Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, trochu jsem se vyděsila, tak jen píšu pro uklidnění a ujasnění. Snažili jsme se s přítelem o miminko.. nevydržela jsem a kupovala jsem testy už před menstruací, která měla přijít.. nic nic a najednou jsme měli na testu slabou druhou čárku.. tak jsme se začali radovat.. ale najednou včera večer po milování jsem šla na záchod a trochu krev.. jako by začínala slaboulinká menstruace.. taková růžová.. tak mě to vyděsilo a zklamalo.. ale dnes ráno ani stopy po krvi a test ukazuje krásné zřetelné 2 čárky :--))))..je tam nebo není?
ŽE JE??? a že to byl jen takový slabý menstruační bubáček!!??? ŽE JO???
??? DĚKUJI za názory!
(zrovna včera jsem tu menstruaci právě měla dostat!.. ale většinou dostanu ráno.. a to bylo večer.. a dnes už vůbec nic) PS: modré dva testy jsou před tou krví a ten zelený jeden po krvi
Příspěvek upraven 26.08.16 v 13:50
Mohla prasknout jen nějaká cévka…je to tam vše hodně prokrvené teď…myslím, že to bude ok
@bambuskova mohlo to být ještě uhnizdovani, embryjko se zavrtava. Buď v klidu, ja měla růžové spineni dva dny. Gratuluji ![]()
Taky jsem to tak po zjisteni dvou carek na testu mela. A vsechno ok, uz jsem ve 13tt.
Buď v pohodě, já měla takovou slabou půldenní menstruaci u obou těhotenství. A při sexu často praskne v těhotenství nějaká cévka, je to vše překrvné…takže se tím vůbec nestresuj a gratuluji k otěhotněním.
@Peha26 @Pajka89 @Lamátko @pajulinkaa @Bobby HOLKY!! MÓÓÓÓÓC děkuju!!!
Potěšily jste mě a uklidnily! a děkuji za gratulace!!! jste zlaté!!
BUDU MAMINKÁÁÁ!!
..zase mám slzy v očích!!
..já se tím těhotenstvím propláču
![]()
Takhle brzy je to buď a nebo, já jsem měla slabou ms, tak jsem myslela, že se nezadařilo a přitom jsem těhotná byla, krvácení a špinění mi ustalo až po třech měsících. Nezbývá než počkat, držím palce
Holky, moc prosím o radu. Anonym z důvodu, že se nechci radovat předčasně. Totálně mě zblbl tento zelený test Dr.Mx. Ukazuje dvě čárky, ale v návodu píšou, že to není těhotenství
Tak jsem už na hlavu? Já byla zvyklá u modrých testů, že takový test vypadal pozitivně ![]()
Jinak ze mě taky odchází červená krev, tak nevím co si o tom myslet.
To máš ale podle mě jako já.. a takto by měl vypadat pozitivní test přeci
..jen je ještě slabá ta čárka a zesílí.. to krvácení se prý stává, jak mi tady holky napsaly ![]()
A kde to tam píšou v návodu?? :--)) cituj.. nepíšou tam nic takového..sem ho teď četla
![]()
@bambuskova píše:
To máš ale podle mě jako já.. a takto by měl vypadat pozitivní test přeci..jen je ještě slabá ta čárka a zesílí.. to krvácení se prý stává, jak mi tady holky napsaly
Jenže v návody by měly být podle nich tři čárky, aby to bylo pozitivní. Tak asi jsme na hlavu my, nebo mají špatný návod ![]()
A kde vidíš tu třetí čárku v návodu?
není to ta po kterou máš ponořit?
..zakroužkuj v návodu tu třetí a vyfoť :--))..jen dvě mají být podle mě
hi hiiii hmm?
Ten test ti vyšel uplne stejne jako mi a i kamaradka maminka mi psala, že je pozitivní a že muzu trosku krvacet.. viz oduvodnění výše od holek :--)) ![]()