Potrat či něco jiného ?

255
19.11.17 19:21

Potrat či něco jiného ?

Ahoj holky, potřebovala bych od vás poradit.
Vcera odpoledne me trosku bolelo v podbřišku, nebyla to naka hrozna bolest, jen to chvilkama pichlo a byl zase klid.
Jenže v noci kolem 2h me vzbudili hrozne bolesti, šla jsem do sprchy, ktera mi většinou pomáhá. „Vypadly“ ze me dva střední kousky sraženiny, krve minimálne. Na toaletním papíře je ale krev do růžova-spis az do skoro hneda..
Bolesti už skoro nemam a krev jen když jdu na WC, tak na toaletním papíře.
Po doporučení dnes celý den ležím v posteli, ze prý by to mohlo male zvládnout.
Mela bych byt cca 4-5tt.
Vím, že je to dost brzy, takže bych to nemusela teoreticky ani řešit, ale už jsem potratila víckrát.
Oba jsme se na to male těšili.
Co si o tom myslíte? Je zbytečne dávat tomu šanci? Dekuji moc za rady, názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1540
19.11.17 19:24

Tak šanci určitě má, to krvácení mohlo být cokoli. jenom mně při krvácení doktorka teplou koupel zakázala, tak se moc nenapařuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
19.11.17 19:43

@lalaláček
Jen jsem na sebe pouštěla teplou vodu, jinak Samozřejme vím, že by se to nemělo.
Děkuji, aspoň to me trochu uklidnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
19.11.17 20:05

@KristynaStej Těžko říct no, zajdi si zítra k lékaři a hned budeš vědět víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
30.11.17 14:38

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jak jsi dopadla? je vše v pořádku? Měla jsem to stejné dvakrát a vždy to u mě dopadlo špatně. Snad je vše tak jak má byt… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
30.11.17 16:35

@Jullinka9
Krvácet jsem přestala po 3 dnech. A po dvou dnech jsem zaspinila. Ted jsem si dělala test, kde jsou skoro neviditelné //.. jsem docela zmatena.. jinak teda příznaky trvají no.. Za lékařem jdu příští týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
30.11.17 19:32

@KristynaStej Já jsme se prokrvácela celým prvním trimestrem. Ale je pravda, že hladina hcg nějakou dobu klesá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
1.12.17 11:16

@lalaláček asi dva dny před tim krvácením jsem si test dělala a nebylo tam nic. Ted jsou hodně slabe. Při prvním tehu, ktere nedopadlo dobře, se mi viditelne na testu ukázaly asi az 14 dni po ms. :) dávám tomu ještě čas))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24339
1.12.17 13:13

Taky jsem na začátku těhotenství, asi 5+ něco a krvácím/špiním asi 10 dní…už je to na zbláznění…těhotenství se zatím drží, ale není si doktorka jistá jestli dobře roste…uvidíme v pondělí… @lalaláček ty jsi taky krvácela? a dobře to dopadlo? jak to krvácení vypadalo? chci si spíš dát naději :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
1.12.17 23:19

@KristynaStej No u mne to bylo tak, že to, co nevyšlo, se ukázalo hned, to současné až až asi taky po několika dnech.
@anavi13 No, já jsem tak nějak od čtvrtého pátého týdne začala špinit, to jsme ještě k dr nechodila, chtěla jsem se schválně objednat až tak na osmý týden. V cca šestém týdnu jsem zakrvácela, jednorázově s malou sraženinou, byla to sobota, takže na pohotovost, tam to vypadalo na zamlklé, šla jsem tam ještě v pondělí, neviděli to nic moc. naštěstí se pak srdíčko objevilo, potvrdil to odběr krve na pohotovosti i UTZ mojí dr. Za cca 3 týdny jsem zakrvácela znovu, jela jsem k mojí dr, ta mi řekla, že asi odkrvácel ten hematom. Ješt ten den v noci jsem ale začala krvácet tak, že kdfybych to chytala do půllitru, tak snad i byl, krev, sraženiny, jela jsem na pohotovost s tím, že potrat, ale že potřebuju zastavit krvácení. A on se potvůrka držel :-D Ale musela jsem cca ýden jen ležet, hematom byl pod placentou. No ale s přestávkami vždy pár dní (nejdéle dva týdny myslím) jsem špinila od konce července do konce září. Zatím tam úspěšně kope, ale hrozilo mi po tom krvácení odloučení placenty, naštěstí přirostla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
1.12.17 23:31

@lalaláček aha.. tak mam teoreticky šanci????? čekám co ty testy.. ale všechny tři jsou slabe //.. takže bych ráda věděla jestli tam smudla je nebo ne :/ k lékaři se ted hned nedostanu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
1.12.17 23:42

@KristynaStej Zkus to třeba za tři dny se stejnou značkou testu, to už ti něco poví. Ony se ty testy dělají v různých citlivostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
1.12.17 23:55

@lalaláček zkusím to ať vím jestli to nebyl omyl třeba. Moje teta už mi teda vybírá veci na mrně :D ta už to bere jako ze čekáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
2.12.17 00:10

@KristynaStej Tak to bere dobře hopem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15177
2.12.17 06:44

@KristynaStej neměla si to takhle brzy říkat. držím ti palce aby to bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty