzelo!! :cry: :cry:

Holky, a teď můj první výtvor,jo? Děkuji všem, kteří mi včera pomohli při SOS volání!! Jste zlaté! :huban:
jsme se doma shodli,že dostat jako děti takový dort,tak se asi … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
9.1.10 00:02

Kačenko, krásnej dort! :palec: To musel mít Kubíček radost :lol:.

Já budu péct dort pro mamku a jak jsem tady přemýšlela, co bych jí tak vymyslela, tak přesně jak jsem předpokládala, napadlo to mého muže. Mamka ráda hraje bowling, tak udělám buď bowlingovou kouli, nebo kuželky, nebo obojí … :nevim: … podle toho, jaké seženu barvy :lol:. Ale aspoň už vím, o čem budu v noci při kojení přemýšlet :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
9.1.10 12:15

Kačenko … krásný dortík a taky na prvotinu nevypadá :potlesk: :potlesk: :potlesk::think: jsem se tu sešly samé šikulky!!! :palec: :pankac: … a promiň, že jsem nereagovala na tvé SOS - všimla jsem si toho, až ti holky skvěle poradili, tak už jsem tam nepsala opakovaně stejný návod :think:

Alenko … mrzí mne ta tvoje pekárna - ale je to tak, i Arielll píše, že se to může stát… ovšem jestli ti ji vezmou jako reklamaci :nevim: - no, musela bys lhát, že to takové bylo od novoty a přiznat jenom ten chleba, ale ne marcipán - ale ode men to nemáš, ju? :wink: … a ostatní prominou malinko OT - jak jste na tom s pohybem teď? (psala jsem do diskuze https://www.emimino.cz/…odime-15215/ … ale už se nikdo neozval) - no, třeba se o tom nechceš vybavovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
10.1.10 15:15

Kačenko, hezký dortík, vidíš, jak jsi to skvěle zvládla :palec: :wink:

Noni, uz jsem se polepsila :oops:

Heluso, kouli, to jsem zvedava, me ty koule proste nejdou, nechapu to potahovani, jak to sakra udelat, aby to pak dole neprebyvalo, vzdycky se mi tam hmota nakrabati a nevim co s tim :roll:

V patek jsem delala dalsi kopacak, foto vlozim, jak mi dite dovoli :roll:

Jinak z te pekarny jsem se vzpamatovala, kupodivu to poskrabani nema vliv na prilnavost chleba, tak jeste popremyslim, jestli nekam jit hrat divadlo nebo ne :cry: Diky za podporu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
10.1.10 19:29

Alenko, s tou koulí taky nevim :nevim:. Myslela jsem, že bych to udělala jako dráhu a na ní kuželky a kouli jako figurky z marcipánu :think:. Ještě uvidím :lol:.

A s tou pekárnou - já ji mám taky trochu poškrábanou a to jen od chleba. Tak myslím, že je to běžné opotřebení. Ale na funkci to vliv nemá :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.1.10 19:39

Jdu pochvalit nove dortiky kraaasa :potlesk:
K tem pismenkam ,myslim ,ze ta cena v tescu je skvela,te jsem narazila na tuhle sadu a cena je pooodstatne vyssi..
http://www.wilton.cz/zbozi.php?…
je to asi ve tretine stranky sada vykrajovatek pismen 414.51 bez DPH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
12.1.10 18:19

Tady je dalsi kopacak, synovec chtel dort jako jeho bratranek, tak jsem jen pozmenila travu.. Ty balony mi proste nejdou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
12.1.10 18:33

Alenko, kopačák krásnej! :palec: Myslim, že balony ti jdou moc pěkně :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
12.1.10 19:01

Teda Ali …to je něco!!!!! :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk: … prosím tě, jak děláš tvar koule? … pečeš to ve dvou miskách a pak slepíš? … promiň, že se ptám, ale nechce se mi to dohledávat :oops: … a jak potahuješ kouli? … já mám problémy kolikrát i se srdcovým tvarem a tady taková krása :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
13.1.10 14:29

Holky dekuji za pochvalu, ale ten balon je krapet sisatej :roll: Pekla jsem stale stejne, v nerez misce a v dortove forme. Dortovy korpus jsem okrajela a zespodu dokulata orizla. Pak jsem si smichala nadrobeny korpus s kremem a placala to na jiz promazany korpusovy balon a snazila se o tvar balonu :mrgreen: No a pak jsem to potahla. Protoze to tentokrat je vic balon nez posledne, taky se mi celej spodek tak zkrabatil, ze jsem musela delat vyssi travu. Ta mi tam nechtela drzet, no vo nervy :-? Ale synovec byl spokojenej a dort vyhlizel venku v mrazu 8-)
Za 14 dnu me ceka ten mamcin, musim si poradne promyslet ten sici stroj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.1.10 11:43

Ahoj cukrářky,
tak jsem tady zase s jedním dotazem: čekají mě v dohledné době tři dorty. Už jsem si udělala „výtvarný návrh“, ale řeším jednu věc. Potřebuju na něj něco namalovat podle šablony( podle ruky ti u mě nehrozí) a nevím čím. Objednávala jsem už spoustu věcí, vč. čokoládové fixy, ale potřebuju červenou a zelenou. Myslíte si, že to půjde těma barvama od Kovandů nebo budu muset zase objednat nějakou specialitu? A čím to naředit?
Dík za nápady.
Jinak dorty všechny super, snad ty moje budou taky publikovatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
17.1.10 13:21

Mischni, v tom jsem teda tezky amater, takze neporadim, spis se zeptam, kde jsi koupila ten cokoladovy fix?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.1.10 13:41

Alenko - http://www.obchudekusvicky.cz/detail.php?…
je to teda barva čokoládová, ne z čokolády. Ale mají tam toho docela dost a balík přišel obratem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
17.1.10 22:03

Mischni diky, ale ja jsem myslela, ze jsi to koupila nekde v Brne. Nechce se mi objednavat jeden fixik, zas tolik dortu nepecu, aby toho bylo vic. Poptam se v Brne, prece tu taky nekde neco takovyho musi prodavat ne?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.1.10 22:23

Ali - no, jestli něco objevíš v Brně , tak dej vědět. Já jsem toho objednávala víc, chystám se na velký umění. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny