Potřebuji poradit s barvou :-)

48576
8.5.11 21:12

Potřebuji poradit s barvou:-)

Ahoj.Potřebuji poradit jak vymalovat.Do konce týdne musim připravit dětský pokoj a nevim jak se rozhodnout.Barvy jsou jasné-zelené,nábytek bílej a doplnky tyrkys ,ale nevim jak vymalovat :think:
Prosim pro jaké číslo hlasujete?
nábytek bude bílej lesk
Postelhttp://www.madeinpoland.cz/…/detail/1316(1)(0).jpg
Ta je umístěna dole na obrázku nahoře je nábytek proto že tam svítí slunce a u oken je topení
to na těch pruhách je bílá police :mrgreen:

Malovala sem jen v rychlosti v programu malování tak jen aby jste měli představu
Obrázky jdu nahrát .Vteřinku.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
8.5.11 21:20

1)

2

3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.5.11 21:21

pokoj má 22m2 a ještě tam bude nejspíš víc nábytku časem a také závěsná houpačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.5.11 21:23

Jakákoli varianta je pro mě příliš studená… :nevim:
Jak to tam bude s tím sluncem? Svítí hodně?
Jaká bude podlaha? Strop?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.5.11 21:24

Ja jsem pro pokojik cislo dve :-) teda podle me predstavivosti a fantazie jak by to asi mohlo vypadat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.5.11 21:25
Pipet píše:
Jaká bude podlaha? Strop?

barva je pastelová zelená v programu malování sem jí nenašla tak sem dala jen pro představu.Světla je tam strašně.Slunce tam svítí od rána až do 6 proot že má velká okna rohová a na obě strany kde slunce svítí.Podlaha je hnědošedá strop bílej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.5.11 21:29
Kamča.dalmatinka píše:
Pipet píše:
Jaká bude podlaha? Strop?
barva je pastelová zelená v programu malování sem jí nenašla tak sem dala jen pro představu.Světla je tam strašně.Slunce tam svítí od rána až do 6 proot že má velká okna rohová a na obě strany kde slunce svítí.Podlaha je hnědošedá strop bílej

Tak to jo, pokud je tam hodně sluníčka…
Potom teda č.2, jednička kombinuje svislé a vodorovné pruhy - bude to dělat divné rozměry stěn, trojka už moc barev, ta postel je docela dominantní, barvy můžeš dodat závěsy a tak - je jednodušší vyměnit závěs než znova vymalovat=)
A klidně bych to dala i prostě jednobarevné, bez těch pruhů.

Příspěvek upraven 08.05.11 v 21:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.5.11 21:30

Ke strakaté posteli a tyrkysovým doplnkům bych zvolila spíše jinou barvu - třeba žlutou..Ale na to ses neptala :oops:

Takže jednička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
8.5.11 21:32

Mě se tedy líbí 3 :wink: Tak doufám, že až to budete mít hotové a krásné, dáš fotečky :-) Jinak, ta postýlka je koupená, nebo jste se takhle krásně vynasnažili sami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.5.11 21:32
Lizbeth píše:
Ke strakaté posteli a tyrkysovým doplnkům bych zvolila spíše jinou barvu - třeba žlutou..Ale na to ses neptala :oops:Takže jednička.
:lol: děkuji.Barvy jsou opravdu už bez debat.Už jsou i nakoupené a vše kolem také kromě závěsu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
8.5.11 21:33

Mně se líbí číslo 3. Obvzláš´t, pokud je tam hodně světla, jak píšeš. Ty první dvě varianty mi přijdou hodně světlé. Ta trojka by to mohla rozbít. A zrovna tam (u třech svislých pruhů) by se mi líbila ta houpačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.5.11 21:33

Postel je samozřejmě koupená :wink: .Ve skutečnosti je ještě krásnější a spíš jen bílá ty vzory na ní nejsou moc znát:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.5.11 21:34
lemaz píše:
Mně se líbí číslo 3. Obvzláš´t, pokud je tam hodně světla, jak píšeš. Ty první dvě varianty mi přijdou hodně světlé. Ta trojka by to mohla rozbít. A zrovna tam (u třech svislých pruhů) by se mi líbila ta houpačka.

ano houpačka bude mít své místo u těch pruhu a nebo tam bude nějaké relax křesílko nebo pohovka :lol:

fotečky pak budou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
8.5.11 21:36
Kamča.dalmatinka píše:
lemaz píše:

ano houpačka bude mít své místo u těch pruhu a nebo tam bude nějaké relax křesílko nebo pohovka :lol:

Sem to ale šikulka, že jsem to tak uhodla. :mrgreen: Trochu mimo - už mám začít pracovat, nebo až to bude hotové, abychom doladily detaily. Tedy jestli to pořád ještě chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.5.11 21:37
lemaz píše:
Kamča.dalmatinka píše:
lemaz píše:

Sem to ale šikulka, že jsem to tak uhodla. :mrgreen: Trochu mimo - už mám začít pracovat, nebo až to bude hotové, abychom doladily detaily. Tedy jestli to pořád ještě chceš.

ještě počkáme jak vymaluju :lol: .Dej mi 14dní:-).Stěhujem se nejdřív za měsíc jsme ve skluzu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí