Potrat v 5 tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18223
12.9.10 20:59
kovinka2 píše:
ahojky,a honem do nemocnice.Já byla stejně jako ty,začala jsem ktvácet a když jsem tam přijela už bylo pozdě.není radno si s tímto zahrávat.já sice krvácela silně a bylo poznat,že to nejsou obyč MS ale každá to má jinak.Je to pět dní co se to stalo a přeji ti ať ty nemáš takovou smůlu… :wink:

Ja počítám s tím, že mimíska nezachráníme. byla jsem v pátek na ultrazvuku a tam mi řekli, že se nevyvíjí (že se od minulé kontroly nevyvinul, ba dokonce naopak). HCG jsem měla 57, čárka na testu nesílila už týden. Takže mi jde jen o to, jestli je lepší revize, či spontání potrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.9.10 21:00

Peo, držím pěstičky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
12.9.10 21:26

Tak já měla zamlklé, vše ze mne odešlo, ale můj gynekolog je pečlivka a přesto mě poslal do nemocnice na revizi, aby se prý vnitřek pořádně vyčistil. Uvidíš, co ti řekne doktor. A nebuď smutná, určitě se to příště povede. Je lepší, když je zárodek třeba nějak poškozený, že příroda to zařídila tak, že hned v začátku odejde. Horší je to, když je pak už větší a nebo aby se narodilo postižené. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
13.9.10 07:25
Nainuva píše:
Peo, držím pěstičky :srdce:

Moc díky.
Jestli ti doktor řekl, že se nevyvíjí, tak je opravdu něco špatně a je lépe, když to odejde samo. A myslím, že když se vyhneš revizi (samozřejmě někdy to není možné), tak je to lepší, přece jen je to zásah a navíc se můžete začít snažit až po delší době. Tak ať jsi brzo v pořádku s novými //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
13.9.10 09:36
Nainuva píše:
kovinka2 píše:
ahojky,a honem do nemocnice.Já byla stejně jako ty,začala jsem ktvácet a když jsem tam přijela už bylo pozdě.není radno si s tímto zahrávat.já sice krvácela silně a bylo poznat,že to nejsou obyč MS ale každá to má jinak.Je to pět dní co se to stalo a přeji ti ať ty nemáš takovou smůlu… :wink:
Ja počítám s tím, že mimíska nezachráníme. byla jsem v pátek na ultrazvuku a tam mi řekli, že se nevyvíjí (že se od minulé kontroly nevyvinul, ba dokonce naopak). HCG jsem měla 57, čárka na testu nesílila už týden. Takže mi jde jen o to, jestli je lepší revize, či spontání potrat

Nainuvo, podle mě je lepší, když si tělo poradí samo, než chodit na revizi. Mně se to bohužel stalo o víkendu a protože krvácení bylo dost silné, tak jsem si říkala, že do nemocnice chodit nebudu, stejně by miminko nezachránili. V pondělí jsem hned volala svýmu doktorovi a sestřička se mě ptala, zda mě bolí nějak extrémně břicho, což mě nebolelo. Takže jsem tomu nechala volný průběh, a pak jsem asi o týden později šla ke svýmu doktorovi, aby mě prohlídnul, jestli se děloha vyčistila. Dopadlo to dobře, takže teď počkám na první ms a uvidíme, co bude dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.9.10 11:34

Zdravím, tak v pátek HCG 57, dnes 26. Krvácím jako při MS, jen trošku jinak a hlavně víc bolí břicho a jsem unavená. Byla jsem u DR, chtěla napsat revizi, ale když jsem se zeptala, jestli to můžem nechat volně, říkala, že dle sliznice (6mm) to vypadá, že by to mělo odejít samo a že je to pro tělo lepší. Takže v pátek kontrola, při bolestech břicha, silném krvácení, nebo teplotě na kontrolu dřív a dostala jsem kapičky na stahování dělohy.
Jinak snažení mi doporučila „až“ za dva měsíce- resp. po druhé menzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
13.9.10 13:11
Nainuva píše:
Zdravím, tak v pátek HCG 57, dnes 26. Krvácím jako při MS, jen trošku jinak a hlavně víc bolí břicho a jsem unavená. Byla jsem u DR, chtěla napsat revizi, ale když jsem se zeptala, jestli to můžem nechat volně, říkala, že dle sliznice (6mm) to vypadá, že by to mělo odejít samo a že je to pro tělo lepší. Takže v pátek kontrola, při bolestech břicha, silném krvácení, nebo teplotě na kontrolu dřív a dostala jsem kapičky na stahování dělohy.
Jinak snažení mi doporučila „až“ za dva měsíce- resp. po druhé menzes.

Ahoj, tak to vypadá dobře, hcg klesá hezky. Asi budeš mít opatrnou doktorku, většinou po samovolným potratu říkají, že hned po první menses se může zase snažit. Však se rozhodni sama, ale určitě miminko bude :wink: Drž se a ať už je jenom líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
10.10.10 13:30

Ahoj, tak jsem tu zas. Prosím všechny, které měly také zamlklé těhotenství bez revize! jak se dostavila další MS? na termín, nebo jste měli potíže s cyklem?

„na termín“ myslím počítáno od začátku krvácení po potratu. ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.11.10 07:59

Ahoj.

Jsem tu nová. V úterý jsem v 5TT potratila, zamlklé těhu a v pátek jdu na revizi. Ale teď jsem se tady u vás dozvěděla, že to jde i samovolně, bez revize. To mi můj dr. vůbec nenabídl. Před 3 lety jsem prodělala to samé, a taky byla revize. Takže mě ani nenapadlo se na to zeptat. Ale na druhé straně bych se asi bála, že tam přece jen něco zbyde, ne? Není lepší na tu revizi jít? Po té první revizi jsem po třech cyklech otěhotněla, teď má malý 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.6.19 17:25

Hrozící potrat v 5tt

Ahoj holky jsem v 5tydnu a už 14 dní spinim a mám mírný krvácení. Dneska jsem byla u doktora a řekl mi že mám hrozící potrat tak mě poslal ležet do nemocnice jestli to chci ať taky pro to něco udělám. Modlim se ať je to oukej. Máte s tím někdo zkušenost? Jestli vám ta nemoncice a klidovy režim pomohl? Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
4.6.19 17:30

Proč ses v nemocnici? Ležet můžeš i doma ne? V 5tt to stejně nikdo nezachrání pokud je něco blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.19 17:33

Také jsem na začátku obou těhotenství krvácela. Doktor mi dal utrogestan a řekl, že se uvidí. Je to buď a nebo. Klidem nic nezkazíte, ale ani to nemusí pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
4.6.19 17:34

@Natt238 Takhle časně je to buď a nebo :? Lezet můžeš opravdu doma, v nemocnici ti v 5tt asi nepomůžou. Tak držím palce, ať je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.6.19 17:35
@Kriss Tina píše:
Proč ses v nemocnici? Ležet můžeš i doma ne? V 5tt to stejně nikdo nezachrání pokud je něco blbě.

To jsem říkala i doktorovi, daly mi kapacku a dají mi léky na podporu těhotenství, tak uvidíme no.. Taky jsem tu nechtěla být, ale aspoň si pak reknu ze jsem udělala vše co jsem mohla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.6.19 17:36
@M-i-ch-e-l-l-e píše:
Také jsem na začátku obou těhotenství krvácela. Doktor mi dal utrogestan a řekl, že se uvidí. Je to buď a nebo. Klidem nic nezkazíte, ale ani to nemusí pomoct.

A vám to vyšlo nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová