Potvrzení o prodělání nemoci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2922
17.11.21 16:03

Teď jsem našla tohle, že na uzisu, ale jedenáctý den?

Certifikát o prodělané nemoci je vystaven na základě pozitivního výsledku PCR testu. Certifikát je dostupný 11-tý den po pozitivním PCR testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36157
17.11.21 16:06
@Netopýr1 píše:
Teď jsem našla tohle, že na uzisu, ale jedenáctý den?Certifikát o prodělané nemoci je vystaven na základě pozitivního výsledku PCR testu. Certifikát je dostupný 11-tý den po pozitivním PCR testu.

Ano, měla jsem to tam 11 den od pozitivniho testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65432
17.11.21 16:23
@Anonymní píše:
Já včera byla na protilatkach a na buněčné imunite, jako samoplatce. Dají ti potvrzení oprodelani nemoci a o bezinfekcnosti. Budu to používat, pokud mě někdo nahlásí budu se soudit. Nebudu sama, znám X právníků i soudců v této zemi kteří se tímto brání a nikdo na ne nemůže. To že se nedostaneš do nějakého Isisu neznamená za porušujes zakon. V jiných zemích je to běžné uznávané potvrzení.

vždyt soud nedávno řekl, že je správné, že se protilátky neuznávají. On tě nikdo nebude nahlašovat, prostě tě dovnitř třeba nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
17.11.21 16:53

@JancaS84 Prosim te a to se nejak automaticky propoji s Teckou? Nebo si tam musim stahnout nejaky certifikat o prodelani nemoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30324
17.11.21 17:20
@Dendiss píše:
@JancaS84 Prosim te a to se nejak automaticky propoji s Teckou? Nebo si tam musim stahnout nejaky certifikat o prodelani nemoci?

certifikát o neg testu se stáhl sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.21 17:47

@j.a.n.i1 já vím :zed:

• Citovat
  • Upravit
36157
17.11.21 18:35
@Dendiss píše:

Jo, stáhla jsem si tečku a pak se přes rodný číslo a číslo občanky prihlasila a stáhlo se mi to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí