Potahované dorty - volná diskuse

• Otevřená skupina

Recepty, triky, tipy, inspirace - vždyť dobrý dort potěší nejen dítě :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5093
8.12.09 23:18

Ahojky, tak tady je foto toho mého výtvoru. Nejsem s tím úplně spokojená, tu červenou hmotu jsem vyválela moc natenko a ona se roztekla :cert:. Pak mi došlo, že v ní bylo i víc vody, jak jsem ji barvila :roll:. Ale tak aspoň jsem zase pro příště chytřejší :lol:.

Oslavenci se líbil a to je hlavní :mrgreen:.

PS: ta motanina vlevo dole není růže, ale trenér Růžička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
9.12.09 12:20

Heluso, pěkné :potlesk: :palec:
Byh nepoznala, že se někde něco trhlo. Já na neděli budu dělat hasiče, tak jsem zvědavá, plán mám, ale ta realizace :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
9.12.09 12:39

Helus, pekny cece!! :potlesk: Hned jsem zkoumala, jak jsi co delala a do brezna budu muset bliz prozkoumat dresy Komety :-D Ruza je dobrej cece, sem premyslela, proc tam asi je ta ruzicka..ale Ruza me nenapadl.. :lol: Jo a natrzeny neni videt, asi jsi dobre maskovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
9.12.09 13:00

Holky, nn není to natržený, ale rozteklý. Ale můj táta si dělal srandu a říkal „No, prostě jsi ten dres nestihla vyžehlit, no!“ :mrgreen: Ono to rozteklé vypadá, jak když je to zmuchlané :). Ale všem to chutnalo, manžel z toho byl celý pryč, protože to fakt nečekal. To logo má okrájený kolem dokola a ještě ho má v lednici :lol:.
Tady ještě dávám detail pro inspiraci ;). Je to velikost tak 5×8 cm, takže celkem piplačka :roll:. Nevybavuju si, jaký logo má Kometa, ale Alenko, už teď jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.12.09 13:22

Helus krasny dortik,sikulka!! :potlesk:

Příspěvek upraven 12.12.09 v 23:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.12.09 17:11

Heli, už jsem chválila u nás, ale klidně tě pochválím znovu :palec: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
9.12.09 22:47

Angu, dík :mrgreen:. Každá pochvala potěší, a dvojnásobná teprve :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
10.12.09 13:17

Heluso, jeste jeden dotaz, jak jsi dokazala takovou vec doma utajit? Kdyz si vzpomennu, kolik casu mi dort stal, tak nevim, jak toho myho chlapa nenapadne dostanu z domu..
S tim logem ses teda musela fest piplat. Ale evidentne jsi mu udelala velikou radost a o to slo! Ted se divam na logo komety a nevim, jestli neudelam misto dresu jen oval s tim logem nahore.. No cele to je velmi nejiste. Jestli bude Kometa hrat baraz, tak to asi ani delat nebudu, protoze by to bylo hola provokace a nebudu kazit bujarou oslavu vzpominkou na spatny vysledky mancaftu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
10.12.09 14:20

Alenko, manžel byl celou sobotu na brigádě u strejdy, tak jsem to spáchala :lol:, takže to neviděl.
Jinak si můžeš jeden den upéct těsto, slepit krémem a dát někam do chladu, kam muž nechodí, a druhej den udělat potahovku :D.
No a Kometa, co na to říct? Holt, když si koupili licenci do extraligy, aniž by o ten postup museli bojovat, tak to asi nestačí … :nevim:. Ale myslim, že dort udělá radost, ať bude výsledek Komety jakýkoli, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
10.12.09 19:59

Helus, no uvidim, jak se mi podari manzela vystrnadit, ale abych dala dort nekam, kde by si ho nevsiml, to teda nevim v nasem 2+1, jedine k sousedum do lednice :lol: S Kometou…no to neni o koupeni licence, takhle ji koupil i Liberec, Karlovy Vary..ale to je na jinou diskuzi :-? No radost by snad mel, kdyz ne z motivu, tak z sikovne manzelky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
10.12.09 20:37

No tak, šikovnou manželku musí ocenit každej manžel :lol: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
12.12.09 16:43

Dnesni ryvhlovka kamaradce pro dceru. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
12.12.09 20:25

Mysko, rychlovka jo? 8-o Ja bych se s tim patlala pul dne!! Sikulka!! :palec: Hele, jak jsi delala ta pismena? Mas nejakou sablonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
12.12.09 23:39

Alenko,dekuju za pochvalu!!Koupila jsem si v Tescu vykrajovatka pismen i s cislicema,stalo to neco pres 100 tusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
13.12.09 13:00

WOW!!! 8-o A to je urcene k peceni nebo pro deti? Abych vedela v jake sekci to mam hledat! To me teda nenapadlo, dobrej napad!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny