Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Me v 9+5 delal doktor vaginalne. A manzel byl u toho. Nevadilo mi to.
@Pajka89 píše:
Me v 9+5 delal doktor vaginalne. A manzel byl u toho. Nevadilo mi to.
Děkuji
Vaginálně. Mému fotka z UTZ v tomto týdnu nic moc neříkala. Ten první screening byl mnohem lepší
Já bych ho tam nebrala a počkala si až na první screening. To je můj názor.
V 10tt určitě ještě vaginálně. Jde to vidět lépe.
Pokud si dobře pamatuji, tak mě Dr dělal ultrazvuk přes břicho asi od 12tt.
@Yasminn píše:
V 10tt určitě ještě vaginálně. Jde to vidět lépe.Pokud si dobře pamatuji, tak mě Dr dělal ultrazvuk přes břicho asi od 12tt.
Holky děkuji, půjdu tedy ještě sama
Rozhodně bych chlapa sebou nebrala. Myslím si, že ani doktor z toho nebude nijak extra nadšený, když ho sebou vezmeš.
Vydrž do toho 12-13tt a vezmi ho na screening.
Ult ti bude ještě dělat 100% vaginální.
Ahoj, me delala dr ultrazvuk kazdou prohlidku, zpocatku vaginalne a pres bricho az kdyz byl prcek vetsi, ze uz to pak vyginalne je neprehledne, rikala jsem ji, ze manzel prijde az pres bricho, ale rekla, ze ji to nevadi a ze mi stejne bude stat u hlavy, tak by nic nevidel
tak mam pocit, ze nakonec byl i pri vaginalnim
@Danulinka16 píše:
Ahoj, me delala dr ultrazvuk kazdou prohlidku, zpocatku vaginalne a pres bricho az kdyz byl prcek vetsi, ze uz to pak vyginalne je neprehledne, rikala jsem ji, ze manzel prijde az pres bricho, ale rekla, ze ji to nevadi a ze mi stejne bude stat u hlavy, tak by nic nevideltak mam pocit, ze nakonec byl i pri vaginalnim
Stal u hlavy, aby nic nevidel?
A kdyz jste to dite delali, tak se dival kam ![]()
Jak pisi holky vaginálne Já brala chlapa sebou az na druhý screening tedy ve 22tt
@Pajka89 píše:
Stal u hlavy, aby nic nevidel?A kdyz jste to dite delali, tak se dival kam
No kdyz jsme to dite delali, tak mi tam dolu taky nekoukal zrovna
asi by mu bylo trapne no, koukat jak mi tam dr" stoura"…
Ahoj, já byla teda zrovna dneska 9+1 a dělal mi UTZ přes břicho, sama jsem se divila
…a pokud ti nevadí chlap i kdyby ti dělal vaginální utz, tak ho klidně vezmi, já na ten úplně první vzala přítele i mamku, nevadilo mi to a doktorovi je po tom prdlajs koho si přivedu aby se podíval na mimouše ![]()
@Majdina82 @Šmoulice Někdo dělá i první screening kombinovaně, takže jak přes břicho, tak i vaginálně. Takže na to bych se nespoléhala ![]()
@Denina01 píše:
Ahoj, já byla teda zrovna dneska 9+1 a dělal mi UTZ přes břicho, sama jsem se divila…a pokud ti nevadí chlap i kdyby ti dělal vaginální utz, tak ho klidně vezmi, já na ten úplně první vzala přítele i mamku, nevadilo mi to a doktorovi je po tom prdlajs koho si přivedu aby se podíval na mimouše
A co už bylo vidět? Nebo nemáš fotku? ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda až půjdu na ultrazvuk v 9+1 se dělá ještě vaginální ǔtrazvuk nebo přes břicho? Manžel chce jít se mnou a já neví jestli to není ještě předčasný. Děkuji. Jinak na ultrazvuku v 5+3 už mimi viděl, takže by se měla pak potvrdit srdeční akce a budu se trochu bát.