Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky,
máme 7 měsíční miminko a poslední dobou chce být jenom u táty. Celý den, když je táta v práci tak je v pohodě směje se, hrajem si ale jakmile přijede táta domu tak konec. Hned jak si ji vezmu tak hned hysterický pláč že chce k tátovi.
@268 Tak ji nech tatovi. Vsak si ji pres den uzijes az az a aspon si odpocines.
@268 To je normální, tebe vidí celý den, jeho asi jen večer. Moje dcera to dělala taky, jak přišel chlap domů, tak se mohla poprdět ![]()
@268 jw to normální.. Hlavně nezarlit a doprej jim to.. Takhle si utvareji vztah ![]()
Šmarjá, buď ráda, nech ji otci a jdi spát, nebo si číst, nebo něco - ideálně se při tom uč sebedůvěře a sebejistotě, aby si nežárlila na to, že tvoje dítě má rádo i svého otce.
Opravdu to neznamená, že tě nemá ráda, nebo že jeho má ráda víc - ale že ho má ráda a celej den ho neviděla.
To mě by to ani nevadilo ale nejhorší je to večer protože přítel vstává v 3:30 ráno a dojíždí 70 km do práce a malá usíná buď u kojení ale to se málokdy zadaří a nebo v náruči a kolikrát usne až okolo půl 10, takže přítel už je hodně unavený ale mrňous se ode mne zakaždou cenu nenechá vzít
Mam dve dcery a obe tohle delaly/ delaji. Mladsi kdyby mohla, tak se na tatu prilepi a nepusti. ![]()
@268 píše:
To mě by to ani nevadilo ale nejhorší je to večer protože přítel vstává v 3:30 ráno a dojíždí 70 km do práce a malá usíná buď u kojení ale to se málokdy zadaří a nebo v náruči a kolikrát usne až okolo půl 10, takže přítel už je hodně unavený ale mrňous se ode mne zakaždou cenu nenechá vzít
Zkrátila bych odpolední spánek (nebo jak chodit spát) aby usnula dřív. Nebo si lehnete spolu všichni do postele a táta může spát.