Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
Nejdu sem ani tak pro radu jako spis pro utechu na dalsich par hodin.
Pred 3 tydny mi nasli pri ultrazvuku v 8tt syndrom mizejicho dvojcete a rekli mi, ze muzu ocekavat spineni. Tri tydny se nic nedelo, dvojce tam porad bylo jeste ve ctvrtek. Ted jsem na zacatku 11tt a v sobotu jsem zacala spinit, hneda skrvnka na kalhotkach. Myslela jsem, ze je to podrazdene po sexu, ale vcera opet to same, byt mensi. To same i na toaletnim papiru po navsteve wc.
Nemela jsem jistotu, co se deje, tak jsem sla na pohotovost (v UK), odbyli me, ze si mam dojit az v utery (ted je tu statni svatek) na kliniku, kam jsem chodila.
Tak ted pocitam kazdou hodinu do zitrka, nez tam budu volat a prosit, aby me vzali.
Jen pro utechu, myslite, ze to nemuze byt zacinajici potrat? Je pro me tezke nevedet, co se tam uvnitr deje vic jak tri dny. ![]()
Neplašila bych, tím spíš, když jde jen o skvrnku a navíc hnědou, jiné by to bylo, kdyby šlo o čerstvou krev.
Držím palce ![]()
Ahoj, u syndromu mizejícího dvojčete, je špinění možné, ale může sebou vzít i druhé. Bohužel musíš počkat na vyšetření, těžko to lze posoudit.
@anetan007 ahoj, já čekala jedno dítko, ale přesně jako ty v 11. týdnu, jsem začala hnědě špinit. Druhý den jsem jela na pohotovost, dle ultrazvuku vše v pořádku, jen asi cévka.
Uvidíš, že to bude v pořádku, ale rozumím ti, také jsem měla šílený strach, že o mimi přicházím. Držím palce
Tak miminko tam dle ultrazvuku porad je a srdíčko tluce.
Příčinu spineni (ted uz i s kousky) mi ale neřekli. Spis na me byli dost hrubi, ze si to snad vymyslim. ![]()