Potvrzeno - bude plánovaná sekce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rozmary
25.8.10 14:12

Tiff a jak se na to chceš připravovat? :-D Buď v klidu,čím víc na to budeš myslet,tím víc budeš vyplašená.Já jsem to měla dobrý v 6 ráno monitor,v 9 monitor,v 10 monitor,ještě jsem ani nedošmatlala na pokoj,drapnul mě doktor a už jsem frčela na sál,tak nějak nebyl čas přemýšlet co teď :wink: A ve středu asi ještě nepůjdeš,ještě máš dost času ne,nebo to je akutní? 8-o

• Citovat
  • Upravit
4627
25.8.10 14:16

No nevim, ve středu budu 38.tt, já jen, že mě to zaskočilo, jsem s tím takhle brzo nepočítala, bych šla třeba za měsíc, to by mě bavilo víc :mrgreen: :-D Dělám si čurinu,ale stejně jsem znejistila…Vím, že bych šla nejdřív ve čtvrtek,ale i to je brzy :mrgreen: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.8.10 14:24

dusicka No jo, to zní rozumně, oni asi pár dní dopředu poznají, jestli se k něčemu budu mít nebo ne a šmiknou to teda dřív. Dneska mi doktor říkal, že na to rozhodně nevypadám a že si o tom promluvíme příště, to jest za týden. Že by mi tím chtěl naznačit, že mám konečně umýt okna?! :twisted:
A ten spinál je co???
A ještě něco - kdybych opravdu šla na CS, tak k tomu chlapa asi nepustí, co? A miminko by mi dali až druhý den? My si nenechali říct, co to bude, vydrželi jsme, tak jsem zvědavá určitě ještě víc než ostatní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4823
25.8.10 14:25

Tak mas v podstate tydne cas jeste. Co jsem mela rikat ja, kdyz mi v utery na KO dr. rekl, ze ve stredu se mam prijit ukazat do porodnice kvuli tlaku a ze se me tam nejspis nechaji :lol: (a nechali)
To byl fofr vsecho nachystat…ale zvladlo se to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.8.10 14:27

rozmary - Se Ti to řekne, nepřipravovat se, jenže jak může člověk zůstat v klidu?! :mrgreen:
Zejména když ho nechají doma na MD, ačkoliv mu nic není (mluvím o sobě), tak se nudí a vymýšlí blbiny :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
25.8.10 14:30

dusicka To zas chápu, já jsem bordelář, rozhodně nepředpokládám, že by u mne mohl nastat stav, kdy mám v koutě vzorně nachystanou tašku do porodnice. To já budu lítat po bytě s kapající vodou a hledat kde co je a potom z porodnice dirigovat chlapa, co mi má dovézt, neb jsem na to zapomněla. V Tvém případě bych asi nastoupila na tu kontrolu s občankou, těhotenskou průkazkou a v lepším případě s nabitým mobilem, abych mohla dirigovat viz. výše :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4823
25.8.10 14:32

Brunifid, spinal je ta castrecna narkoza, kdyz Ti umrtvi „jen spodek“, jinak jsi pri vedomi…
S partnerem u porodu je to porodnice od porodnice. Nekde pousti na sal, jinde muze koukat jen okynkem dovnitr.
A malou mi ukazali hned, jak ji vyndali. Pak ji odnesli umyt, zvazit a oblect. Kdyby nebyl ten den takovy fofr (delali 6cisaru), tak ji manzel mohl hned dovezt za mnou na pooperacni. Takhle mi ji donesly az kolem treti odpoledne (narodila se v 10:53) na prilozeni a pak jeste vecer a k ranu. Druhy den nas prestehovaly na normalni pokoj a to uz jsme mohly mit mimca u sebe, kdyz jsme se na to citily.
Jinak my taky nevedeli, co se v brisku schovava a i ted to bude prekvapeni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
25.8.10 14:40

Bruni: Tak já teda nevim,ale jsem na tom úplně stejně, podle mě všechno,co si beru do porodnice,tak používám i doma, jako župan a kartáček a tak…takže vlastně mám v koutě jenom tu tašku bez náplně :mrgreen: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
25.8.10 14:43

Dusi: A ve středu si tě tam nechali a operovali tě kdy? ALe ty jsi šla auktní,ne?? Prominte, už se v tom ztrácim, začínám mít nerfffa,ani nevim z čeho, už ani né z toho, že by to mohlo přijít,ale že uvidím asi toho Prcka a vůbec nevim, co mu povim až ho uvidim a tak :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.8.10 14:44

dusicka Aha, a jaké to je, když Ti tahají něco z břicha a s Tebou to klepe? A jak dlouho to trvá?
Stejně bych radši, kdyby se to malý otočilo…
Tak já se zítra zkusím nezapomenout zeptat, jak je to s tatínkem na sále.
Fakt to taky nevíš??? :palec: Já si připadám jak marťan, všichni letí nejdýl ve čtvrtém měsíci na 3D UTZ a nutně to z doktorů musí vyrazit, znám málo lidí, co chtějí překvápko. „Co to bude“ je hned po „kdy to bude“ dneska nejčastější dotaz a když řeknu, že nevíme, tak si připadám jak retardovaná :roll:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
25.8.10 14:47
Tiffany1 píše:
Bruni: Tak já teda nevim,ale jsem na tom úplně stejně, podle mě všechno,co si beru do porodnice,tak používám i doma, jako župan a kartáček a tak…takže vlastně mám v koutě jenom tu tašku bez náplně :mrgreen: :-D

Taaaaaaakhle to přesně vidím taky :mrgreen: Navíc třeba hřeben mám jediný, ten ani dopředu sbalit nemůžu. Takže jediné, co do té tašky přijde krom běžně používaných věcí jsou plíny a nějaký ty dupačky, no a to tam PAK hodím s tím ostatním, přece to nebudu balit extra :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4823
25.8.10 15:00

Tiff, akutni nebyl, ale az tak planovany taky ne. Byly jsme sice KP, ale nikdo mi primo nerekl, ze bych mela jit na cisare - spis ze se to predpoklada. Kdyz me ve stredu prijimali kvuli tomu tlaku, tak mel primar jeste dovcu. A v patek pri vizite mi zastupce primare rikal, ze cisar nejdriv za tyden. V sotobu rano mi pak doktorka dala propustku s tim, ze v nedeli navrat a uz pro jistotu uz vecer nejist. A v pondeli nakracel odpocaty primar, udelal vysetreni a slo se na to.
Az mrnouska uvidis, budes stastna, ze je v poradku a ze to mas za sebou. Ja na Ericku jen vykulene civela :lol:

Brunifid, ja jsem mela nastupovat na sal v pul jedenacty, malou vytahli v tech 10:53 a neco malo po jedenacty jsem uz byla na pooperacnim a posilala SMS :lol:
Ze zakroku si toho moc nepamatuju, protoze si se mnou porad nekdo povidal. Jen mi to prislo strasne rychly a vlastne i bylo :-D
Jj, to mi povidej, taky si pripadam jak exot. A hlavne kdyz jsem shanela soupravicku do porodnice, tak neutralni meli jen nehezkou bilou. Ale modrych a ruzovych mraky :roll: a prodavcky na me koukaly jak blazni, ze jako jak je mozny, ze to nevim… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.8.10 15:19

To musím mít nějakou soupravičku? Kolegyně z práce měla doma po svých dětech a švagrové dětech hromady oblečení a dalších věcí, tak jsme najeli dodávkou a všechno to odvezli, oblečení mám krabici velikosti 56, dvě krabice 62 a 68 atd., celkem toho bylo sedm našlapaných krabic od banánů jenom oblečení. To tam hrábnu a něco vyberu, ne? Navíc je mi buřt, jestli bude mít holčička modrý svetr nebo kluk červený kalhoty a jestli to vadí někomu jinému, tak ať si fotí na černobílý film 8-)

Ještě jsem se chtěla zeptat, jak je to po CS s laktací a zatahováním dělohy. Když předtím neproběhne porod s vyplavením hormonů atd., tak píchají oxytocin nebo jak?
A když píšete, že kojit se začne až za tři dny - tím se počítá mlezivo nebo mléko? A čím se to chuďátko malé do té doby živí??? :oops:

• Citovat
  • Upravit
4823
25.8.10 15:34

To si klidne z obleceni, co mas, neco sestav. Ja jsem proste chtela soupravicku :-D
Na zavinovani delohy dostavas injekce (nejspis oxitocin) a laktace se rozjizdi jak u koho. Mne se rozjela treti den a do te doby byla mala asi o hladu. Ona se i po normos porodu laktace nerozjede hned.
Pocita se s tim, ze mimco neco z porodni vahy shodi, ale nesmi to byt moc. Pak se dokrmuje bud mlickem od jinych maminek nebo glukozou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.8.10 15:46

Kde Ty jsi rodila? Koukám, že bydlíš blízko :-) Já se chystám do JC.
Chuďátko o glukóze, to je stejně divný, jiní savci spouštějí mlezivo hnedka :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100