Potěší vás ručně vyráběné dárky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kvetinka56
4.12.12 20:57
@K.Black píše:
@kvetinka56 mě by to taky mrzelo, kdyby do ručně ušité tašky dala hračky na písek :think: a co vím tak šiješ pěkné věci, například ty kosmetické taštičky byli bomba :palec: ;)

Ja jsem nekde davala ty fotky? Si nepamatuji :think:
Ale kdybych vedela, ze potrebuje tasku na hracky na pisek, udelam ji jednu se sitovinou, at ten pisek po ceste vytrousi ven :lol:

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
4.12.12 20:58
@Lesina píše:
Ušila jsem mámě riflovou kabelu, kterou miluje - a tak jsem ji chtěla potěšit a ušila jsem jí kabelku výrazně propracovanější, s koženým uchem, opravdu se mi povedla - ale je menší a mamka má stejně raději tu odrbanou riflovou :) Ono si nevybereš.

No jo, moje ego ma asi moc vysoke naroky na odezvu, hlavni je, ze mne to bavi a u vetsiny lidi se takove darky setkavaji s positivni odezvou. Hlavne vim, ze je nedelam nadarmo

• Citovat
  • Upravit
4151
4.12.12 21:04

@kvetinka56 já bych měla radost, že v tom nosí hračky a věci pro děti. asi si myslí, že je to hezká a praktická taška a ještě jí to ladí… to je jako kdyby jsi někomu dala tričko, že je má nosit do kina a byla naštvaná, že v tom šla na do restaurace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
4.12.12 21:17

Jee, nechte uz tu tasku byt :mrgreen: A radsi napiste neco k tematu

• Citovat
  • Upravit
23847
5.12.12 23:02
@kvetinka56 píše:
Mozna si to spatne pochopila, ja ji chtela tou taskou ulehcit, ale to ze ji takhle pouziva, je jeji vec. Ale stejne ji sit uz nebudu, protoze vim, ze ona by spis prijala jako darek drahy parfem nebo kozenou kabelku. Neurazim se proto, ja ji mam rada, je s ni legrace.

No to asi každej, ty snad ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
5.12.12 23:03
@Gina108 píše:
No to asi každej, ty snad ne? :lol:

Vis ze ani ne? Ja jsem v tom asi ujeta, mne vic potesi knizka, nebo nejake prislusenstvi k sicimu stroji. A od ty doby co siju, se mi vic libi site kabelky, kozena by me urcite nenadchla. ;)

• Citovat
  • Upravit
johankazarku
14.12.12 08:04

no dost to chápu

Já často vyrábím ruční dárky…ale snažim se o jejich profesionální úroven a hlavně, aby fakt byli pro toho obdarovaného a ne jen pro moji tvořivost. A taky aby zbytečně nepřekáželi v bytě…takže jsem se dala na narozeninové pečení dortíků, které obvykle rychle zmizí v žaludcích a potěší i vyzuálně. Ale rozhodně to není nic levného…a pak ráda šiju, takže v dnešní době i kvalitní šitá taška potěší či polštářek podle zařízení bytu apod…Případně sypké smíchané směsy na pečení…ale serepetičky do bytu jak tomu říkám já nedarovávám. A ruční dárky i ráda dostávám – kamarádka mi i narozkám ušila překrásnou látkovou tašku, náušnice, paličkované přání k svatbě mám do dnes dobře schované, je prostě úžasné…a jiné jedlé dárky mi zožerou malý prtata, takže perníčky s u nás nevystavují

• Citovat
  • Upravit
5420
14.4.13 22:43

Já jsem asi divná, ale mě udělá radost každý dárek krom oblečení a každý za kterým byla snaha a zájem..Oblečení si ráda vyberu sama, protože nevím, jak bych pak vysvětlila, proč to nenosím.. Ručně vyráběné dárky mám mnohem raději než kupované v případě, že se jedná o sprcháč nebo tak něco. Když ho někdo vyrobil, tak si s tím dal práci, bylo to od srdce. Do drogérky umí dojít každý. Jo jiná je když je to nějaký můj vytoužený parfém, tam už je snaha o to co si přeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný