Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@blecha72 děkuji, já právě nevím, zda to mohu žádat, pokud už vědí o těhotenství. Hlavně do potvrzení chtějí kolik hodin pracuji týdně ![]()
@cunklik píše:
@blecha72 děkuji, já právě nevím, zda to mohu žádat, pokud už vědí o těhotenství.
Jistě, vždyť jste zaměstnaná.
@blecha72 a nemůže mé dítě pak ředitelka vyloučit, pokud se v září dozvědí, že jsem opět na MD. Jinak mnohokrát děkuji za odpovědi.
Myslim ze to je kvuli nejakym bodum - dite zamestnane matky ma body navic a pri prijeti pak rozhoduje celkovy pocet. Nechci strasit, ale jestli maji malo mist, tak mozna vezmou spis dite pracujici mamky nez mamky na rd.
@cunklik píše:
@blecha72 a nemůže mé dítě pak ředitelka vyloučit, pokud se v září dozvědí, že jsem opět na MD. Jinak mnohokrát děkuji za odpovědi.
Dala bych normálně potvrzení o zaměstnání. Těhotenství matky není důvod pro vyloučení z předškolního zařízení. Rozhodnutí o přijetí/nepřijetí dostanete na jaře.
Potvrzení o zaměstnání by po tobě ve školce vůbec chtít neměli, takže ty jim zas nemusíš říkat, že jsi těhotná. Ale jestli má malej teprve 2 roky a 2 měsíce, nemusí ho vůbec přijmout.
Ano, já vím, že mi ho přijmout nemusí, protože bude plno dětí, kterým bude tři v létě a malému budou teprve 2 roky a 9 měsíců i tak to chci zkusit.
Nyní navštěvuje dvakrát týdně soukromou školku a je v ní mezi dětmi opravdu šťastný, ale finančně je to dost náročné.
Děkuju holky, psala jsem do práce a tam mi potvrzení normálně dají, tak mám radost ![]()
A co tam má napsat matka, která kvůli tomu, že jí dítě ve 3 letech nevzali do školky přišla o práci a je na ÚP a pracovat může až jí dítě vezmou letos, když mu budou 4 roky (můj případ)?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.