Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kriss Tina Je v nemocnici protoze ji tam poslal dr vzdyt to pise.
@Annabela11 píše:
Děkuji:)
Držím palce, ať to máte jako moje máma, která špinila první tři měsíce také a po zdravotní stránce byla ona i já úplně ok. Já jsem dokonce tvor zdravější, než je většina populace v mém věku.
Ale vzhledem k tomu, jak brzké těhotenství to je, tak si taky myslím, že ani nejlepší lékařská péče to neudrží, pokud je něco špatně. Mě nemocnice stresují. Nechala bych dokapat kapačku a šla domů. Tam bych měla klid mnohem větší.
@Annabela11 píše:
To je mi jasný že si tam nelehla sama
já myslela jestli má nějakou léčbu, jako ty kapacky třeba, co nemůže doma, protože jinak není rozdíl jestli leží doma a zobe pilule nebo jestli leží v nemocnici. Doma je totiž větší klid a člověk má větší pohodlí a min se stresuje.
@Natt238
Měla jsem ti podobně. Byla jsem v 5-6tt a začala jsem krvácet. Hospitalizovali mě, dávali mi kapačky a jen jsem ležela. Dnes mi tu běhá 3,5lety rarášek. Za mě to stojí to zkusit. Zabojuj. Držím palce
@Evelýna 1 píše:
@Natt238
Měla jsem ti podobně. Byla jsem v 5-6tt a začala jsem krvácet. Hospitalizovali mě, dávali mi kapačky a jen jsem ležela. Dnes mi tu běhá 3,5lety rarášek. Za mě to stojí to zkusit. Zabojuj. Držím palce
Děkuji moc věřím že to pomůže!!
@Magdalenamag píše:
@Natt238 Ahoj, tak jak je? Vše v pořádku?
Ahoj, děkuju za optani, je to lepší krvácení přestalo, akorát jsem byla na ultrazvuku a obaly rostou zatím bez embrya, jdu ve čtvrtek na kontrolu tak snad už tam bude ten človíček:D
@Magdalenamag píše:
@Natt238 Ahoj, tak jak je? Vše v pořádku?
Ahoj, děkuju za optani, je to lepší krvácení přestalo, akorát jsem byla na ultrazvuku a obaly rostou zatím bez embrya, jdu ve čtvrtek na kontrolu tak snad už tam bude ten človíček:D
@Natt238 píše:
Tak snad ano
Dej ve čtvrtek vědět ![]()
@Magdalenamag píše:
@Natt238 Tak jak? Jsem napjatá jak kšanda
Super, byla jsem minulý pátek na kontrole a už šlo vidět srdíčko, doktor říkal že jsem 5-6 týden a prý můžu být spokojena ![]()
Ahoj holky měla bych být 5+3tt sem po ket testy pozitivní od 7 dne krev 1515 pak špinění ultrazvuk nic nebylo vidět a včera opět nic neviděla doktorka a hcg spadlo na 26 spinim a bolí mě záda chtěla bych se vás zeptat musím do nemocnice nebo to odkrvacím menstruaci přeba silnější chceme jít do dalšího Ketu