Povodně :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.6.13 20:17

Rádi pomůžem některé rodině či jen mamince s dětmi nebo starším lidem postižené povodněmi, kteří nemají kam jít máme volné místo v domě. Litoměřicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
3.6.13 20:45

Tak když nesvítí slunko a nemůžete se pokochat pohledem na rozkvetlé zahrádky, tak sem dám aspoň něco na fotce - třeba to někomu udělá radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
3.6.13 20:51

@Jura007 nádhera :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
3.6.13 21:03

Zdravím je tady někdo z moravskoslezského kraje nejlíp s autem kdo by chtěl jet pomoc jako dobrovolník s odklizenim bahna a uklidem…vím že říkali v tv že dobrovolnici se maji hlasit organizaci člověka v tisní (myslím) a že pak daji vědět kam a kdy maji dobrovolnici odjet pomoc..rada bych jsem pomohla, ale boužel nemám auto takže nemohu se sbalit kdykoli a jet musela bych jet mhd což si myslím že bude komplikovane když v postižených oblastech bude doprava jezdit omezeně tak mě napadlo že kdyby se nás našlo víc že by to bylo lepší ještě kdyby se jelo s autem a mohu od 9.6 což nevím bo říkali že oni by dali vědět od kdy a člověk by musel jet a žadné nemohu a mohu až od toho a toho boužel do té doby pracuji pak bych měla mít 2týdny volna…sice to mám trošku komplikované, ale přesto bych ráda pomohla tak snad se někdo najde kdo by jel taky a snad to půjde tak jestli by někdo jel taky tak pište :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3439
3.6.13 21:10
@SatanekTerezka píše:
Rádi pomůžem některé rodině či jen mamince s dětmi nebo starším lidem postižené povodněmi, kteří nemají kam jít máme volné místo v domě. Litoměřicko

To je od Vás moc hezké :kytka: věřím že z Terezína a okolí by bylo dost lidiček co by pomoc uvítali, ale jelikož byli evakuovaní kdoví kam, tak asi nemají přístup na net… zkusila bych to nabídnout přímo do míst kam je sváželi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
3.6.13 21:26

Ahojky, prvně chci napsat, že je mi moc líto všech, koho voda zasáhla, je to hrůza :,( My jsme doma sice mimo vodu, ale muž byl zkontrolovat chalupu a máme plný sklep vody, cca metr a půl :,( takže zítra ráno musíme koupit čerpadlo a vyrazí na brigádu. ve 2002 jsme to měli taky tak, navíc nám valící se voda spláchla zahradu, včetně betonových schodů, úplně 8o tak doufám, že to ted nebude podobné
Už aby to skončilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
3.6.13 22:14
@dituleska píše:
Holky Otava v Písku klesá!!

No konečně :pankac: dvakrát jsem balila, nervy v ha*zlu, už je líp. Přeju ostatním, aby to přečkali a bylo líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.6.13 22:44

Tak stary neratovice se spolanou a mlekojedy, kde bydlime, jsou evakuovany, prijde to tam ;-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
3.6.13 22:48

@careynka kamarádka bydlí v Obříství, Labe maj skoro na zahradě.. teď mi psala že se bojí a ani nebude spát. Je to hrůza. My jsme naštěstí na kopci, bydlím v Brandýse nad Labem, ale je to taky mazec. V 1 ráno začli hlásit 2. povodňový stupeň. o bylo jak když má přijít válka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
3.6.13 22:49

Holky nevíte někdo jak to vypadá v Klých (Větrušice) na Mělnicku??? Mám tam kamarádku, vůbec netuším jak na tom jsou… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.6.13 22:52
@mejdylko píše:
@careynka kamarádka bydlí v Obříství, Labe maj skoro na zahradě.. teď mi psala že se bojí a ani nebude spát. Je to hrůza. My jsme naštěstí na kopci, bydlím v Brandýse nad Labem, ale je to taky mazec. V 1 ráno začli hlásit 2. povodňový stupeň. o bylo jak když má přijít válka…

My v sobotu slavili rok co jsme tady, komplet vybaveni fungl novy :-(((( ja utekla knasim ale mam tam chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.6.13 22:52
@Jeny píše:
Holky nevíte někdo jak to vypadá v Klých (Větrušice) na Mělnicku??? Mám tam kamarádku, vůbec netuším jak na tom jsou… :,(

Pod vodou, pripadne odrizly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
3.6.13 22:53

@careynka ježiši kriste… :( co na to napsat, držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
3.6.13 22:54
@careynka píše:
Pod vodou, pripadne odrizly

jojo Kly jsou hned vedle toho Obříství, tam to bude taky vypadat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
3.6.13 22:54
@careynka píše:
My v sobotu slavili rok co jsme tady, komplet vybaveni fungl novy :-(((( ja utekla knasim ale mam tam chlapa

Bože :hug: :hug: :hug:. Pevné nervy a držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová