Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@eotec píše:
kluci?
Varuju te verejne, opovaz se mi to prinest domu
a jdu pryc z teto diskuse, nebo na me poslou ochrance zvirat, az ti reknu co bych s nim udelala
![]()
@Sane píše:
Potkani jsou skvělíJá je na rameni brala i na výlety.
A to ti to nezdrhlo?
@Sane píše:
Potkani jsou skvělíJá je na rameni brala i na výlety.
S námi taky tak jezdila nebo jsem jí měla v klokance a když chtěla na záchod, začala se štrachat ven. Jen je pravda, že škoda, že žijí tak málo. My jí měli 3,5 roku.
@blorchi Nee, potkani jsou opravdu hodně chytří a dají se skvěle ochočit. Na rameni se nosí moc rádi.
@klafina123 Hmm, to je takové jejich maximum
Vždycky jsem to hrozně obrečela.
Oživuju téma, chci holčině za vysvědčení pořídit potkana. Vím že musí být alespoň 2 a chci se zeptat jestli je lepší mít dvě samičky, nebo dva samečky? Taky jestli máte některá zkušenost s těma černobílejma strakatejma? Strašně se mi líbí, ale myslím, že to není čistý a nepřežije moc dlouho. Díky
@rozmary Chválím tě, že víš že mají být minimálně dva ![]()
Potkan se dožívá tak 2let, víc moc ne, bohužel. Určitě neber ze zverimexu, ale najdi si Chovatelskou stanici.
Samičky jsou hodně aktivní, hodně lítaj, šmejděj, neposeděj.
Kdežto samci jsou prostě povaleči a pohodáři, ale spoustě lidí vadí ty jejich hodně výrazná varlata ![]()
Kamarádka má potkana a měla dlouho jen jednoho a uplně v pohodě..věnovali se mu dostatečně tak asi kámoše nepotřeboval a teď pořídili druhého, maj samičky..ta starší tu mladší opatruje jak své mimi..jinak ségra má morčata, dvě samice byly v pohodě, hrozný kamarádky a uplynul rok a najednou se začaly rubat ja sviň..tak těžko říct jak to je u potkanů..
Dovedu si to zive predstavit
aaaaaaaa, to je moje smrt, hlavne nikdo nedavejte fotku