Potrat - rozhodnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33731
27.4.17 18:41
@Enmamma píše:
Ne, kamenovat nikoho nechci. Lidi mám ráda. Ale mazat med kolem pusy také nechci. Pro mě je vražda každá likvidace lidského života. Já bych pomohla i ženě, která iterrupci podstoupila, ale že je to špatné bych jí řekla.

Jenže o tom to je, špatné, nešpatné, už se stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
27.4.17 18:41
@Doe_Jane píše:
každý má právo říct cokoliv zvlášť tady, nikdo nemá právo ji do něčeho donutit… a co píšeš o romech atd. tak tam by byla spíše důležitá ta ochrana, to asi moc neznají nebo nechcou znát :mrgreen:

jasne a nektery radoby chytry soudruzky by napsaly, ze kdo soulozi, musi pocitat s tehotenstvim i pres ochranu :mrgreen: a musi byt pripraveny nist rizika. no jo. :mrgreen: v uplnym extremu jde napsat, ze jakakoliv antiko je braneni novymu zivotu a to je taky blbe. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
27.4.17 18:43
@Enmamma píše:
No comment.

sama ses bez komentare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
27.4.17 18:43
@Bůča píše:
jasne a nektery radoby chytry soudruzky by napsaly, ze kdo soulozi, musi pocitat s tehotenstvim i pres ochranu :mrgreen: a musi byt pripraveny nist rizika. no jo. :mrgreen: v uplnym extremu jde napsat, ze jakakoliv antiko je braneni novymu zivotu a to je taky blbe. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
5708
27.4.17 18:45
@Doe_Jane píše:
ne nebyla, já bych hlavně nebyla schopná jít na potrat… pokud někdo je schopný dát dítě pryč hned než aby mu dal šanci na život, tak je zbabělec :) škoda že společnost vnímá ženu, která dá dítě do babyboxu jako hroznou mrchu, přitom nepřemýšlí nad tím že k tomu musela mít velkou odvahu…

Naprosto souhlasím. Já takhle pomohla zachránit jednomu dítěti život. Je už spoustu let v adopci. Biologická matka je dnes na své dítě hrdá. Studuje gymnázium na samé jedničky. Po každé, když jí potkám, se ke mě hlásí a děkuje, že jsem jí podpořila a její dítě zachránila. Žádná kaše by se neměla jíst tak horká, jak se uvaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.4.17 18:47
@Doe_Jane píše:
já se jen divím jak pro mnoho žen neexistuje nic jiného než nechat si dítě / jít na potrat, co třeba odrodit dítě a vzdát se ho? toho schopné nejsou to je pro ně hrozně těžké, ale na potrat jdou lusknutím prstu… je to smutné

No tak ale zakladatelka trpí RS. Proč by měla riskovat svůj život (během těhotenství by, pokud vím, léky užívat nesměla), jen proto aby mohla dítě odrodit a vzdát se ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
27.4.17 18:48
@cernobila píše:
No tak ale zakladatelka trpí RS. Proč by měla riskovat svůj život (během těhotenství by, pokud vím, léky užívat nesměla), jen proto aby mohla dítě odrodit a vzdát se ho?

aha, no ale i tak, proč se teda tím spíš nechránila?

• Citovat
  • Upravit
5708
27.4.17 18:49
@arinecka píše:
Jenže o tom to je, špatné, nešpatné, už se stalo.

Ale ona toho nelituje, ona to obhajuje, jako by to bylo na metál a to je to, co mě irituje. Ona lituje pouze samu sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
27.4.17 18:52

Uplne zbytecna diskuze @admin
smazat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
27.4.17 18:56
@Bůča píše:
Jste se po.raly v kine ne? 8o :mrgreen: tyyy woe. jo nenarozenej plod by mel mit svoje prava, mel by mit moznost zalovat rodice jeste z delohy :lol:

Tak ty třeba vemeš lopatu a umlátíš koťátko, páč se u tebe najednou objevilo, krmila si ho a pak ses ho potřebovala zbavit…je to prostě individuální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
27.4.17 19:18
@Danikoof píše:
Tak ty třeba vemeš lopatu a umlátíš koťátko, páč se u tebe najednou objevilo, krmila si ho a pak ses ho potřebovala zbavit…je to prostě individuální :nevim:
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
27.4.17 19:44
@Doe_Jane píše:
aha, no ale i tak, proč se teda tím spíš nechránila?

mám dojem že někdo psal že měla normálně ha nebo jinou ochranu - stačí si přečíst její založenou diskuzi a netřeba pak " fantazírovat "

ale i tak, já třeba mám ochranu, to znamená že dítě nechci, a co když selže..málo jsem se chránila? např já mám tělísko tím dávám jasně najevo že dítě nechci a kdyby selhalo, tak najednou mám otočit a dítě přijmout, protože co..? protože mi selhala ha? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
27.4.17 19:46
@Danikoof píše:
Tak ty třeba vemeš lopatu a umlátíš koťátko, páč se u tebe najednou objevilo, krmila si ho a pak ses ho potřebovala zbavit…je to prostě individuální :nevim:

jseš fakt mimo..
kotátko není nenarozený plod.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1709
27.4.17 20:15

Nechcete jit dělat něco užitečného než se tady tak blbě hádat? stejně se nikdy neshodnete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.4.17 20:17
@smurfka píše:
jseš fakt mimo..
kotátko není nenarozený plod.. :roll:

výborně, přicházíme k mému oblíbenému tématu „co je člověk a jaký tvor by měl mít lidská práva“ :-) Je víc kotě, nebo lidské embryo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová