Je bez peněz - váš názor?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Zdeněk IV píše: Více
- Já myslela že jsi z Uh.Hr.a ty to máš ještě 58 km nebo to jsi jel k ní??
B) Je krásné, že ji miluješ, ale evidentně přišla na to, jak z Tebe tahat prachy. To nevidíš? Já si taky dokážu hodiny povídat o svých dětech, přijedeš a zaplatíš mi pro ne něco, pls? Vlak ti zaplatím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@leopanda píše: Více
no přesně, to je ten případ, kdy nevíš, jestli se zakladatel chlubí nebo se lituje
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřímně, myslím, že Zdeněk není reálný a někdo se už dlouho dobře baví. Tohle přece není jinak možné. Nechci být zlá, ale takhle hloupý snad nikdo nemůže být. Na druhou stranu, kdyby to náhodou byla pravda, mají ty jeho krvavě naškudlené peníze aspoň nějaký, byť pofidérní, smysl.
Jinak Zdendo, pořád jsi na ubytovně s tím nepříjemným spolubydlícím?
- Citovat
- Upravit
@LiduNe píše: Více
jo je dost pravděpodobné, že tu někdo dlouhodobě trolí…o to hůř, už je to o ničem, takže za mě palec dolu, přestalo to být dávno zajímavé
- Citovat
- Upravit
@LiduNe píše: Více
proč si myslíš, že není reálný?
Gausova křivka, každý nemá IQ 120
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zdeněk IV tím vlakem jsi jel odkud? z Přerova? však tam nebydlíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@leopanda píše: Více
já bydlím v Uh. Hradišti, ale on z Hradiště není, ovšem jezdí sem do aquaparku - a kolem Moravy na kole,
vím přibližně, kde bydlí a psala tu i holka z jejich vesnice
Příspěvek upraven 30.12.24 v 21:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
to ho znáš osobně, jak vypadá a tak?
EDIT: už vidím, že jsi to info upravila v komentu výše…
- Citovat
- Upravit
@stinga píše: Více
já vím, proto říkám, že jel určitě z domova, to by co se km týče odpovídalo, kde by taky byl jinde než u maminky, když má dovolenou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!