Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Presne s tema dvema potkanama to vubec neni pravda, pokud budes mit jednoho a bude mit dostatecnou peci a pozornost tak mu to vadit nebude, ze je sam.Ja mela nekolikrat dva najednou vetsinou dve holky, spis se casto kousaly ikdyz mely velkou klec a byly spolu od mladatka tak casem az byly dospele uz chtely mit spise klid a jedna mi tu druhou pokousala tak, ze umrela. Jinak me se dozivaji tak dva a pul az tri roky, ted mam zas jednoho holcicku a je to fajn zviratko:))
Tak já mám ještě dva psy labradory a na potkánky byli úplně v pohodě. Vždycky jim kradli granulky přímo z misky tak jen smutně koukali co se to děje, ale nikdy si nic na ně nedovolili, byli to kámoši ![]()
Jinak já je učila na pamlsky co měli rády, vždycky když ke mě přišli, když jsem volala tak kousíček pamlsku. Milovali obyčejné piškoty. Hlavně jim nedávejte salámy nebo maso!!! Jinak budou kousat!!!
@Eeliskaa No jo ale pokud chodíte do práce a do školy tak ten jeden se bude trápit. Navíc naše holky spolu nejvíc blbnou v době kdy my spíme
Jsou spolu celý život, jsou to sestřičky a nikdy spolu žádný problém neměly. Když nepočítám drobné šarvátky, kdy se poperou o nějakou dobrůtku, tak raději dáváme vše dvojmo
Spíš mám strach jak to bude až bude jen jedna, což nastane v nejbližších dnech
@Luciuse My teda maso nebo kostičku z vývaru dáváme a určitě nekoušou. To je jen pověra. A salám by mě teda dávat fakt nenapadlo ![]()
**@Ainy faakt, tak to je máte vychovanémě právě dala tu druhou potkanici kamarádka, protože jí kousala, její tatínek dobrák jí dával právě maso a ona kousala. Pak si to u mě odvykla…
mě se po těch potkáncích stýská, ráda bych nějakou měla, ale často jezdíme pryč, tak to nejde
![]()
@Luciuse No myslím, že u těch původních majitelů měla jiný problém než maso
Spíš bych řekla, že se jí třeba málo věnovali, když byla sama. To prý bývá jednou z příčin kousavosti…
@Ainy Je to možné, ona se jí kamarádka potom i bála, takže jí ani nepouštěla. Akorát jí chodila dát nažrát a hotovo
. Tak jsem si ji vzala a bylo to v pohodě ![]()
Ahojky! Poradíte mi prosím??Měla jsem 2 potkanky-holky-a jedna mi zemřela. Myslíte, že je vhodné té druhé znovu pořídit kamarádku??
Děkuji ![]()
Sestrenice dostala asi ve 4 letech potkana a byla s nim spokoje! Ale ja mela morcatka (6) no za me morce
@skekebu jasne! Nevim jak potkani ale morceuze steskem i umrit! Moje mi malem na to zemrela!