Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte,
sme z Prahy 5, neviete mi niekto poradit, ako je to so skolkou?
Sice sa nas to este priamo netyka, ale ak je potrebne hlasit sa nejak dopredu, nechcem nieco zanedbat. Funguje vobec nieco take - nahlasit sa i rok dopredu, v dvoch rokoch malickeho musim ist do prace. Diky.
Ahoj, zkus se domluvit ve školkách, které máte nejblíž. Záleží hodně na vstřícnosti ředitelky… Ale ve dvou letech se obávám, ti prcka asi nikde nevezmou
to spíš jesle a těch je málo
nebo nějaké soukromé školičky ![]()
Ucite ve dvou letech jesle. V Praze jich je relativne dost, zkus se optat. A i do jesli se nahlaste uz ted, ja malou prihlasovala rok dopredu a dobre jsem udelala. Chodila od 17 mesicu na 5 dni mesicne a od zari kazdy den, pekne si za to jaro zvykla a nebyl pak ve dvou letech problem.
Do statni skolky ti dvouletaka nevezmou. Patrej po skolkach soukromych nebo jeslich.
na Praze 8 byl např. zápis (resp. vyzvednutí přihlášek) včera! Jako jediný den, na příští školní rok. Našemu jsou 2 roky a 2 měsíce a taky jsem tam musela jít, i když půjde (pokud ho vemou) až od prosince… si to zjisti na stránkách Prahy 5 a raději honem!
jsem to četla znovu, omlouvám se, ve dvou letech jesle a ve státních se asi opravdu nechytáš… ![]()
Dakujem,
jasne, napisala som to blbe, chce to jasle a neviete nejake doporucenie v Prahe 5? Sme zo Zlicina.
Mrknem i na net. Dakujem za kazdy koment.
Myslím, že jediné státní jesle na Praze 5 jsou na Hřebenkách - tady
Ale reference žádné nemám. Snad se najde někdo jiný.
Romana ze Stodůlek ![]()
Dakujem za odpovede i za kontakt, uz som to i pozerala. Tak uvidime, ak by ste niekto vedel este o nejakej inej, bolo by to uzasne…:)Pozerala som este i jesle jahudka, snad by to taky slo ![]()
Jesle na Praze 5 jsou taky na Barrandově. Chodila tam dcera kamarádky (před 3 lety) a byli spokojení.. Ale chce si to zjistit, jak je to kde s místem a podmínkami přijetí..
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.