Povlečení Walt Disney

Napsat příspěvek
Velikost písma:
251
12.9.06 16:05

Ahoj, před 14 dny jsem koupial krásné povlečení s Medvídkem Pů a sloniskem v Jysku - měla na něj akci sleva z 799 na 499. Kvalita výborná. Zkus se podívat jestli to u vás taky nemají v akci.
Pomněnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.9.06 22:37

Ja videla u kamaradky krasne povleceni z KIKA. Bylo v nejake akci zlevnene z osmi stovek na ctyri a je holcickovske ruzove s motivem princezny.
Moc pekne, jen nevim jestli ho tam jeste maji. Je to asi dva tydny a zrovna bylo „cerstve“, po nakupu melo takovy uspech, ze se muselo hned vyprat, ususit a povleknout…

• Citovat
  • Upravit
3352
19.10.06 11:21

Ahoj holky,
tak jsem se nechala inspirovat a mrkla na stranky pana Matejovskeho a jsem uplne nadsena :).
Sice jeste mimco nemame, ale chtela jsem koupit povleceni pro nas dva s pritelem. Vzhledem k tomu, ze mame prikryvku asi 210×240, coz samozrejme vsude nemaji, tak mam docela problem sehnat pekne povleceni a na www.matejovsky-povleceni.cz jsme se s pritelem zakoukali do povleceni Cina. Chci se ale zeptat tech z vas, ktere jste u nej jiz nakupovaly - vypada povleceni barevne presne tak jako na obrazku nebo jsou barvy tlumenejsi? Na obrazku totiz vypada docela ostre cervene, ale na jinych strankach (www.zaclony.cz) ho maji podle obrazku vyrazne svetlejsi (spis do oranzova), tak nevim a mam strach, co by mi vlastne pak doslo…
Diky moc za vase zkusenosti…
Papa Jajulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
6.6.13 11:20

Povlečení princezny

Holky nemáte doma někdo povlečení s princeznama nebo i jiné výrobce JeryFabrics nebo jak se to píše, je to povlečení Disney. Koupila jsem na MMB a teď zvažuji zda vrátit nebo ne. Přijde mi řídké, je vidět každá nitka jak se z toho ta látka skládá, přijde mi, že bych na tom mohla vyšívat. Ale pani mi napsala, že jich prodala stovky a všichni bylo spokojení. Že snad i po vyprání změkne či co. A když jsem projížděla net jestli bych s princeznama koupila jiného výrobce tak asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák