Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj.Potřebuji poradit jak vymalovat.Do konce týdne musim připravit dětský pokoj a nevim jak se rozhodnout.Barvy jsou jasné-zelené,nábytek bílej a doplnky tyrkys ,ale nevim jak vymalovat ![]()
Prosim pro jaké číslo hlasujete?
nábytek bude bílej lesk
Postelhttp://www.madeinpoland.cz/…/detail/1316(1)(0).jpg
Ta je umístěna dole na obrázku nahoře je nábytek proto že tam svítí slunce a u oken je topení
to na těch pruhách je bílá police ![]()
Malovala sem jen v rychlosti v programu malování tak jen aby jste měli představu
Obrázky jdu nahrát .Vteřinku.Díky
pokoj má 22m2 a ještě tam bude nejspíš víc nábytku časem a také závěsná houpačka
Jakákoli varianta je pro mě příliš studená… ![]()
Jak to tam bude s tím sluncem? Svítí hodně?
Jaká bude podlaha? Strop?
Ja jsem pro pokojik cislo dve
teda podle me predstavivosti a fantazie jak by to asi mohlo vypadat ![]()
Pipet píše:
Jakákoli varianta je pro mě příliš studená…
barva je pastelová zelená v programu malování sem jí nenašla tak sem dala jen pro představu.Světla je tam strašně.Slunce tam svítí od rána až do 6 proot že má velká okna rohová a na obě strany kde slunce svítí.Podlaha je hnědošedá strop bílej
Kamča.dalmatinka píše:Pipet píše:barva je pastelová zelená v programu malování sem jí nenašla tak sem dala jen pro představu.Světla je tam strašně.Slunce tam svítí od rána až do 6 proot že má velká okna rohová a na obě strany kde slunce svítí.Podlaha je hnědošedá strop bílej
Jakákoli varianta je pro mě příliš studená…
Tak to jo, pokud je tam hodně sluníčka…
Potom teda č.2, jednička kombinuje svislé a vodorovné pruhy - bude to dělat divné rozměry stěn, trojka už moc barev, ta postel je docela dominantní, barvy můžeš dodat závěsy a tak - je jednodušší vyměnit závěs než znova vymalovat=)
A klidně bych to dala i prostě jednobarevné, bez těch pruhů.
Příspěvek upraven 08.05.11 v 21:31
Ke strakaté posteli a tyrkysovým doplnkům bych zvolila spíše jinou barvu - třeba žlutou..Ale na to ses neptala ![]()
Takže jednička.
Mě se tedy líbí 3
Tak doufám, že až to budete mít hotové a krásné, dáš fotečky
Jinak, ta postýlka je koupená, nebo jste se takhle krásně vynasnažili sami?
Lizbeth píše:
Ke strakaté posteli a tyrkysovým doplnkům bych zvolila spíše jinou barvu - třeba žlutou..Ale na to ses neptalaTakže jednička.
Mně se líbí číslo 3. Obvzláš´t, pokud je tam hodně světla, jak píšeš. Ty první dvě varianty mi přijdou hodně světlé. Ta trojka by to mohla rozbít. A zrovna tam (u třech svislých pruhů) by se mi líbila ta houpačka.
Postel je samozřejmě koupená
.Ve skutečnosti je ještě krásnější a spíš jen bílá ty vzory na ní nejsou moc znát:-)
lemaz píše:
Mně se líbí číslo 3. Obvzláš´t, pokud je tam hodně světla, jak píšeš. Ty první dvě varianty mi přijdou hodně světlé. Ta trojka by to mohla rozbít. A zrovna tam (u třech svislých pruhů) by se mi líbila ta houpačka.
ano houpačka bude mít své místo u těch pruhu a nebo tam bude nějaké relax křesílko nebo pohovka ![]()
fotečky pak budou ![]()
Kamča.dalmatinka píše:lemaz píše:
Mně se líbí číslo 3. Obvzláš´t, pokud je tam hodně světla, jak píšeš. Ty první dvě varianty mi přijdou hodně světlé. Ta trojka by to mohla rozbít. A zrovna tam (u třech svislých pruhů) by se mi líbila ta houpačka.ano houpačka bude mít své místo u těch pruhu a nebo tam bude nějaké relax křesílko nebo pohovka
fotečky pak budou
Sem to ale šikulka, že jsem to tak uhodla.
Trochu mimo - už mám začít pracovat, nebo až to bude hotové, abychom doladily detaily. Tedy jestli to pořád ještě chceš.
lemaz píše:Kamča.dalmatinka píše:Sem to ale šikulka, že jsem to tak uhodla.lemaz píše:
Mně se líbí číslo 3. Obvzláš´t, pokud je tam hodně světla, jak píšeš. Ty první dvě varianty mi přijdou hodně světlé. Ta trojka by to mohla rozbít. A zrovna tam (u třech svislých pruhů) by se mi líbila ta houpačka.ano houpačka bude mít své místo u těch pruhu a nebo tam bude nějaké relax křesílko nebo pohovka
fotečky pak budouTrochu mimo - už mám začít pracovat, nebo až to bude hotové, abychom doladily detaily. Tedy jestli to pořád ještě chceš.
ještě počkáme jak vymaluju
.Dej mi 14dní:-).Stěhujem se nejdřív za měsíc jsme ve skluzu ![]()