9 + 1 jak se dělá ultrazvuk?

Anonymní
26.8.16 13:08

9 + 1 jak se dělá ultrazvuk?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda až půjdu na ultrazvuk v 9+1 se dělá ještě vaginální ǔtrazvuk nebo přes břicho? Manžel chce jít se mnou a já neví jestli to není ještě předčasný. Děkuji. Jinak na ultrazvuku v 5+3 už mimi viděl, takže by se měla pak potvrdit srdeční akce a budu se trochu bát.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4140
26.8.16 13:10

Me v 9+5 delal doktor vaginalne. A manzel byl u toho. Nevadilo mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.16 13:11
@Pajka89 píše:
Me v 9+5 delal doktor vaginalne. A manzel byl u toho. Nevadilo mi to.

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
3074
26.8.16 13:12

Vaginálně. Mému fotka z UTZ v tomto týdnu nic moc neříkala. Ten první screening byl mnohem lepší ;) Já bych ho tam nebrala a počkala si až na první screening. To je můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
26.8.16 13:13

V 10tt určitě ještě vaginálně. Jde to vidět lépe. :-) Pokud si dobře pamatuji, tak mě Dr dělal ultrazvuk přes břicho asi od 12tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.16 13:16
@Yasminn píše:
V 10tt určitě ještě vaginálně. Jde to vidět lépe. :-) Pokud si dobře pamatuji, tak mě Dr dělal ultrazvuk přes břicho asi od 12tt.

Holky děkuji, půjdu tedy ještě sama

• Citovat
  • Upravit
7021
26.8.16 13:20

Dělá se vaginálně, ale pokud chce jít proč ho nevzít sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
26.8.16 13:23

Rozhodně bych chlapa sebou nebrala. Myslím si, že ani doktor z toho nebude nijak extra nadšený, když ho sebou vezmeš.
Vydrž do toho 12-13tt a vezmi ho na screening.
Ult ti bude ještě dělat 100% vaginální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
26.8.16 13:35

Ahoj, me delala dr ultrazvuk kazdou prohlidku, zpocatku vaginalne a pres bricho az kdyz byl prcek vetsi, ze uz to pak vyginalne je neprehledne, rikala jsem ji, ze manzel prijde az pres bricho, ale rekla, ze ji to nevadi a ze mi stejne bude stat u hlavy, tak by nic nevidel ;) tak mam pocit, ze nakonec byl i pri vaginalnim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
26.8.16 13:40
@Danulinka16 píše:
Ahoj, me delala dr ultrazvuk kazdou prohlidku, zpocatku vaginalne a pres bricho az kdyz byl prcek vetsi, ze uz to pak vyginalne je neprehledne, rikala jsem ji, ze manzel prijde az pres bricho, ale rekla, ze ji to nevadi a ze mi stejne bude stat u hlavy, tak by nic nevidel ;) tak mam pocit, ze nakonec byl i pri vaginalnim

Stal u hlavy, aby nic nevidel? :lol: A kdyz jste to dite delali, tak se dival kam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
26.8.16 13:50

Jak pisi holky vaginálne Já brala chlapa sebou az na druhý screening tedy ve 22tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
26.8.16 13:52
@Pajka89 píše:
Stal u hlavy, aby nic nevidel? :lol: A kdyz jste to dite delali, tak se dival kam :lol:

No kdyz jsme to dite delali, tak mi tam dolu taky nekoukal zrovna :) asi by mu bylo trapne no, koukat jak mi tam dr" stoura"…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
26.8.16 13:54

Ahoj, já byla teda zrovna dneska 9+1 a dělal mi UTZ přes břicho, sama jsem se divila :nevim:…a pokud ti nevadí chlap i kdyby ti dělal vaginální utz, tak ho klidně vezmi, já na ten úplně první vzala přítele i mamku, nevadilo mi to a doktorovi je po tom prdlajs koho si přivedu aby se podíval na mimouše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
26.8.16 14:00

@Majdina82 @Šmoulice Někdo dělá i první screening kombinovaně, takže jak přes břicho, tak i vaginálně. Takže na to bych se nespoléhala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.16 14:21
@Denina01 píše:
Ahoj, já byla teda zrovna dneska 9+1 a dělal mi UTZ přes břicho, sama jsem se divila :nevim:…a pokud ti nevadí chlap i kdyby ti dělal vaginální utz, tak ho klidně vezmi, já na ten úplně první vzala přítele i mamku, nevadilo mi to a doktorovi je po tom prdlajs koho si přivedu aby se podíval na mimouše :mrgreen:

A co už bylo vidět? Nebo nemáš fotku? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky