Mimodelozni těhotenství 2019

Anonymní
13.7.19 14:14

Mimodelozni těhotenství 2019

Nikdy by mě nenapadlo, že sem budu zrovna ja psát do kolonky těhotenství se špatným koncem :,( před 14ti dnema me desne bodalo v brise, spinila jsem skoro 15 dni a měla pozitivní test na těhotenství… Tak jsem jela raději na pohotovost, pač mi přišlo něco špatně. No doktorka mi rekla, ze jsem neco špatného snedla a ze mam za sebou asi samovolny potrat… Poté jsem nemocnici navštívila jeste asi 4× a pokaždé mi rekli neco jineho (2×tehu,2× potrat) na poslední návštěvě mě rovnou odvezli na operační sál a vzali mi miminko staré osm týdnů, uhnizdene ve vaječníku :( bohužel museli vzít i ten…
Potřebovala jsem si někde vylít srdíčko, tak se držte, kdo jste na tom stejně…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.7.19 15:22

Je tady hodně diskuzi o mimodeloznim, koukni tam. Já před necelým rokem přišla o vejcovod díky prasklému mimodeloznimu a teď jsem těhotná znovu. Po jednom nechráněném styku mimo plodné dny :lol:. Prosím, anonym, je to příliš čerstvé zatim

• Citovat
  • Upravit
16
19.7.19 21:23

Uplne si umim predstavit jak se citis, ale neztracej nadeji:) Ja mam za sebou 2× potrat, 2× mimodelozni (jednou odebrany vejcovod, podruhe leceno chemoterapii) vsechno behem jednoho roku… ten ponechany vejcovod, je temer nefunkcni a i pres to jsem momentalne prirozene ve 14tt a zatim je vsechno v poradku:) Tak moc drzim pesti, bude to dobre:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty