Pozitivní test a slabá menstruace

48
26.8.16 13:41

pozitivní test a slabá menstruace

Ahojky, trochu jsem se vyděsila, tak jen píšu pro uklidnění a ujasnění. Snažili jsme se s přítelem o miminko.. nevydržela jsem a kupovala jsem testy už před menstruací, která měla přijít.. nic nic a najednou jsme měli na testu slabou druhou čárku.. tak jsme se začali radovat.. ale najednou včera večer po milování jsem šla na záchod a trochu krev.. jako by začínala slaboulinká menstruace.. taková růžová.. tak mě to vyděsilo a zklamalo.. ale dnes ráno ani stopy po krvi a test ukazuje krásné zřetelné 2 čárky :--))))..je tam nebo není? :-D ŽE JE??? a že to byl jen takový slabý menstruační bubáček!!??? ŽE JO??? :P??? DĚKUJI za názory! :kytka: (zrovna včera jsem tu menstruaci právě měla dostat!.. ale většinou dostanu ráno.. a to bylo večer.. a dnes už vůbec nic) PS: modré dva testy jsou před tou krví a ten zelený jeden po krvi

Příspěvek upraven 26.08.16 v 13:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19606
26.8.16 13:44

Mohla prasknout jen nějaká cévka…je to tam vše hodně prokrvené teď…myslím, že to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
26.8.16 13:45

@bambuskova mohlo to být ještě uhnizdovani, embryjko se zavrtava. Buď v klidu, ja měla růžové spineni dva dny. Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
26.8.16 13:48

Je to k taky sem to tak měla dokonce týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
26.8.16 13:51

Taky jsem to tak po zjisteni dvou carek na testu mela. A vsechno ok, uz jsem ve 13tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
26.8.16 14:20

Buď v pohodě, já měla takovou slabou půldenní menstruaci u obou těhotenství. A při sexu často praskne v těhotenství nějaká cévka, je to vše překrvné…takže se tím vůbec nestresuj a gratuluji k otěhotněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.8.16 14:24

@Peha26 @Pajka89 @Lamátko @pajulinkaa @Bobby HOLKY!! MÓÓÓÓÓC děkuju!!! :-) Potěšily jste mě a uklidnily! a děkuji za gratulace!!! jste zlaté!! :kytka: BUDU MAMINKÁÁÁ!! :lol:..zase mám slzy v očích!! :*..já se tím těhotenstvím propláču :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
26.8.16 14:28

Takhle brzy je to buď a nebo, já jsem měla slabou ms, tak jsem myslela, že se nezadařilo a přitom jsem těhotná byla, krvácení a špinění mi ustalo až po třech měsících. Nezbývá než počkat, držím palce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.16 14:35

Holky, moc prosím o radu. Anonym z důvodu, že se nechci radovat předčasně. Totálně mě zblbl tento zelený test Dr.Mx. Ukazuje dvě čárky, ale v návodu píšou, že to není těhotenství :nevim: Tak jsem už na hlavu? Já byla zvyklá u modrých testů, že takový test vypadal pozitivně :nevim:

Jinak ze mě taky odchází červená krev, tak nevím co si o tom myslet.

• Citovat
  • Upravit
48
26.8.16 14:39

...

To máš ale podle mě jako já.. a takto by měl vypadat pozitivní test přeci :-)..jen je ještě slabá ta čárka a zesílí.. to krvácení se prý stává, jak mi tady holky napsaly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.8.16 14:40

...

A kde to tam píšou v návodu?? :--)) cituj.. nepíšou tam nic takového..sem ho teď četla :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.16 14:40
@bambuskova píše:
To máš ale podle mě jako já.. a takto by měl vypadat pozitivní test přeci :-)..jen je ještě slabá ta čárka a zesílí.. to krvácení se prý stává, jak mi tady holky napsaly :-)

Jenže v návody by měly být podle nich tři čárky, aby to bylo pozitivní. Tak asi jsme na hlavu my, nebo mají špatný návod :nevim:

• Citovat
  • Upravit
48
26.8.16 14:42

...

A kde vidíš tu třetí čárku v návodu? :D není to ta po kterou máš ponořit? :D..zakroužkuj v návodu tu třetí a vyfoť :--))..jen dvě mají být podle mě :D hi hiiii hmm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.16 14:43

Test

• Citovat
  • Upravit
48
26.8.16 14:43

...

Ten test ti vyšel uplne stejne jako mi a i kamaradka maminka mi psala, že je pozitivní a že muzu trosku krvacet.. viz oduvodnění výše od holek :--)) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí