Potahované dorty - volná diskuse

• Otevřená skupina

Recepty, triky, tipy, inspirace - vždyť dobrý dort potěší nejen dítě :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
2.2.10 20:23

Alenko - jojo, jedlej papír. Já fakt nemám výtvarný talent…
A dík za tip. Už jsem o nich slyšela, ale ještě neprubla. Tak pak podej raport. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
3.2.10 18:36

ahoj Holky,
nedávno tu šla řeč - s čím kreslit na dorty…Já jsem psala,že jsem něco viděla v Kauflandu. Dneska jsem se tam konečně zase dostala… :oops:

Tak jsou to barvy v tubě - červená,žlutá a hnědá - ustřihne se vršek a má to 2mm stopu - stojí 27,9 Kč - vypadalo to,že je toho docela hodně…

Tak nechť se vám díla daří!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
3.2.10 19:54

Kacenko a neni to neco jako zdobeni treba na pernicky? To jsem totiz videla v Tescu a porad jsem nad tim premyslela.. nakonec jsem si rikala, ze koupim radej ten fix. Dortik se odklada za 14 dnu, oslavenec je marod, no aspon ze to vim zavcas, jinak by me teda hrablo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
3.2.10 20:48

Ty jo Alenko, tak to mě nenapadlo…když já nevím jak vypadá zdobení na perníčky - jsem začátečník stále spíše amatér… :oops:
Prostě to je tuba s nástavcem asi jako má vteřinové lepidlo…no co stojí to cca 30 Kč,takže když to bude na prd,tak zase tolik neproděláme… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
3.2.10 21:42

Kacenko a co tam pisou? Na tom Tescovem bylo prave ze je to urcene ke zdobeni cukrovi, pernicku apod. No vsak vyzkousej a podej echo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
3.2.10 21:50

Alenko - byla jsem tam s manželem a regál s cukrářským zbožím je až na konci trasy a to on už je často fakt nevrlý a hoooodně spěchá k pokladnám (prostě chlap… :roll: ),takže jsem to neměla čas důkladně pročíst… :oops: Další dort plánuji na konec března,tak to vyzkouším osobně,ale během příštího nákupu ještě prostuduju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
3.2.10 22:16

Jéé Kačenko, já jsem nějak blbě pochopila, že jsi to koupila. No jo chlapi, to naprosto chápu, proto jezdím nakupovat zásadně sama. Tuhle mě pobavila jedna scénka. Když jsem jezdila s manželem, tak nesnášel moje vybírání čajů. Plno keců. Jednou jsem je zas vybírala a stála tam paní, vedle ní přešlapoval pán a diskuze - ty budeš kupovat čaj? jo. hmmm, ty doma už žádný nemáš? nemám. já myslím, že čajů máme doma dost…atd no dialog, který jsme vedli při každém nákupu. Musela jsem se strašně ovládat, abych paní neřekla, že tohle důvěrně znám.. no tak nic, pečení 3× hurá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
4.2.10 19:54
KacenkaK píše:
Další dort plánuji na konec března,

Jé ty mi budeš péct dort ty si hodná :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
5.2.10 23:19

Tak jsem to tu po delší době prošla, dorty nádherné…

Lacenko, dinosaurus dokonalý. :wink:

Jdu se pochlubit, mamce k padesátinám…doufám, že se jí bude líbit.

A těším se na ten šicí stroj, na to jsem fakt zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
6.2.10 21:36

Judycum - ta kytice je parádní! :pankac: Mamka má 50 v létě, že bych se opičila?? :oops:

Lacenko - Kačenka bude péct dort sama sobě a tchánovi… Rozvoz po Brněnsku zatím nemám… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
11.2.10 14:59

ahj zeny
chci delat dort ve tvaru syra, ale nevim jak fikane na ty ementalske diry, protoze, kdyz budu potahovat a v dire bude krem, tak se potahovaci hmota rozkydne a popraska,, nema nekdo z vas figl? napad? kdybych udelala dirky jen do piskotu tak budou moc male a jeste si myslim, ze stejne se krem propatla k tem diram :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
11.2.10 15:32

Jizvikova a co tam treba strcit horickou trubicku nebo neco podobnyho? Jsem zvedava, co poradi ostatni…

Judycum, moooooc pekny :potlesk: :palec: , zacinam sbirat inspirace pro narozeninovy dort pro neter, ale to je az kveten…do te doby budou minimalne 2 jine. Sici stroj se pro nemoc zase oddalil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
12.2.10 06:44

Ahojky!

Po delší odmlce jsem z5 :wink:

Lacenko … dinosaurus je perfektní!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: a popis postupu taky :palec:

Judy … moc povedená kytička , v jednoduchosti je vážně síla :pankac:

Mischni … hezké dortíky - povedly se Ti!!! :potlesk:

Alenko … tak to je naprd (se omlouvám za výraz) s tím šicím strojem … já ho pořád vyhlížím … no, tak ať jsou všichni brzo OK a vzhůru do toho. :kytka: … a díky Ti - Ty víš za co :wink:

Jizvíková … tak jsem pro jistotu okoukla výrobu na sýr na stránkách dortománie … a je to jednodušší, než to vypadá … potahuješ korpus úplně dohladka a pak vezmeš nějakou PET láhev a vrškem promáčkneš tolik otvorů, kolik potřebuješ … samozřejmě jemně, abys v potahu neudělala úplně díru… a pokud najdeš více velikostí vršků, tak máš více velikostí „děr“ :pankac: … tak snad jsem poradila a dílo se podaří - jo a nezapomeň se přijít pochlubit :kytka: :pankac:

No a nakonec … tramtadááááááááááá … můj nejnovější výtvor - je to Sumec pro tchána - snad je k poznání :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
12.2.10 10:00

dik za infoo

sumec je supeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
12.2.10 10:50

noni mhla bys mi poslat odkaz na ten postup? jsem z tech dvojcat uplne mrtva, takze to radeji udelam presne dle navodu, jinak to dopadne jako kdyz jsem si spletla 450 a 200ml kefiru do babovky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny