Potrat - rozhodnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7250
27.4.17 11:26
@Enicka píše:
Já být tebou vůbec to tady neřeším protoze tady se nikdy snad s pochopením nesetkas ;) tady ma většina jen svoji pravdu…je to tvoje rozhodnutí a jestli to tak cítíš tak to bylo správné rozhodnutí někdy je to to nejlepší reseni :) hodně stesti
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
27.4.17 11:33
@smurfka píše:
Já myslím že to bude zas takový výkřik do tmy, kdy zakladatelka založí diskuzy a už se neozve..to bych zakázala tohle…at takové typy píšou raději deničky. :zed:

Jenže ona od této diskuse očekává rozhřešení, to logicky dostat nemůže. Takže už nenapíše a za čas, až na ni výčitky zase padnou, tak zase štěkne do ticha. Dokud se sama nesmíří. Myslím, že by měla vyhledat odbornou pomoc. Jen by mě zajímalo, co to bylo za tak bezvýchodnou situaci a to nejlepší řešení, že se pak bude obviňovat do konce života :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
27.4.17 11:35

Na emiminu, serveru pro maminky o dětech, vás jen těžko nekdo podpoří, aby jste šla na potrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
27.4.17 11:38

Ale sexík byl bájovej… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
27.4.17 11:38

A tak proč sem Teda chodíte když vás to tak rozčiluje já se ji ani nedivím že už vám neodepise co vám taky má říct že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
27.4.17 11:40

@KatkaX nevim já to nečetla a ani mě to nezajímá. Pokud chci jít na potrat přece to proberu s nejbližšíma..nechápu tyhle diskuze, jsem asi těhotná co mám dělat..za nikoho nebude jeho život nikdo žít..přece když 90% lidí napíše skoč z okna, tak někdo skočí? nemá vlastní rozum?
stejně tak témata mám se rozejít, mám vysadit HA a znásilnit přítele at máme dítě? prostě tohle mě vždycky rozesměje..nemáš vlastní rozum? musí ti ostatní říct co máš dělat?. Budou ostatní živit tvé dítě když ty na to nemáš a chceš na potrat ale ostatní ti to rozmlouvají? :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
2997
27.4.17 11:50
@Jana206 píše:
A proč zakládáš tuto diskuzi, proč neoživíš tu původní? Abys dál dráždila kobry bosou nohou?
Nebo si touto cestou léčíš postabortivní syndrom, pravděpodobně s tím ještě nejsi vyrovnaná, když máš potřebu toto téma veřejně otvírat, když víš, jaká je na emiminu atmosféra a celkový názor na potraty(i když úroveň diskuzí také závisí na tom, kdo se v nich zrovna sejde).
Potrat v určité situaci neodsuzuju, ale kdybych ho musela podstoupit, rozhodně ne se vztyčenou hlavou a ještě tomu zakládat vlastní diskuzi :roll:
Přijde mi, že jsi to hlavně Ty, kdo nedohlédne dál než za svůj horizont.Jsou ženy, které by daly za těhotenství a dítě bůhví co, taky si prošly tím, čím sis Ty nikdy neprošla a neprojdeš. Takže nemůžeš pochopit.
Přeji Ti, ať se s tím brzy nějak vyrovnáš a v dalším životě už jen štěstí.

Já rozhodně nejsem protestant potratů. Ale pokud bych na tento zákrok šla, v žádném případě bych nehledala pochopení na tomto serveru. Takže jsi bohužel měla počítat se vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
27.4.17 11:57
@hehehe píše:
@Janina B1
Hlavně se s tím musíš vyrovnat ty sama, což se očividně ještě nestalo… Tohle je volání o pomoc, která tady rozhodně nepřijde. :nevim:

Přesně to mě taky napadlo. Já do těhle diskuzí skoro nepíšu a když už, tak ne urážky, ale tohle je prostě emimino. Ale nemůže čekat požehnání na webu, kde se ženy snaží o dítě. Někdo má potřebu psát kdekoliv cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
27.4.17 12:02
@Janina B1 píše:
Ahoj, nedávno jsem zde psala ohledně potratu a mé situace. Jsem hodně zklamaná názory velké většiny z vás. Bohužel. Já jsem byla pro potrat rozhodnuta a vaše kázání nic nezměnila. Člověk v téhle situaci potřebuje spíše podpořit, psychicky podržet, ne ze sebe nechat udělat vraha, bezcitnou mrchu apod. Žádná z vás jste mou cestou nešly, nejdete a ani nepůjdete. Nevíte s čím jsem se potýkala, potýkám. Jediné co na tohle téma umíte je spustit jako kolovrátek a ženě, která se takto rozhodla vyvolat ještě větší psychickou újmu! Je mi líto Vašeho pohledu na věc, přirovnatelnému koni v cirkusu, který má klapky u očí a vidí jen jeden směr. A holky, ženy, které musíte UPT podstoupit - je to vaše věc, vaše tělo, váš život. Nikdo jiný ho za vás žít nebude, tudíž nemá právo vás navádět k něčemu, co nechcete.
Děkuji za přečtení.

Ale tak samozrejme je to kazdeho vec. Rozhodnuti je vzdy na dane osobe, ty musis vedet co chces a zvazit pro a proti. Zalozila jsi diskuzi a diskuze je od slova diskutovat. To znamena ze kazdy prispava se svym nazorem. Nicmene je to porad jen nazor druhych, konecne rozhodnuti je na tobe. A jak pisu, pokud citis ze potrat je spravny reseni, tak je to tak v poradku. Zakladat diskuze je nesmysl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.17 12:05
@adra1 píše:
Na emiminu, serveru pro maminky o dětech, vás jen těžko nekdo podpoří, aby jste šla na potrat..

Presne. A krome toho zena ma nastesti pravo na potrat, je to jeji vec a nikdo ji nema co soudit. Muze to byt jeji tajemstvi, je to zalezitost navysost soukroma. Toto pravo si vsak zcela upre, kdyz necha cizi lidi na serveru venovanemu tehotenstvi a materstvi, navic casto frustrovane a agresivni, do sebe kopat. Byla to chyba sem psat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
27.4.17 12:10

@BloomingGorgeous tak tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59372
27.4.17 12:20

@Janina B1 podpořit? A v čem jako :mrgreen: nebo snad politovat? nevím co jsi čekala, snad ne že každá napíše že je to ok a o nic nejde :roll: Od této diskuze čekáš co? Chtěl jsi názory ostatních tak si je dostala. ne každý bere potart jako běžnou věc a každá do toho promítá vlastní zkušenosti. A místo aby sis to vyřešila tk opět rozpoutáš další doskuzi. těch témat s potratem je tady hodně, stačilo pohledat a nezakládat další. Ženská co jde sama o svojí vůli na potrat tu fakt litovat nebudu. většina normálních žen co na to jdou a je jedno proč se tím nikde nechlubí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
27.4.17 12:42

Potrat je selhání a každý z nás se může dostat do situace, kdy navzdory svému morálnímu kreditu, svým předsevzetím a svým představách o sama sobě selže. Vliv okolností a podpora okolí je zásadní.
Pokud bys litovala svého činu a toho dítěte, podpořila bych tě a napsala ti, aby ses tolik netrápila, protože i ty jsi slabý chybující člověk, jako každý z nás a okolnosti třeba nebyly příznivé.
Ale nemyslím, že to je ta podpora, o kterou stojíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
27.4.17 12:43

@Janina B1
celkem se zakladatelkou souhlasím. jestli se někdo rozhodne jít na potrat tak je to ryze jeho věc. pokud sem přišla se vypsat a chtěla slyšet že to co dělá je dobře tak se šeredně spletla. místní uživatelky totiž jenom kritizují. Všechny jsou dokonalé, žádná z nich se nikdy nemohla ocitnout ve tvé situaci.
No příště si radši zajdu za psychologem nebo dobrou kámoškou, která by tě měla podržet. Sem nemá cenu nic takového psát. Je tu banda kvočen které nevidí nic jiného než svoje dítě. Pro ně by klidně i umřeli při porodu nebo na následky neléčené nemoci… Normální holku zde potkáš málokdy.
Já jsem nikdy na potrat nemusela, čekám dítě. Ale vím, že kdybych se měla rozhodnout co dělat stejně jako ty, na potrat bych šla. Není to nich k chlubení ale než žít například jako bezdomovec s děckem a nezajistit mu budoucnost tak ho na svět radši nepřivedu a na potrat jdu. Jen do mne milé uživatelky**** :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
27.4.17 12:50
@epsice píše:
@Janina B1
celkem se zakladatelkou souhlasím. jestli se někdo rozhodne jít na potrat tak je to ryze jeho věc. pokud sem přišla se vypsat a chtěla slyšet že to co dělá je dobře tak se šeredně spletla. místní uživatelky totiž jenom kritizují. Všechny jsou dokonalé, žádná z nich se nikdy nemohla ocitnout ve tvé situaci.
No příště si radši zajdu za psychologem nebo dobrou kámoškou, která by tě měla podržet. Sem nemá cenu nic takového psát. Je tu banda kvočen které nevidí nic jiného než svoje dítě. Pro ně by klidně i umřeli při porodu nebo na následky neléčené nemoci… Normální holku zde potkáš málokdy.
Já jsem nikdy na potrat nemusela, čekám dítě. Ale vím, že kdybych se měla rozhodnout co dělat stejně jako ty, na potrat bych šla. Není to nich k chlubení ale než žít například jako bezdomovec s děckem a nezajistit mu budoucnost tak ho na svět radši nepřivedu a na potrat jdu. Jen do mne milé uživatelky**** :pankac: :pankac: :pankac:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová