Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Verun83 tak to je super, že tam je jedno mimčo v pořádku! Já jsem měla taky sy. mizejícího dvojčete a špinila jsem cca 14 dní.
@Verun83 píše:
je to fajn, snad se hematon vstreba brzy. Rikala, ze spinit a krvacet zrejme jeste budu.
To asi ano, ale je to dobře, že jsi tam nakonec šla a víš, na čem jsi, a můžeš být relativně v klidu.
No na gynekologiji mi rikaj ze mam vsechno v poradku a najake vysestreni bych mela jit jesly byste my mohla poradit ja mam takovou hnusnou gynekologosku rikamy ze to casem prijde ale kdy casem… a jeste jednu otazku mam kdyz sem byla tehu 6 tydnu tak my delaly dvakrat zasebou cevkovani moce proc to teda nevim to se dela kdyz je zena tehotna kdyz sem to rekla doktorce tak my nato neodpovedela dekuji vam za info
@anita.michal cevkovani moce teda netusim proc vam delali pokud jste byla zdrava, jen kvuli tehotenstvi snad ne.
Jinak pokud lekarka nechce resit ze se 2 roky snazite a tehotenstvi neprichazi tak urcite doporucim vymenit pani dr za nekoho ochotnejsiho nebo se muzete objednat primo do centra asistovane reprodukce ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.