Povlečení Walt Disney

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1005
12.9.06 00:52

Povlečení W.Disney

AHoj maminy,
chci se zeptat, jestli už některá nemáte doma povlečení s motivy medvídka Pú nebo Nema.
Naše Bára se do nich zamilovala a protože se blíží narozky, chci jí udělat radost a tím pádem i Alči, ať si prostě nezávidí.
Ceny v obchodech mě šokovaly (1200,– 8O :? ), na netu už je to lepší (720,–), ale dnes jsem letěla do Tesca, že tam mají akci W.Disney povlečení za 499,–.
No, vyrábí to Timbuktoo a ta kvalita je dost nízká. Přišlo mi, že bych viděla i na druhou stranu peřiny. Byla to taková ta hodně řídce tkaná látka :cry: . Takže tohle povlečení tam zůstalo a s ním i moje naděje :lol:
Na netu píšou, že výrobcem jejich zboží je Matějovský. Doufám, že tady bude i lepší kvalita, ale i přesto se chci dopředu poradit. Kdyby mi totiž došlo poštou to, co jsem dnes viděla v Tescu, asi bych dost vypěnila (nad svou blbostí samozřejmě :roll: :wink: )
Takže díky za vaše zkušenosti 8)
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
850
12.9.06 06:42

Matějovský je skvělý. povlečení s licenčními obrázky tam stojí 600,– obyčejné a krepové 650.-. My máme večerníčka a krtečka.
Taky je dostane kubíček k narozeninám, už se moc těším:-)))
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
12.9.06 06:45

Pokud by se ti přišlé zboží nelíbilo, můžeš ho bezplatně vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
12.9.06 07:36

Ahoj,
my mame povleceni od Matejovskeho taky a je v pohode! Nejsem si teda jista, jestli maji prave i s obrazky Disney, ale zkus se mrknout na jejich stranky, my jsme koukali spis po ceskych pohadkach…
Ale jinak muzu tuhle firmu vrele doporucit! :wink:
 Eliska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
12.9.06 08:08

My máme to Timbuktoo, za 399,– ze Sconta, tak yjsme z toho měla strach, ale za tu cenu jsme se to rozhodla risknout. A je v pohodě,na druhou stranu rozhodně nevidím :wink: korát je 50% bavlna a 50% polyester. Příště asi objednám od Matějovskýho včelku máju, ta u nás taky frčí :lol:
http://img.mimibazar.cz/…ka262090.jpg /> no moc vidět to nejde… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
12.9.06 08:09

Jo ještě jsme chtěla napsat že se po vyprání to povlečení jakoby zmenší a řídký není…ale to udělá každý, jiank by nám v tom ty peřiny pěkně plavaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
12.9.06 08:31

Ahojky,

já mám v obchodu to TIMBUKTOO a nepřipadá mi tak hrozný, ono po vyprání je opravdu lepší :) Ségra ho brala malý a je v poho :)
Stojí 399,– s medvídkem Pú na velkou postel a pak je s Mickey Mausem na dětskou postýlku za 279,–

http://www.prag-info.cz/…P8300005.JPG

Jarka a Nikolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
12.9.06 08:34

jj, to je přesně ono, kamarádka ho má už dlouho, jedno s Mickey a jedno s Pú- obě na psotýlku a je spokojená. S těma stánkovýma se to nedá srovnat, jsou mnohem lepší a nesmrdí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.9.06 08:51

ahoj,máme Krtka od Matějovskýho už šest let a pořád vypadá dobře. :D
 gepy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
12.9.06 09:39

Matějovský povlečení s Disneym vyrábí:
http://www.matejovsky-povleceni.cz

Mám doma krepové povlečení od této firmy a jsem z něj nadšená (stačí mi žehlení dupaček a plín a tohle se žehlit nemusí :wink: ). Až budu prckovi kupovat na velkou postel, tak jedině od této firmy, protože je krásné, kvalitní a hlavně české - takže pro mě má všechna nej (naproti tomu např. krásné povlečení z IKEA, které vidím v každém časopise, je prakticky k nepoužití :evil: ).

PS: Kdyby mi to manžel dovolil, koupila bych si žlutého Krtka a spala v něm sama :lol:
 http://www.matejovsky-povleceni.cz/…file1163.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.9.06 10:17

Ahoj taky se divam po povleceni s Puem. Jinak my mame jeste rozmer povleceni postylkovy. Jinak mame i nekolik povleceni z IKEA a k pouziti rozhodne teda je. Jsem s nim spokojena.

• Citovat
  • Upravit
14015
12.9.06 10:32

Hanko - já nevím, co máte vy, my máme otřesnou Brunkrislu (nevím, jak se to píše) - takové to žlutočervené, nebo modrozelené káro, a v kombinaci s froté prostěradlem je to otřes, okamžitě to chytá žmolky, které zaboha nejdou dolů (když jsem to zkombinovala se světlým prostěradlem, tak jsem po vyprání měla takových pět hodin s izolepou v ruce co dělat :evil: ). Nehledě na to, že se v tom člověk třikrát vyspí a vypadá to, jak vytažené krávě z huby 8O (mimoto ty úžasné barvy, kvůli kterým jsem po něm toužila, okamžitě šednou, jak se na to chytá veškerá špína - třeba pot, kterému se člověk prostě nikdy nevyhne) ! A to už nemluvím o tom, jakou mi dá námahu, než to vyžehlím (a stejně to za moc nestojí :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.9.06 10:45

Aha, tak to my mame teda nevim jak se to jmenuje, ale bylo to jen povleceni bez prosteradla - bilej zaklad a na nem barevny princezny a to je moc hezky, zmolky nechyta. Pak mame jeste takovy cerveny, z kazde strany jiny motiv a to je taky fajn. Prosteradlo mame z Ikei na rostouci postylku Vikare a to je fakt, ze chyta zmolky, ale ja ho mam jen jako chranic matrace a na nem jeste jedno prosteradlo, takze mi to nak nevadi.

• Citovat
  • Upravit
1005
12.9.06 12:38

HOlky, díky moc za odpovědi, jdu do Matějosvkýho :D
Bubu
(jsem věděla, že na emiminu se ví všechno :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2793
12.9.06 13:58

Na MMB se hodně prodává povlečení od Disneyho a určitě za lepší ceny.A není to,pokud vím,Timbuktoo.
Mrkněte třeba sem: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák