Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Magdalenamag píše:
@Natt238 Takhle časně je to buď a neboLezet můžeš opravdu doma, v nemocnici ti v 5tt asi nepomůžou. Tak držím palce, ať je to ok.
No uvidíme no, zajímalo by mě čím to tak je že většina žen potrati takhle..
@Natt238 když pride potrat takhle brzo, tak to většinou znamená že s tím embryem je něco špatně a tělo se s tím takhle samo vypořádá, nějaké léky na udržení těhotenství jsou spíš placebo, protože to nic neudrží, když to má odejít, bohužel. A kapacky proti krvácení maximálně tak oddali nevyhnutelné ![]()
@Natt238 to je celkem jednoduche. Priroda. Tech veci co se muzou pokazit hned na zacatku je hodne, tak to takhle selektuje sama priroda.
Ja se spis divim, ze nekdo hospitalizoval zenu v 5tt, vzdyt to mnohdy ty zeny ani nevedi.
Sama mam za sebou zamlkle a 2× biochemicke = test pozitivni i tak MS=krvaceni dorazilo tudiz jsem byla konec 6tt. Doktorovi jsem to ani nehlasila.
@Kriss Tina píše:
@Natt238 když pride potrat takhle brzo, tak to většinou znamená že s tím embryem je něco špatně a tělo se s tím takhle samo vypořádá, nějaké léky na udržení těhotenství jsou spíš placebo, protože to nic neudrží, když to má odejít, bohužel. A kapacky proti krvácení maximálně tak oddali nevyhnutelné
No já vím.. ![]()
@iwa83 píše:
@Natt238 to je celkem jednoduche. Priroda. Tech veci co se muzou pokazit hned na zacatku je hodne, tak to takhle selektuje sama priroda.Ja se spis divim, ze nekdo hospitalizoval zenu v 5tt, vzdyt to mnohdy ty zeny ani nevedi.
Sama mam za sebou zamlkle a 2× biochemicke = test pozitivni i tak MS=krvaceni dorazilo tudiz jsem byla konec 6tt. Doktorovi jsem to ani nehlasila.
Je to moje první těhotenství, doktorovi jsem říkala že chci zůstat doma a řekl mi že jestli ro chci mám pro to něco obetovat, třeba se to ještě zachránit da
A nemáš třeba mimodelozni? To jsi spinila už týden před termínem MS?
@karkarka píše:
A nemáš třeba mimodelozni? To jsi spinila už týden před termínem MS?
No já jsem začala krvácet v době očekávané menstruace, a ro jsem si dělala i dvakrát test a byl pozitivní.
Kdy jsi měla poslední menstruaci? Viděl doktor něco v děloze?
@karkarka píše:
Kdy jsi měla poslední menstruaci? Viděl doktor něco v děloze?
Dneska viděl něco no, tak 23.4 nevím přesně už
@Natt238 Také jsem to takto měla. Byla jsem doma a brala Cyclo 3 fort. Nyní jsem ve 29.týdnu a vše v pořádku.
Držím palce!
@Natt238 takže zítra začínáš 7tt.na ultrazvuku by mělo byt už něco vidět. Brali ti krev na hcg?
@Yasmina21 píše:
@Natt238 Také jsem to takto měla. Byla jsem doma a brala Cyclo 3 fort. Nyní jsem ve 29.týdnu a vše v pořádku.Držím palce!
Jee tak aspoň něco pozitivního, a dekuji a vám gratuluji a hlavně ať je zdravé:)
@karkarka píše:
@Natt238 takže zítra začínáš 7tt.na ultrazvuku by mělo byt už něco vidět. Brali ti krev na hcg?
Braly mi krev minulý týden jak jsem byla u doktora, to mi zjistily podle krve že jsem těhotná, myslím že mi jeste krev brát budou tady v nemocnici
@Natt238 chtělo by to dvě hodnoty, s rozestupem dvou dnů. Aby bylo jasné, jak hcg roste. A určitě ultrazvuk pro potvrzení těhotenství v děloze.
@karkarka píše:
@Natt238 chtělo by to dvě hodnoty, s rozestupem dvou dnů. Aby bylo jasné, jak hcg roste. A určitě ultrazvuk pro potvrzení těhotenství v děloze.
Určitě tak asi doktoři budou vědět co dělat, jinak děkuji za rady