Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
To by mohl, jak se říká, tvrdit každej. Takže zpětně nic nečekej
@Anonymní píše:
Zdravím,Cca pred měsícem jsem prodělala Covid, ale bohužel blbka jsem se nikde neregistrovala. Je možnost, ze mi dá doktorka potvrzení o prodělání nemoci zpětně?
Děkuji vám.
No pokud nejsi v systému jako oficiálně pozitivně testovaná, tak bohužel jsi brána jako že nic.
@aleaa píše:
Co test na protilátky?
co s nimi ty přece neuznávají
@Anonymní píše:
Zdravím,Cca pred měsícem jsem prodělala Covid, ale bohužel blbka jsem se nikde neregistrovala. Je možnost, ze mi dá doktorka potvrzení o prodělání nemoci zpětně?
Děkuji vám.
jak víš, že jsi prodělala covid, když ses nikde neregistrovala? to je blbost - jen si myslíš, že jsi prodělala covid a když jsi nebyla na oficiálním testu, tak nic - z čeho by si to doktorka vycucala?
@aleaa píše:
Co test na protilátky?
tak ten je jen pro tvou osobní potřebu, jinak oficiálně na nic
@Anonymní píše:
Děkuji vám.
Jo, ono jít na test má něco do sebe, teď už máš smolíka pacholíka.
@stinga prodělala. Dělala jsem si antigeny a příznaky jsem měla. Ztráta čichu, chuti, horečky.
Já si myslela že mám smolíka
tak nic jiného nezbývá než očkováni. ![]()
@Anonymní píše:
@stinga prodělala. Dělala jsem si antigeny a příznaky jsem měla. Ztráta čichu, chuti, horečky.
Pak si hloupá, že sis tam nedošla, co na to říct.
@Anonymní píše:
Já si myslela že mám smolíkatak nic jiného nezbývá než očkováni.
No, ale na to by jsi měla jít až za půl roku ![]()
Zdravím,
Cca pred měsícem jsem prodělala Covid, ale bohužel blbka jsem se nikde neregistrovala. Je možnost, ze mi dá doktorka potvrzení o prodělání nemoci zpětně?
Děkuji vám.