Jak oznámit těhotenství do vězení?

10
28.8.16 09:41

Jak to oznámit do vězení?

Dobrý den, ahoj.. Mám depku jak příteli oznámit, že jsem těhotná (s ním).. Než ho zavřeli, o mimi jsme se snažili, ale ňák to nešlo. Pak z měsíce na měsíc ho zavřeli a v ten měsíc se povedlo (y) Takže jsem otěhotněla v měsíc kdy ho zavřeli, sedí dva měsíce a všechno je teď úplně špatně. Přítel nevěří, že na něho budu věrně čekat.. Jelikož je extra žárlivý nechtěl abych měla facebook a teď když zjistil (někdo mu to tam napsal) že FB mám, napsal mi dopis, že semnou opravdu končí a že je to jeho poslední rozhodnutí. Nechce mít semnou nic společného, rodinu, bydlení natož prej přijímení. (To jsme si plánovali a slibovali).. No, a teď jak já mu mam teda oznámit mé těhotenství, nebo mam mu to vlastně oznamovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
28.8.16 09:44

Zvážila bych, jestli mu to vůbec oznamovat… jestli by nebylo lepší mít dítě bez otce v RL, než dítě s magorským krimošem :think: osobně bych šla do první verze, když už se tedy stalo. A chceš si dítě nechat? Jestli ani ne, zvážila bych i tuto možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
28.8.16 09:46

Nechce mít semnou nic společného, rodinu, bydlení natož prej přijímení. (To jsme si plánovali a slibovali)..
Tak to je frajer, pán si sedí v kriminálu, ale nechce mít nic s tebou, protože máš FCB… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
28.8.16 09:46
@Lila20 píše:
Dobrý den, ahoj.. Mám depku jak příteli oznámit, že jsem těhotná (s ním).. Než ho zavřeli, o mimi jsme se snažili, ale ňák to nešlo. Pak z měsíce na měsíc ho zavřeli a v ten měsíc se povedlo (y) Takže jsem otěhotněla v měsíc kdy ho zavřeli, sedí dva měsíce a všechno je teď úplně špatně. Přítel nevěří, že na něho budu věrně čekat.. Jelikož je extra žárlivý nechtěl abych měla facebook a teď když zjistil (někdo mu to tam napsal) že FB mám, napsal mi dopis, že semnou opravdu končí a že je to jeho poslední rozhodnutí. Nechce mít semnou nic společného, rodinu, bydlení natož prej přijímení. (To jsme si plánovali a slibovali).. No, a teď jak já mu mam teda oznámit mé těhotenství, nebo mam mu to vlastně oznamovat?

Tak pokud je tak chorobne zarlivy, tak vzhledem k tomu, ze sedi dva mesice, vynechana ms ti oznami tehotenstvi po 14 dnech, gynekolok potvrdi po dalsich 14 dnech, tak mne v tom mesic lita a bala bych se, ze ti nebude verit, ze je dite jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.8.16 09:51

@Cuddy Tak tohle mi řekla i má mamka:) Ta mě právě straší ať mu to vubec neříkàm, že si tam tím jenom přihorší. Jenže jelikož jsem s nikým jiným nespala, tak je určitě jeho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
28.8.16 09:55
@Lila20 píše:
@Cuddy Tak tohle mi řekla i má mamka:) Ta mě právě straší ať mu to vubec neříkàm, že si tam tím jenom přihorší. Jenže jelikož jsem s nikým jiným nespala, tak je určitě jeho :mrgreen:

No jen aby, kdyz mas ten facebook, to uz je dost podezrele :-)

Holka, tohoto trageda vymaz ze sveho zivota a zamysli se, zda zvladnes dite sama. Dle toho jednej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.8.16 09:56

Jinak děkuji za názory:) na potrat jít rozhodně nechci:) mimi chci, jen zvažuji jestli bez tatínka a nebo na tatínka čekat:).
Tatínek je skvělí chlap, vim že mě moc miluje a vzdává se mě abych nečekala protože bych tim stratila fůru času. I než ho zavřeli tak by pro mě udělal první, poslední.. O mimi stál.
Zavřeli ho za elpaso, které dělal těsně před 18ti lety :think: neměli prý co jíst ani kde být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35901
28.8.16 09:56

Jak dlouho jste se znali? Když pominu to vězení, tak to asi ani tak nebyl zrovna partner roku. Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
28.8.16 09:57

@Frnda vid, takove terno a jeste si bude klast podminky :mrgreen:

@Lila20 a ty si myslis, ze az to tehotenstvi bude na tobe videt, ze mu to nekdo za tepla nenapise? A predpokladam, ze pocitat dokaze. Takze si muze lehce dovodit, ze je tady sance, ze by to mohlo byt jeho.
A ty to miminko chces? Pokud ano, tak bych na tvem miste volila cestu matky samozivitelky. Protoze, pokud ho zavreli ze dne na den, tak je nyni patrne ve vazbe, na kterou bude po odsouzeni navazovat vykon trestu. Takze defakto matka samozivitelka budes. Asi bych mu o ditku napsala. Ale nic bych si od toho neslibovala. A na rovinu, je ti 20 (tip dle nicku) pan tam.par let pobude. Pochybuju, ze ve tvem veku nepotkas nekoho perspektivnejsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
28.8.16 09:57

Ja bych rekla, ze mas stesti, ze se ho muzes krasne zbavit
Zarlivej chlap co sedi v krimu, to je mi partie :roll:,idealni typ na tatinka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
28.8.16 09:59

Prázdniny jsou fakt moc dlouhé asi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
28.8.16 09:59

@Lila20 Nene, to není skvělý chlap a tatínek. Ti nesedí, nezakazují fb, nevyhrožují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7212
28.8.16 10:01

Promiň ale ten vztah asi nebyl žádná hitparáda ani předtím, jenom jsi to neviděla. Jinak by to tak najednou neutnul :nevim: Nebude to tak černobílé jak to vypadá. Váš vztah asi stojí za starou bačkoru - a je otázka jestli jsi připravená na to, být svobodná matka.

Řekla bych mu to až později. Ještě se může něco pokazit a tak… On ve vězení trochu vychladne, začne se mu možná i stýskat a třeba to pak zvládnete tak, že to dítě bude mít oba rodiče, byť ne žijící dohromady.

Dost záleží na tom jak dlouho bude sedět, jestli půl roku tak bych mu to řekla dřív než bude venku. Pokud roky tak bych nespěchala.. času dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.8.16 10:01

Co je elpaso?
To myslis vazne? Sorry, o chlapech nic nevis, pokud zarlivyho magora popisujes jako skveleho chlapa. Jdi od nej, dite vychovas bez nej rozhidne lip a snadneji nez s timhle. Ja ti moc preju, abys v zivote poznala, co opravdu znamena skvely chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7212
28.8.16 10:04

@Gina108 Loupežné přepadení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie