Potrat v 1. trimestru?

Anonymní
17.7.19 14:43

Potrat v 1. trimestru?

Ahoj, zdravím Vás tady všechny. Chtěla bych se vás zeptat, zda jste se setkaly s necim podobným jako já? Tři roky se snažím o otehotneni. Měla jsem smůlu již asi s šesti zavedenymi embryi. A nyní, když se to s posledním mrazackem povedlo a já konečně zažila ten pocit pozitivních tehotenskych testu i vysokých HCG hodnot, tak jsem asi dnes potratila v 5. tt. Měla jsem bolest v podbřišku a na wc ze mne vypadly bílé kusy nějaké tkáně (vypadalo to dost hrozne) a následovalo krvácení. Asi po 4 hodinách lezení a celodenního klidu mě přešly bolesti i krvácení se uklidnilo. Není to moc příjemný dotaz, ale potřebovala bych zjistit, jestli se někdo v takové situaci setkal s bílou tkání? Všude na netu čtu o krevních srazeninach a krevních cuckach. Omlouvám se za takový „chutny“ dotaz… Ale ležím celý den v posteli a přemítam nad tím, co jsem dnes zažila :-( Zítra jdu k dr. Děkuji za případné doplnění.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30313
17.7.19 14:52

Potratila jsem až v 9tt a byla to jen krev a sraženiny. Dle mě to bílé musel být nějaký hlen a jestli embryo přežilo krvácení ti řekne až doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
17.7.19 14:56

Bílý hlen jsem nezažila ani jednou. Jen krev a srazeniny. A to jse potratila ve vyšším stupni

Příspěvek upraven 17.07.19 v 14:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
17.7.19 14:57

Jestli jsi po ketu, tak je to bílé asi Utrogestan, ne? Nevypadá to moc dobře, ale mohl to být třeba hematom… Držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.19 14:57

Aspero, to je mi líto. Já už teď vím, jak je hrozne si těmito zmarenymi nadějemi procházet… Jak jsem psala, byl to můj poslední mrazacek a věk mám už taky vysoký a žádné děti, tak mi je strašně… Ještě jednou se omlouvám za popis… Hlen to nebyl. Vypadalo to jako malý mozek 3 cm… :-( Tak asi to tady nevyřešim. Právě, že jsem se této zkušenosti nikde nedocetla. Zapomenu na to jak to vypadalo a budu muset být trpělivá až na výsledky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.19 14:59
@Anonymní píše:
Aspero, to je mi líto. Já už teď vím, jak je hrozne si těmito zmarenymi nadějemi procházet… Jak jsem psala, byl to můj poslední mrazacek a věk mám už taky vysoký a žádné děti, tak mi je strašně… Ještě jednou se omlouvám za popis… Hlen to nebyl. Vypadalo to jako malý mozek 3 cm… :-( Tak asi to tady nevyřešim. Právě, že jsem se této zkušenosti nikde nedocetla. Zapomenu na to jak to vypadalo a budu muset být trpělivá až na výsledky.

To bude Utrogestan.

• Citovat
  • Upravit
4511
17.7.19 15:00
@Anonymní píše:
Ahoj, zdravím Vás tady všechny. Chtěla bych se vás zeptat, zda jste se setkaly s necim podobným jako já? Tři roky se snažím o otehotneni. Měla jsem smůlu již asi s šesti zavedenymi embryi. A nyní, když se to s posledním mrazackem povedlo a já konečně zažila ten pocit pozitivních tehotenskych testu i vysokých HCG hodnot, tak jsem asi dnes potratila v 5. tt. Měla jsem bolest v podbřišku a na wc ze mne vypadly bílé kusy nějaké tkáně (vypadalo to dost hrozne) a následovalo krvácení. Asi po 4 hodinách lezení a celodenního klidu mě přešly bolesti i krvácení se uklidnilo. Není to moc příjemný dotaz, ale potřebovala bych zjistit, jestli se někdo v takové situaci setkal s bílou tkání? Všude na netu čtu o krevních srazeninach a krevních cuckach. Omlouvám se za takový „chutny“ dotaz… Ale ležím celý den v posteli a přemítam nad tím, co jsem dnes zažila :-( Zítra jdu k dr. Děkuji za případné doplnění.

Potratila jsem v 6tt ale těhotenství bylo už týden zamlkle a žádný bílý hlen nebyl jen krev a sraženiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.19 15:09

Utrogestan je v prvni, co mne napadlo, ale ten vypadá jinak - ty jeho srazeninky na vlozce… Vypadá to, jako by ze mne vyjelo kus tkáně z dělohy. To už ale nebude zajímat ani Dr. Bude se zítra řešit HCG a možná gestacni vacek. Jen kdyby existoval někdo, komu se nedej bože naskytnul taky takový pohled jako mi dnes, tak budu ráda za info.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.19 15:20

Bastet, na srazeniny si picham Fraxiparine. Děkuji holky za účast. Je to hrozně těžké, čím si musíme projít…

• Citovat
  • Upravit
Janli
17.7.19 15:30

Mohly to být nerozpuštěné obaly z utrogestanu. Nicméně tady to stejně nevyřešíme, takže držím palce. Mě se embryo po ketu udrželo i přes poměrně silné krvácení.

• Citovat
  • Upravit
18177
17.7.19 15:33
@Anonymní píše:
Bastet, na srazeniny si picham Fraxiparine. Děkuji holky za účast. Je to hrozně těžké, čím si musíme projít…

Je mi líto, čím procházíš. A kdy půjdeš k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.19 15:36

Janli, děkuji za malou naději. Je špatne to, že mě bolel podbrisek. jj, musím být trpělivá do zítřka :-( Takže máš za sebou úspěšný ket i přes krvácení? Gratuluji! Mám těch ketu už za sebou víc, asi 6 a toto byl největší úspěch - až po 2 carky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.19 15:39

Bastet jdu zítra. Dekuji.No, na různých diskusích píšou holky, jak po potratu budou zkoušet dále otěhotnět a nevzdávají to. Já to cítím úplně jinak… Nevím, zda ještě budu mít sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
17.7.19 15:48
@Čárečka píše:
Bastet jdu zítra. Dekuji.No, na různých diskusích píšou holky, jak po potratu budou zkoušet dále otěhotnět a nevzdávají to. Já to cítím úplně jinak… Nevím, zda ještě budu mít sílu.

A snažíš se o první dítě? Jestli to nevyjde, bude to rána, to je jasné. Dej si čas. Ale ztraceno to ještě není, uvidíš zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.19 16:06

Jj, první dítě. Snažím se roky… Teprve před dvěmi lety, když jsem vyměnila gynekologa, mi diagnostikovali endometriozu. S ní jsem jezdila do jednoho centra, kde mi řekli, že pomoci ket to obejdeme a ani mě neposlali na laparo. Tam mi zavedli vyšetřene zdravé embrya a žádné se neujalo. Pak jsem přešla do jiného CAR, kde mi zavedli neuspesne dalsi embrya, a kdyz mi zbyl pisledni mrazacek, tak me zacali vice resit po zdravotni strance… Skončila jsem na laparo s endoskou, kde mi odstranili rozsáhlé srusty, užívala jsem kortikoidy na příliš vysoké imunitní faktory v krvi… A ted to začalo vypadat pozitivně konečně po tom všem… No, nebudu už popisovat můj dnešní pohled na wc misu :-( Katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty