Potrat v 1. trimestru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
737
17.7.19 17:43

Děložní vystýlka by nebyla bílá. Taky mám zkušenost s krvácením v 10. týdnu. Vše dobře dopadlo. Držím pěsti i na nohou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.19 19:43

Děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.19 15:23

Ahoj, zdravím všechny, tak to včera byly zbytečně stresy… Dnes mi u dr. zjistili, že je zatím vše ok. Vůbec jsem to nečekala po toliko krve, kterou jsem včera ztratila, včetně těch divnych útvaru, které to doprovázely… Vysadili mi akorát Fraxiparin proti srazlivosti krve s odůvodněním, že ta spoušť mohla být z toho a přidali Utrogestan. Omlouvám se za to plaseni tady. Jsem již sice vyklidnena, ale vím, že je předčasne se závratne radovat. Z této zkušenosti jsem poznala, že i když z člověka teče krve „jako by byka podriz“, nemusí to být ještě potrat… Zajímavá zkušenost teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.7.19 15:32
@Čárečka píše:
Ahoj, zdravím všechny, tak to včera byly zbytečně stresy… Dnes mi u dr. zjistili, že je zatím vše ok. Vůbec jsem to nečekala po toliko krve, kterou jsem včera ztratila, včetně těch divnych útvaru, které to doprovázely… Vysadili mi akorát Fraxiparin proti srazlivosti krve s odůvodněním, že ta spoušť mohla být z toho a přidali Utrogestan. Omlouvám se za to plaseni tady. Jsem již sice vyklidnena, ale vím, že je předčasne se závratne radovat. Z této zkušenosti jsem poznala, že i když z člověka teče krve „jako by byka podriz“, nemusí to být ještě potrat… Zajímavá zkušenost teda…

Tak to je báječné! Držte se a už žádné krvavé poplachy, jo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.19 15:45

:kytka: Děkujeme i s „careckou“ :-) a taky doufám, že už bude lépe a začnu si to spíš užívat… Hlavně se tady taky všichni držte! Vím, cim si holky snažilky prochází… Přeji hodně sil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty