Potrat v 5 tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
4.6.19 19:03

@Kriss Tina Je v nemocnici protoze ji tam poslal dr vzdyt to pise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.6.19 19:04
@Annabela11 píše:
@Kriss Tina Je v nemocnici protoze ji tam poslal dr vzdyt to pise.

Děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
4.6.19 19:12

Držím palce, ať to máte jako moje máma, která špinila první tři měsíce také a po zdravotní stránce byla ona i já úplně ok. Já jsem dokonce tvor zdravější, než je většina populace v mém věku. ;) Ale vzhledem k tomu, jak brzké těhotenství to je, tak si taky myslím, že ani nejlepší lékařská péče to neudrží, pokud je něco špatně. Mě nemocnice stresují. Nechala bych dokapat kapačku a šla domů. Tam bych měla klid mnohem větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
4.6.19 19:14
@Annabela11 píše:
@Kriss Tina Je v nemocnici protoze ji tam poslal dr vzdyt to pise.

To je mi jasný že si tam nelehla sama :roll: já myslela jestli má nějakou léčbu, jako ty kapacky třeba, co nemůže doma, protože jinak není rozdíl jestli leží doma a zobe pilule nebo jestli leží v nemocnici. Doma je totiž větší klid a člověk má větší pohodlí a min se stresuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
4.6.19 19:34

@Natt238
Měla jsem ti podobně. Byla jsem v 5-6tt a začala jsem krvácet. Hospitalizovali mě, dávali mi kapačky a jen jsem ležela. Dnes mi tu běhá 3,5lety rarášek. Za mě to stojí to zkusit. Zabojuj. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.6.19 20:07
@Evelýna 1 píše:
@Natt238
Měla jsem ti podobně. Byla jsem v 5-6tt a začala jsem krvácet. Hospitalizovali mě, dávali mi kapačky a jen jsem ležela. Dnes mi tu běhá 3,5lety rarášek. Za mě to stojí to zkusit. Zabojuj. Držím palce

Děkuji moc věřím že to pomůže!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
5.6.19 09:53

@Kriss Tina Tak to je jasny ze ji tam neco daji… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
7.6.19 21:38

@Natt238 Ahoj, tak jak je? Vše v pořádku? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.6.19 13:52
@Magdalenamag píše:

Ahoj, děkuju za optani, je to lepší krvácení přestalo, akorát jsem byla na ultrazvuku a obaly rostou zatím bez embrya, jdu ve čtvrtek na kontrolu tak snad už tam bude ten človíček:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.6.19 16:01
@Magdalenamag píše:

Ahoj, děkuju za optani, je to lepší krvácení přestalo, akorát jsem byla na ultrazvuku a obaly rostou zatím bez embrya, jdu ve čtvrtek na kontrolu tak snad už tam bude ten človíček:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
8.6.19 23:31
@Natt238 píše:

Tak snad ano :kytka: Dej ve čtvrtek vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
9.6.19 15:29
@Magdalenamag píše:
Tak snad ano :kytka: Dej ve čtvrtek vědět ;)

Určitě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
13.6.19 18:11

@Natt238 Tak jak? Jsem napjatá jak kšanda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.6.19 08:16
@Magdalenamag píše:
@Natt238 Tak jak? Jsem napjatá jak kšanda :kytka:

Super, byla jsem minulý pátek na kontrole a už šlo vidět srdíčko, doktor říkal že jsem 5-6 týden a prý můžu být spokojena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.8.22 14:54

Obnovují diskusi

Ahoj holky měla bych být 5+3tt sem po ket testy pozitivní od 7 dne krev 1515 pak špinění ultrazvuk nic nebylo vidět a včera opět nic neviděla doktorka a hcg spadlo na 26 spinim a bolí mě záda chtěla bych se vás zeptat musím do nemocnice nebo to odkrvacím menstruaci přeba silnější chceme jít do dalšího Ketu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová