Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Renulka
Dekuji za odpoved. Ano, pokud nemas podporu partnera pustit dite na svet neni uplne fer.
Jste spolu a prekonaly odlouceni nebo mas jineho partnera?
Ahoj, mám takový dotaz, nevím kam ho směřovat
Stala se mi taková příhoda. Měla jsem rozhozený cyklus a dostala jsem Norethisteron (snad správně napsáno) – 7 dní před MS brát. No a pak nějaký takový 14. den po začátku MS (neberu antibaby) se nám povedlo kápnout do mne. Neřešila jsem to. No další měsíc jsem normálně začala brát zase 7 dní před MS tabltky. MS přišla a nepřišla. Jen lehoulince špiním.
No a proč sem píši – test mám negativní. Tabletky mi vždy (mám je podruhé, takže „vždy“) cyklus hezky srovnaly. Tak kde mám sakra MS? Nebo proč mi test neukáže //??
Děkuji ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, mám takový dotaz, nevím kam ho směřovatStala se mi taková příhoda. Měla jsem rozhozený cyklus a dostala jsem Norethisteron (snad správně
napsáno) – 7 dní před MS brát. No a pak nějaký takový 14. den po začátku MS (neberu antibaby) se nám povedlo kápnout do mne. Neřešila jsem to. No další měsíc jsem normálně začala brát zase 7 dní před MS tabltky. MS přišla a nepřišla. Jen lehoulince špiním.No a proč sem píši – test mám negativní. Tabletky mi vždy (mám je podruhé, takže „vždy“) cyklus hezky srovnaly. Tak kde mám sakra MS? Nebo proč mi test neukáže //??
Děkuji
Kapnout znamena co?
testovala bych za par dni znovu.
Ne vzdy je ms stejna, mohlo se ti to rozhodit a taky js mozny, ze jsi tehotna. Takze za me par dni pockat a novy test a nebo se objednat k dr (ale to az pozdeji). Kdy jsi to mela dostat a (ne)dostala?
@sisk Kápnout znamená, že můj chlap si myslel, že tam něco bude, že to neuhlídal
MS jsem dostala/nedostala o dva dny dříve, stylem, že velice lehoučce špiním. Jde mi spíše o to, že ji stejně blbě jako při předchozím těhotenství. Tak nějak jsem se s tím spíše potřebovala někomu svěřit
Byla bych vlastně ráda, kdyby se miminko povedlo, ale nebudu se zlobit, když to nevyjde.
Ahoj holky, jsem tu nová, tak se omlouvám, pokud tu tento dotaz někde je… S manželem se snažíme cca druhý měsíc o mimčo, antikoncepci neberu skoro rok.. Ve čtvrtek jsem byla u gynekolozky aby mi něco udělala s pravidelností, protože to mám odjakživa nepravidelně… měla jsem to dostat, ale nic, jelikož to mám všelijak, tak jsem to neřešila.. na gyndě mi udělala klasickéí stěry, ultrazvuk, mrkla na vaječníky, prohmatala mě a říkala, že je vše ok, že to asi brzy dostanu, že mám sliznici zvětšenou, stejně jako při příchodu MS… dnes(o 3dny déle) jsem si spíš jen tak ze zvědavosti udělala test a pidi duch tam prostě je(před týdnem bylo ještě uplně bílo-takže jsem poznala rozdíl). Podbřišek mě bolel včera jako kdybych to měla dostat, ale jinak příznaky těhotenství nejsou… Kdybych byla těhotná(podle testu) nepoznala by to doktorka na ultrazvuku??–3dny před pozitivním testem? Díky za každý názor a radu
![]()
@Alena08 nepoznala, takhle brzo to ještě vidět nejde
jen ta zvětšená sliznice, ale to není jasný příznak při kontrole… teď už víš, že těhu jsi tak testuj dál obden ráno a uvidíš jak bude sílit a pak šupajdá k doktorce na kontrolu ![]()
Zkoušela jsem nafotit test, ale není to vubec vidět jako v reálu ![]()
@Alena08 no jasněěě pokud vidíš ducha na testu, tak je to tam, ten už nezmizí
mně to taky po vyfocení nešlo vidět, musela jsem vzít lupu
jak jsem řekla, dělej test obden ráno z 1.moči ale k doktorce nespěchej, nejlepší je jít nejdřív v 6tt pokud nejsou nějaké problémy, bolesti apod ![]()
Ona mi právě řekla, že pokud to nedostanu, at prijdu za14dnu na injekci vyvolávací a pokud to dostanu, at prijdu 7.-9.tý den po menstruaci a že nasadíme hormony na zpravidelnění cyklu..takže bych tam zašla asi teda tak i tak ten budto 9.tý nebo 14.tý den.. ahá, ja právě myslela, že když tam je duch vidětm, že to může kdykoliv zas zmizet, nebo že to může být falešný poplach právě třeba před menstruací..
Ahoj
chtela bych se zeptat, antikoncepci jsem brala od 15ti let pak jsme asi před pul rokem na 5 měsíců prášky jist přestala s tím ze se pokusíme o mimco, bohužel jsem dostala cystu a tak jsem na pul roku musela zase začít jist prášky. Ted je to ale mesic co prášky zase neberu a nevim jestli to je jen tím ze se tělo nějak uklidňuje po HA ale nekdy mam hrozny tlak v podbrisku a asi 3× se mi stalo ze kdyz jsem vstala prudce hrozné me to v podbrisku píchlo. Nevíte co to muže byt prosim? Mam strach aby to zase nebyla ta cysta
@Alena08 nenene, v žádném případě
neplaš a k doktorce zatím nechoď, ona tam stejně nic neuvidí a akorát tě může rozhodit že nic nevidí atd a to tě akorát psychicky zdeptá, ale je to tak, takhle brzo tam FAKT NIC NENÍ VIDĚT!!
běž nejdřív až v 6 týdnu, to už může být vidět i srdíčko
pročti si pro klid třeba diskuze co jsou tady, nehledej špatný informace o potratech apod
prostě máš test slabě pozitivní, je to začátek, ale těhotná jsi, tam není žádných pochyb
mně sílil test strašně pomaličku a u dr. v 6+4tt bylo už i srdíčko a vše ok
hlavně neplašit!!!