Použitý nebo nový?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14062
22.2.16 22:35

Ja koupila polsky a nemuzu si ho vynachvalit, uz ho nepouzivam, mame golfky quinny, nova 3 kombinace stala 10.000 adamex pajero alu. Za celou dobu nejmensi problem, kocarek mi byl nejednou pochvalen, nenasla jsem na nem jedinou chubu ani ja ani pritel vecny kritik naopak ho chvalil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
22.2.16 22:38
@Prcíček píše:
Traba ja Bugaboo vubec nechapu, sportovni verze - nohy pri lehu nahore atd:-(

Myslis jako, ze je to korytko?
Ja takhle moc nechapu Quinny. Ten sportak mi prijde silenej na prostor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
22.2.16 22:41

No ze se to sklopi a dite ma nohy nahore, on tento styl sportaku ma nejaky nazev. A hlavne mi prijde dost maly, holka mi ve sportaku spala min do 2,5 let a ted i ve 3 spi ve valco snap 4:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
22.2.16 22:47

@Prcíček mně se právě líbí Bugaboo vzhledově, ale parametry mi nevyhovují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
22.2.16 22:50
@LauraLola píše:
@Prcíček mně se právě líbí Bugaboo vzhledově, ale parametry mi nevyhovují…

Já to mám přesně naopak :mrgreen: Mě se jeví jako děsně šerednej ale to je jen o vkusu, který máme každý jiný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
22.2.16 22:50

Me se nelibi ani vzhledove, prijde mi moc hranaty:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
22.2.16 23:03
@Vendulák píše:
Dvě sousedky koupili „Poláka“ z druhé ruky a obě s ním hned něco měli, jedna prasklé kolečko a ta druhá si teď po pravdě nejsem jistá přesně co, něco s nějakou tyčí, a obě měli děsný problém na to pak sehnat náhradní díly a když už sehnali tak stály skoro víc než nový kočár…

Právě naopak díly na polské kočárky jsou za hubičku. To jen českým prodejcům se nechce díly nabízet, opravovat a na každé kravině musí být mega zisk.
V podstatě na kočáru není nic co by se nedalo opravit do 300kč ( obvykle však do 50kč) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.2.16 23:11

No tak koupíš nějaký za 6000 ježděný, polský vůbec, ten dvě děti nevydrží, takže se bavme o nějaké kvalitě, pak už ho po dvou dětech dáš na chalupu nebo prodáš za symbolickou cenu, pokud ho někomu nedaruješ. 6000 v čoudu. nebo koupíš za 12000 nový, který pak za 6000 prodáš, 6000 stejně v čoudu, ale měl jsi nový kočár. Tak si vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
22.2.16 23:14

Nemuzu souhlasit, ze polsky 2 deti nevydrzi… Muj je jak novy, ono staci ho normal udrzovat, skladovat, nevozit v nem barvy na malovani ( jako moje teta:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
22.2.16 23:19

Ahoj. Máme také jedno a poslední dítě. Koupila jsem kočárek z druhé ruky, byla to dvojkombinace, ale druhý jsme nevyužili. Hlavně aby byl dostatečně odpérovaný, čistý a velký. Nic víc nepotřebuješ. Byla jsem s ním naprosto spokojená. Ještě ho máme, kdybys chtěla :-)
Sporťák už máme sofistikovanější, jiné značky a nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
22.2.16 23:20

@terinka4444 no právě…
@Prcíček jsem nadšená z těch potahů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
22.2.16 23:21

Jakych potahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
22.2.16 23:26
@Prcíček píše:
Me se nelibi ani vzhledove, prijde mi moc hranaty:-)
@Prcíček píše:
Jakych potahu?

na Bugaboo se dají měnit potahy a mají moc pěkný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
22.2.16 23:28

Aha. Tak potahy me neberou, koupim neutral vzor a je to:-) nejsem moc vymenovaci typ. Spis jedu v barvach abych pak kocar nemela strakatej jak kanar… Takze i fusaky mam decentni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
23.2.16 00:13

Se tu trochu musim zastat polaku, mam jednoho a miluju ho. je to trojkombinace, kupovala jsem nového a vesele v nem jezdi druhé ditko. nikdy zadna vada, nic nevrze, jednou jsem pichla a za par kacek koupila v cyklo novou dusi a je to. jsme na vesnici, jezdime pole, louky, lesy, blato, louze, snih…všechno da :palec: segra ma tez polaka, jinou znacku, a take v pohode.
ale kdybych se rozhodovala ted, asi bych nekupovala novy kocar, da se tim usetrit spousta penez. nejaky malo jezdeny, po jednom ditku by me stal pulku a udelal by stejnou službu.
jo, a nemam bubliny ani kytky, ale krasnou neutral hnedou :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4